Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek2127

KONIEC ŚWIATA ?????

Polecane posty

Gość a niech sie dzieje co chce
Najbardziej przeraza mnie ta III wojna... Poza tym.. Pieprze to, pozyjemy zobaczymy.

w zwiazkuuu z powyzszym..ja to pierdziele i biore kredyt .. w grudniu spadam..uppsss...przepraszam, troszke zabaaalowalam z kolezank..uppss....ami.. .uppss.....o czym to ja mowilamm..aaaaaa...ccciiiiiichoooooo! juz wiem....no ja w grudniu 2012 jade do Afrykii,,,,,i tak zawsze kcialam taaam jechac,wiec,,,lu..yyyps..zik :o

Gość alez glupota
to juz chyba bedzie 10 koniec swiata ktory przezyje (mam nadzieje;)

Gość naprawde
Juz bylo tyle koncow swiata, ze naprawde kolejnym takim doniesieniem sie nie przejmuj .

Gość Magvita
Ludzi ludziom zgotowali ten los...a niech nikt nie ustala daty końca świata, bo w Biblii jest wyraźnie napisane, że NIE ZNAMY DNIA ANI GODZINY.

A ja w sumie nie mam zdania na ten temat niby wierze niby nie ! ogólnie ejstem niewierząca nie wierze w kościół , księzy , te wszystkie stare i nowe testamenty , Boga według mnie to bzdury !! bo niby jak mam wierzyć w coś czego nigdy nie widziałam i nie zobacze !! natomiast wiem ,że był taki pewien Nostradamus i dużo rzeczy sie sprawdziło miedzy innymi przepowiedział atak na dwie wieże zapewne chodziło mu o WTC no i wiele innych kataklizmów i dlatego sie zastanawiam jak to bezie w tym 2012??

Gość 923874928374
no i na jaki huj ja sie odchudzam? :-P

Gość lol_
Hej Zuzia77, nie wiesz co sie dzieje z Lady Kawusia ;-)??? Cos nagle przestala sie udzielac na tym milym forum ;-)!! Pozdrow ja koniecznie!

Gość huragany były w
ameryce zawsze , trzesienia ziemi tak samo więc o co tyle krzyku... kiedyś były ciągle wojny i luidzie na nich gineli i jakos nikt o końcu świata nie mówił...

No tak tylko ,że teraz to codziennie o czymś w wiadomościach mówią kiedyś tego nie było ?! ( może dlatego ,że nie bylo ani radia ani telewizji ) no ale cochwile coś sie dzije jak nie huragany to powodzie jak nie powodzie to jakas epidemia normalnie jak by ktoś otworzył puszke pandory i teraz mamy wysyp tych wszystkich nieszczęść !! to jest chore niby w to nie bardzo wierze ale mam wątpliwośći :(:(

Gość co sie martwicie
ten świat i tak jest tak zły, okrutny i niesprawiedliwy że nie ma co po nim płakać. niech sie skończy i to szybko! mam nadzieje ze ten nowy świat będzie lepszy.

Gość kurcze ale jaja
mam tą książkę w domu i ją czytałam, facet udowadnia że za 7 lat nastąpi przebiegunowanie Ziemi i zacznie się EPOKA LODOWCOWA brrr nie wiem czy w to wierzyć czy nie ale póki co to trzeba korzystać z zycia;))