Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona bardzo

pytanie do studentów, którzy dostają stypendium socjalne

Polecane posty

Gość wkurzona bardzo

słuchajcie, nie wiem czy juz wiecie, że weszła w lipcu ustawa według której, żeby dostać stypedium socjalne, trzeba mieć miesięczny dochód na osobę w przedziale 316-569 zł a to oznacza, że osoby, które mają mniej niż 316 zł, stypendium nie dostaną !!! czy ktoś z Was jest w takiej sytuacji?? co zrobicie? czy mozna napisać jakieś odwołanie? jeśli tak to do kogo ? przecież to jakas paranoja, że Ci , co mają najmniej, nie dostaną nic!! może Wy wymyślicie, co można zrobić w takiej sytuacji, żeby jednak jakieś stypendium dostać ...

Gość wkurzona bardzo
podnoszę...

Gość te 316-569
to górna granica, nie górna i dolna

Gość a skąd masz takie wieści

Gość wkurzona bardzo
316 to jest dolna granica ! widzialam ksero ustawy, dostała ja do wglądu moja koleżanka, która jest w wydziałowej studenckiej komisji stypendialnej

Gość aaaaaaaaaaaaas
no zastanów się jak osoby które maja niżej niż te 300 zł nie dostac stypendium,a bogaatsi będą dostawac???-zero logiki! Jest tak,że są to górne granice

Gość ja mam do 849 bez dolnej
granicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość wg mnie
to kazda uczlnia sobie ustala swoj pułap, ale musi on mieścić sie wprzedziale 316-569

Wkurzona,dowiedz się dokładnie i nie martw na zapas,jestem pewna,że to nie jest żadna dolna granica :O ale z drugiej strony też głupio to napisali ... :O spytaj najlepiej na uczelni :)

Gość niemozliwe
zeby tak bylo no co Ty zastanow sie, w mojej szkole dostaja ci ktorzy maja do 400 zl na osobe ale w pierwszej kolejnosci Ci o najmniejszych dochodach i tak jest chyba wszedzie....