Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kofanaaaaa

Milosc ...

Polecane posty

Gość Kofanaaaaa

Czym dla Was jest milosc co to jest Waszym zdaniem ? (nie kopiowac napisac wlasnym zdaniem) ...

Gość Kofanaaaaa
Fajnie ze nikt nie wie ... Super

Gość Ona 22
ja tez ..niestety ..nie wiem ,mam nadzieje ze sie wkrutce dowiem,prosze cie Boze moj.

Gość Kofanaaaaa
Ona a Ty wierzysz w Boga ?

Gość zarliwa
wierzę w internet;-)

Gość Ona 22
Bardzo wierze w pana Boga!Tylko on mi daje sens w zyciu..

Gość Kofanaaaaa
Ona ja w Boga nie wierze nie wierze ze on istnieje !! to co mnie spotkalo w zyciu to on mi nie pomagal !! chodzilam do koscilola modlilam sie i co dostalam wielkie gow** !! ludzie sobie znalezli jakiegos Boga zeby mieli wiare i wogolw a to wszyscy bzdora !!

Gość Ona 22
no wlasnie,najczesciej tak jest,moze dlugo to jeszcze potrwa..ale kiedys niestety zadzwoni dla nich dzwon !!.....Dla tych zlosliwyh,mowie wam sprawiedliwy jest Bog!

Gość Kofanaaaaa
właśnie przd chwilą moja młodsza siostra pierdolneła mnie sokowirówką w łeb i uświadomiłam sobie że kocham Romana.:classic_cool:

Gość Ona 22
Wstydz sie!!!!!!!!!!!!Kiedys mnie zrozumiesz..

Moja mama tez mowila ze z czasem uwierze w Boga ale ja w to nie wierze ... moje zycie daje po dupie ... powoli trace nadzieje ... ale wiem ze sie kiedys podniose ... a wogole ten temat mial byc o czyms innym !!!

Gość Misiaczek LBN
Ja wiem co to jest miłosć....przynajmniej tak mi sie wydaje.... Miłość to uczucie do drogiego człowieka.... To bicie serca,ciągłe wyczekiwanie spotkania z ta połową,czasami łzy z tesknoty,z radosci , z żalu....i z wielu innych powodow.... To chęć spedzania wolnego czasu z tą osobą..... Nikt inny nie jest wtedy wazniejszy ... Słowo Kocham ... duzo moze...... To wspaniałe uczucie.... Lecz miłość to nie tylko zabAbawa to tez zaufanie.... Po odejsciu tej drogiej połowy nie cche sie zyc...niecche sie jesc...tylko sie spi i płacze....tęskni po rozstaniu wtedy wiesz ze kochasz.... Że cchesz jeszcze przezyc te chwile z ta osobą ..... Twoje sece bije tylko dla niego dla niej.... Trzeba wybaczac....Myśli się polączą ...wspomnienia złe i dobre....to miłość....to nie zauroczenie.....to MIŁOŚĆ ... A co do miłosci po latach to.....albo to przyzwyczajenie..... albo wspolne zycie....zycie dobre lub mniej dobre....to zalezy od partnerów.....

Gość miłość to ...
trzeba czuć, nie da się opisać słowami

Gość Jak
kogoś kochasz, nie możesz bez niego żyć i jesteś w stanie zrobić dla niego wszystko, a na pewno bardzo wiele. Trudno ją przeoczyć jak przyjdzie, więc czekaj cierpliwie.