Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna zmiana

szczerze kto ogladal nocna zmiane?

Polecane posty

Gość ja już napisałam
Kasiek>>>>>>>odpowiedzią, na to że Tusk też jest z układu jest minnymi film "nocna zmiana".........wystarczy też przypomnieć sobie kilka afer z tamtych czasów.........chodźby ta od farb...nie pamiętam nazwy spółki.

No tak, Tusk zgadzal sie z Walesa w kwesti obalenia rzadu Olszewskiego. I tu mial racje. Co do farb to nie wiem, o co chodzi...Mozesz napisac?

Gość nocna zmiana
proponuje pis bo nie jestem zwolenniczka polityki liberalnej,moglabym na ten temat pisac i pisac.Jesli chodzi o słuzbe zdrowia to owszem wiekszosc bierze.ale są tez tacy ktorzy nie biora i mam nadzieje ze za rzadow pisu troszke tych skorumpowanych ludzi zostanie odsunietych.A wiesz platna sluzba zdrowia dla bardzo biednych ludzi pomyslem dobrym nie jest.Mam nadzieje że jak ktos dobrze sie tym zajmie to znajda sie miejsca gdzie biedny czlowiek skorzysta za darmo z przyslugujacych mu swiadczen.Nie sadze zeby za pisu bylo tak jak za sld bo to co sie dzieje to paranoja pod kazdym względem.

Gość ja już napisałam
no była taka afera z prywatyzacją jednej z Gdańskich firm...........nie pamiętam dokładnie........ale zawsze możesz w internecie poszperać na ten temat.............. z reszta tych afer było więcej nie wszystkie ujawnione......ja wtedy rzeczywiście byłam dzieckiem, mam 26 lat, ale dokładnie pamiętam rozmowy rodziców z tamtego okresu............ a może jest tu ktoś kto pamięta?

nocna zmiana---> sluchaj, piszesz slowami Kaczynskiego :((( O \"Nocnej zmianie\" piszesz slowami Kurskiego...Mam wrazenie jakbys nie analizowala faktow i wyrabiala sobie wtedy opinia, ale przyjmujesz i glosisz czyjas opinie :(((

Gość ja już napisałam
no nie wiem, ja widziałam ludzi dosłowie przetrzumywanych na korytarzach szpitalnych, żeb z renty uskładali na łapówką!!!!!! Dla mnie to zakłamane i obrzydliwe, uważam więc, że nie ma na co czekać, i liczyć na poprawę bez radykalnych kroków będzie coraz gorzej...........i mim zdaniem to właśnie najbiedniejsi na takiej sytuacji najbardziej tracą........ja mam firmę......zawsze będę mieć na tę "łapówkę" kiedy trzeba, mogę zapłacić przy kasie albow "kopercie" ..................ale co ma zrobić ktoś kto ma 400zł renty, przychodzi niby do bezpłatnego szpitala.............a później wegetuje 2 miesiące na korytarzu.................... Nam jasnych sytuacji potrzeba takie mam zdanie!!!!!!!!!!!!!!!! A PIS tego nie gwarantuje......tylko gąszcz przepisów

Gość nocna zmiana
KasiekP. >>>> moje poglądy sa stale i niezmienne od dawna.Nie siedze godzinami przed telewizorem i nie wsluchuje sie w orędzia Kaczyńskiego.Nocna zmiane obejrzalam dzis.Wiesz moje poglądy wynioslam z domu,nie cytuje tu nikogo.To co napisalas moze jedynie swiadczyc o tym jak podobne spojrzenie na Polske mam ja i pis.Tyle.

Gość nocna zmiana
ja juz napisalam>>>>> wiesz nawet gdybym miala poglądy liberalne nie glosowalabym na Tuska i po.

Gość ja już napisałam
w większości prywtyzacji chodził o wycenę majątku!!!! wtedy przy dobrych wiatrach spółkę wartą kilka milionów można było kupić z kilkanaście tysiency!!!!!!!! A Tusk, był wtedy w rządzie i się na to zgadzał!!!!!!!!!! On był wtedu młody, pamietam go z takim lokiem, nie sądzę żeby grał tam główne skrzypce..........ale zgadzał się,poznawał ludzi.....którzy dziś go popierają!!!!!!!!!!!! a wtedy z układów korzystali!!!!!!!!!! Myślisz, ze takie poparci to za darmo jest!!!!!!! On już pewnie ma ustalone, co dla kogo musi zrobić po wygranych wyborach :)

Gość nocna zmiana
Poza tym w pisie sa ludzie ktorym wierze np.Zbigniew Ziobro

Gość ja już napisałam
ja też nie głosuję na PO, ale z innych powodów niż librealny program!!!! Potrzeba nam kogoś na miarę PIŁSUDSKIEGO......tylko gdzie go szukać??

Gość nocna zmiana
musieli by to robic spolecznie żeby robil to dobrze wtedy zostala by garstka....ale takich na miarę Piłsudskiego...

Gość ja już napisałam
czasem złóa na trodziców tlko jestem, że mnie na idealistkę wychowali.... i teraz mnie to wszystko co się dzieja strasznie wukrza......... Najbardziej to, że oni patrzą ludziom w oczy i kłamią jak z nut a jeszcze jedno mnie wkurza >>>>>>>>>>>>>>>>>ZUS>>>>>>>>>>>> Mam firmę koszt jednego pracownika to prawi 2000zł.......sama więc "zapylam" po 16 godzin dziennie czasem, nawet teraz, bo pracuje przy kompie i pewnie nie skończę przed 2 w nocy......ale na pracownika mnie nie stać choć bardzo by się przydał...........jakby tylko obniżyli te składki i podatki to od razu kogoś ztrudniam........... nie jestem wrednym kapitalistą........jak myśli pan Kaczyński

Gość ja już napisałam
weź ty Kasiek dokładnie ten film (nocna zmiana) sobie pooglądaj to będziesz wiedział....

Gość ja już napisałam
to narazie, plik mi się własnie przerenderował i zmykam do dalszej roboty...... mądrych wyborów życzę.... 🌻

Gość nocna zmiana
tzn. kasiek chodzi ci w koalicji rządzacej tak?

Gość ja już napisałam
a do Wałęsy, przy tworzeni rządu Pawlaka, to zaprosili go (TUSKA) jako maskotkę?? weź ty się zastanów, przypomnij, jaki partie wtedy rządziła..............nazwy niby inne, ale jakoś nazwiska te same!! jak będę mieć czas to Ci przypomę te afery, poszukam w necie, ale teraz muszę do roboty, bo mnie klienci zjedzą jak nie zdąże ze zleceniem.

Gość nocna zmiana
tusk byl w kongresie liberalno demokratycznym

Rzad to jest premier i Rada Ministrow. Tusk byl w koalicji rzadzacej za rzadow Buzka, ale nie w rzadzie! \"ja juz napisalam\" myli parlament z rzadem.

Gość przede wszystkim to
Olszewski dal sie nabrac na spreparowane materialy przez SB, gdzie chciano pokazac, ze wszyscy owczesni dzialacze KORu i Solidarnosci to konfidenci, zdrajcy chcacy oszukac swoich sprzymierzencow. Prawdziwi pracownicy UB i SB dawno po stanie wojennym mieli zniszczone swoje teczki. Walesa bal sie, ze taka lista Maciarewicza i ogloszenie jej przez rzad Olszewskiego moze wywolac niezly zamet. I uwazam, ze dobrze zrobil, ze nie dopuscil do tego, poniewaz zrobilaby sie niezla jatka i przy owczesnych "dobrych checiach" komunistow powstalaby niezla degrengolada i zaprzepaszczenie wszystkiego, co zdobyla Solidarnosc. Skoro pan Kurski (wszyscy mieli okazje przekonac sie wczoraj, do czego jest zdolny) nakrecil ten film i na dokladke dal swoje napisy (niekoniecznie zgadzajace sie z tym, co mowili bohaterowie filmu i nagle teraz zaczal go wszedzie pokazywac (nawet na warszawskim festiwalu filmowym) to cel jest wiadomy. Tusk w tym filmie jedynie "byl". Nie zauwazylam ani nie pamietam z tamtych czasow, zeby zrobil czy powiedzial cos, co by mnie do niego zrazilo. I jeszcze jedna rzecz - skoro Kaczynski byl tak bardzo przeciw tej decyzji Walesy (a co za tym idzie i Tuskowi, ktory byl przy tym obecny) to dlaczego nie zajal sie lustracja calkowita i rozliczaniem przeszlosci w czasie, kiedy byl ministrem sprawiedliwosci??? Wtedy nie mogl? Dopiero teraz chce z tym walczyc? Smieszy mnie to... ale moze juz jestem stara i nic nie rozumiem?

Gość ja już napisałam
jeszcze odpisze w rządzie to dla mnie znaczy przu "korycie" wierz mi znam się na tych układach.................spodkania, kolacje....bankiety.............myślisz, że tylko ministrowie tam są?? sama nieraz widziałam jak to wyglądało...........w przypadku ojca mojej koleżanki, na początku był tylko posłem............a jego jeden telefon czasem rozwiązywał problem nie do rozwiązania.........np......czas oczekiwania na clenie towarów potrafił się skrócić z miesiąca do z jednego dnia....... o sumi nie mówiąc..............

Ja wiem, co to jest rzad, a nie co dla Ciebie znaczy rzad. Dlatego przez chwile w rzeczywistosci pisalas glupoty, zwracajac uwage MI, zeby obejrzala sobie film, itp. A rozmawialysmy o Tusku.

Gość ja już napisałam
co do teczek UB i SB to nie kazdy wie, ale istnieje zawsze kilka kopi, z tego co do mnie doszł to 4...............nie sądzę, że wszystkie zostały zniszczone..........co do filmu to rzeczywiście tylko film......i z po tym co ja na własne oczy w tej Warszawie widziałam.....to nikomu tam nie wierzę. A Kaczyński podobno był najgorszym ministrem sprawiedliwości w historii i jak już pisałam brak mu zdecydowania, moim zdaniem. A jeszcze uważam, co do tych teczek, że oliwa sprwiedliwa, zawsze na wierzch wypływa..............a ci fałszywie oskarżeni, wcześniej czy później by się wybronili!!