KochamElcie<3 96 Napisano 5 godzin temu albo jak robia goscia na bachora dla hajsu, to tez mental koorwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 5 godzin temu w dzisiejszych czasach lachony ktore nie robia tego dla kasy maja mental koorwy np. jak jakis lachon robi sobie jaja z faceta i jego uczuc albo wpychaja go w alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To ja już nie wiem czy ty byś się dogadał z taką co ma mental k#rwiszona czy wręcz przeciwnie. Czy dogadalbym się z szonem? Są dwie kwestie czy mnie zdradza czy od początku się zgodziłam na otwarty związku i druga jak traktuje sex bo do tej pory co poznalem cztery prostytutki trochę a jedną bardzo to zamiast temu jednemu dać najlepiej to dały by najsłabiej bo mają jakieś demony braku szacunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Teoretycznie dla mnie mogło by dojść do sytuacji że jest aktywna bawimy się w płytki w kuchni ale jednocześnie sprowadza koleżanki z branży i mam jakieś profity z takiego układu gdzie normalnie by to nie przeszło chociaż i tak nie podoba mi się że inne typy by w moją wchodzily nawet za kase a ja za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Zwłaszcza gdy się kocha to jest ciężkie do udźwig sobie w psyche i może te zabawy dodatkowe lachona by to wyrównać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Poryty układ tak czy inaczej wolę wierność swing jeszcze to też ciężkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Na to się buduje psyche typu rzeczy że to i tak lepiej niż zamulac samemu ale boli bo chciało by się normalnego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu no niestety, ale dzisiaj ciezko o normalne zycie z lachonem, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu ja mam kumpla co ma prace i pracuje codziennie duzo godzin, i zarabia hajs, ale jak mu powiedzialem, ze spalem dzisiaj do 13 to mowi mi jakie mam szczescie w ogole, on tez by chcial tyle pospac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu Normalne dla mnie zycie to związek wierności i zboczony lachon ale w sensie że lubi sexy a nie że mi wali teksty głupie w kuchni o warzywach bo to żenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu jakie teksty o warzywach? ja dzisiaj kupilem za 10p plyte shaggy i sluchalem ta piosenke you are my angel hahah i teraz mi po glowie chodzi caly czas oo you're my angel you're my lovely aangel XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu az sie chcialoby zaspiewac jakiemus lachonowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: jakie teksty o warzywach? ja dzisiaj kupilem za 10p plyte shaggy i sluchalem ta piosenke you are my angel hahah i teraz mi po glowie chodzi caly czas oo you're my angel you're my lovely aangel XDD No że zboczoba nie w sensie że bierze parowke i tańczy jak chora psychicznie że ma fioota tylko kleka do loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu wez ja to mialem niedawno sytuacje, ze jak tutaj bylem, to przychodzila Katiuszka i mnie porywala do mnie na forum, i pisalem z nia i zniknalem stad ze srafe, a ona po mnie przyjechala do UK, zeby mnie zabrac ze soba do Polski, zebym z nia zamieszkal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu jakby mnie porwala ze soba, to juz chyba bym tutaj nigdy na srafe nie bylo by mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 761 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, KochamElcie<3 napisał: ja mam kumpla co ma prace i pracuje codziennie duzo godzin, i zarabia hajs, ale jak mu powiedzialem, ze spalem dzisiaj do 13 to mowi mi jakie mam szczescie w ogole, on tez by chcial tyle pospac xD Też spałam dzisiaj do 13. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 96 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Też spałam dzisiaj do 13. xd fajnie tyle pospac, co? ja chyba o 22 poszedlem spac xD wiem, ze w dzien moge pospac wiec moge sobie nocki zarywac, jak mi sie spac nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach