gretta flakon 0 Napisano Październik 11, 2005 Ostatnio byłam przez miesiąc w nadmorskim miasteczku w Anglii. Było wspaniale. Oczywiście taki wyjazd łączy się z pewnymi zmianami: klimatycznymi, przyzwyczajeniami kulinarnymi, innym trybem zycia, nowym miejscem, sytuacją i ludxmi. Jednakże jesli chodzi o mój cykl był niesamowicie regularny. Wróciłam 2 tygodnie temu. Zazwyczaj dostaję okres od 25.- 29. dnia cyklu, a teraz okres spóźnia się 6. dzień, nie wiem, co to może oznaczać, bo robiłam już test ciążowy i wykazał, że nie jestem w ciąży. Co mi jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yogazone 0 Napisano Październik 11, 2005 prawdopodobnie juz sama odpowiedzialas sobie na pytanie: zmiany klimatyczne, dluga podroz, moze jakies nerwy czy stres zwiazany z wyjazdem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasze gratulacje Napisano Październik 11, 2005 Najwyraźniej pod Twoim sercem zakiełkowała maleńka fasolka... Testy ciążowe są mało wiarygodne. Naucz się szydełkować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach