Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes19

samotna...

Polecane posty

Gość agnes19

Nie wiem dlaczego ale czuje sie strasznie samotna. Zaczelam w tym roku studia i mam duzo znajomych a mimo to brak mi czegos. Jest tu ktos z podobnymi problemami?? Wiem,ze to moze wydac sie smieszne dla kogos ale bynajmniej nie dla mnie. Poprostu jest mi zle....:(

Gość On-Też19-TeżSamotny
Miałem tak samo na wakacjach... sporo osób było wokół mnie, ale i tak czułem sie jakbym tam był sam.

Gość zawiedzionyy
zabawne, miałem tak samo.................

Gość Bardotka
JA na studiach czułam się podobnie. Wokół tłum, a ja nie miałam do kogo otworzyć ust, ale to może kwestia charakteru (jestem tyoem samotnika:( Teraz jest w sumie tak samo. każdy ma jakąś przyjaciółkę tylko nie ja. Wszystkie kontakty jakoś dziwnie sie urywają. Moze jestem po prostu jakimś kosmitą, albo zwykłą nudziarą?:(

Gość i ja tak mam
Ja też mam 19 lat, też zaczełam studia w tym roku i również czuję się strasznie samotna. Uczucie osamotnienia jest naprawdę czymś podłym, czasami żyć mi się odechciewa. Przeważnie siedzę sama w czterech ścianach i zastanawiam się nad sensem życia. Nie mam zbyt wielu znajomych, o przyjaciołach nie wspomnę....Ze znajomych z liceum mam kontakt jedynie z jedną koleżanką, raz na jakis czas wybierzemy się razem na piwo, a reszta chyba zapomniała już o moim istnieniu, z resztą każdy ma teraz swoje życie. Na studiach wokół mnóstwo ludzi, ale od pierwszego dnia zajęć trzymam się tylko z jedną dziewczyną. Zapomniałam juz co to imprezy ze znajomymi, wspólne wypady, spotkania....Do tego jeszcze facet mnie zostawił....więc już zupełnie nie mam z kim przebywać, wychodzić, spędzać czas. A tęsknota za nim i niespełniona miłość jeszcze bardziej pogłebia moje poczucie osamotnienia. Teraz nic tylko te cztery ściany, uczucie osamotnienia, smutku i przygnębienia. Mam dość takiego życia. A może jestem samotnikiem, bo nawet gdy mam okazję uciec od samotności- często wolę zostać przy niej...

Gość On-Też19-TeżSamotny
Osobiście zgadzam się co do określenia "jestem kosmitą" :]... co do samotności to czasami wydaje mi się lepsza od innych ludzi... będąc między ludźmi i przewidzieć co oni zrobią jest praktycznie niemożliwe, a znając moje szczęście nie będzie to nic miłego... za to samotność nie zrobi nic nieprzewidzianego :D

Do \"i ja tez tak mam\".... tez tak mam :( Tez siedze zazwyczaj w 4 scianach... A skad ludziki jestescie? Ja teraz mieszkam w Lodzi, tu studiuje.

Gość michail
nie no tak nie moze byc, na studiach (1rok) i takie nastawienie?? powiem tak, to sie dopiero rozkreci.... nie bojcie sie, nie martwcie i UCZCIE, aby zostac na tych studiach (czytaj jako zaliczenie 1 sem) >>>>>>>>>> PK RULEZZZZZZZZZZZZZ !!!!! !!!! !!! !! !

Tyle, ze ja juz na III roku.......................................... mam dosc nietypowa grupe, bo na calym roku jest nas 8 osob... :( niestety nie umiemy sie dogadac....

Gość agnes19
Nie kapałam się już tydzień czasu ,smierdzą mi nogi, majtki są nieświeże , ale to mój największy fetysz i podnieta.Idę zaspokoić się przy Teleexpressie