Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Słodkiego leniuchowania ciong dalszy : Te Pienkna a nosisz jusz swoje srebrne miedzypalcowe? Bo ja złote trzymam do piasku...aha a kiedy kupimy wiaderko, łopatkem i foremki? ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
🖐️ ej, kochane a może tak browarka? Rozpięłam nieco spodenki bo siem już nie mieszczę :D :P i ..... piję kolejnego Calsberga :D :D :D miłego wieczorku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
od piwa brzusio rośnie..... a nio prawda, ale co mnie tam ...... Lubię i koniec.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mam syndrom społecznego podenerwowania, w zwionzku z nim idem łapać dzień ;) Ale może powinnam zatopić się w sercowe poduchy, sercowom kolgerke wziąć między nogi [z powodu deficytu] i oddalić się świadomością, do nieświadomości... Na pewno muszem zjeść kaszowom :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jak skończysz Flowka sobie wyciongać watem, to siem zastanuf na kolejnym syndromem, który uwidacznia siem w sposup nastempujoncy: penczak ciemny czy jasny? ;) rypki nie lubiom ciemnego! Pęczak polski wegetariański Składniki: - 1 i 3/4 szklanki pęczaku - 1 por - 2 marchewki - cebula - 1 szklanka gotowanej fasoli \'jaś\' (lub puszka fasoli białej lub czerwonej) - 1/2 kg pieczarek - 1/2 szklanki śmietany - 2 1/2 szklanka wody lub bulionu warzywnego - 1 ząbek czosnku - garść suszonych grzybów - olej słonecznikowy - koperek, sól, cukier, pieprz Jak przyrządzić? 1) Pokrojoną cebulę i pora zeszlić na oleju 2) Dodać pokrojoną w kostkę marchewkę i pieczarki 3) Gdy pieczarki puszczą sos, dodać pokruszone suszone grzyby 4) Wlać wodę lub bulion 5) Dodać posiekany czosnek 6) Gotować aż grzyby będą miękkie 7) Dodać umyty pęczak 8) Gotować aż pęczak zmięknie (według przepisu na opakowaniu) 9) Dodać śmietanę i fasolę, doprawić solą, cukrem i pieprzem do smaku, dodać koperek, wymieszać 10) Zostawić pod przykryciem (ale już nie na ogniu) na 15 minut

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×