Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM WAS

OSOBA KTÓREJ COŚ POMOGŁO CAŁKOWICIE WYLECZYĆ TRĄDZIK-niech napisze CO TO BYŁO???

Polecane posty

Gość BŁAGAM WAS

Ja już nie mam siły. poprostu. trądzik blizny po nim. itd. moglabym wymieniac i wymieniac ile tu juz wszystkiego uzywalam itd ale prosze Was o jedno: jesli jakis preparat: krem, pły, masc, moze jakis lekarz pomógł Wam (tak do konca) pozbyc sie tego swinstwa niech napisze CO TO BYŁo???? pomóżcie innym którzy również cierpią.

Gość WIKAT
SANOFIL- PIANKA ZIOLOWA Z APTEKI, CODZIENNIE SIE NIM SMAROWALAM, ZOSTAWIALAM NA 15 MIN I WSMAROWYWALAM, NAPRAWDE SUPER EFEKT

Gość BŁAGAM WAS
WIKAT---------------> A droga ta pianka???? po jakim czasie dała efekty ? Czy Twój trądzik minął????? dzęiki.

Gość BŁAGAM WAS
HEJ NO! nikomu nic nie pomgło ???????????? BŁĄGAM WASSSSSSSSS

Gość psorinoheel n
Kropelki Psoninoheel n firmy heel !!!!! REWELACJA!!!! jest to lek homeopatyczny bez recepty!!!! wszystko znikło :):):)

Gość inka malinka next
No jest kilka tematow na temat tradziku ale jak czytam to glownie dziewczyny testuja na sobie i wymieniaja sie spostrzezeniami na temat danej maśći. Takiego ,gdzie dziewczyny wyleczyly TRWALE tradzik nie ma.

Gość takaa sobied dziewczynkaa
Ja polecam Ci metronidazol mi osobiscie bardzooo pomogl a stosowalam wszytskiego i dawniej tak jak Ty zakladalam takie topiki z nadzieja ze ktos mi poda taki cudowny lek radze Ci go kupic smaruj codziennie i czekaj na efekty ja mialam straszny trdzik nie chce mi sie nawet o tym pisac teraz jets o wiele wiele lepiej

Gość tabletki antykoncepcyjne
mi tylko to pomoglo.tylko ze ja mam problemy z hormonami. jak ich nie bralam.wygladalam masakrycznie.wreczniemoge patrzec na swoje zdjecia jeszcze z przed roku. mi tylko tabletki anty pomagaja pomimo ze hormony wrocily do normy. zalezy skad jestes. jesli z wielkopolski.znam tu ZARABISTEGO lekaza. ale duzo bierze za wizyte i mase czasu czeka sie na wizyte. powodzenia w walczeniu.nie jest to latwe.

Gość tabletki antykoncepcyjne
a dodam ze mam 26lat;) wiec stara dupa ze mnie. raczej wstyd chodzic z krostkami na twarzy..

Gość pikuś
mam dość dobrą maść ,która mi pomogła a właściwie jest to preparat do zrobienia przez aptekę jutro z pracy przyniosę skład,bo nie pamiętam dzisiaj . napiszę tobie ok 20-tej. koszt ok 30-ci parę zł .jedno ale- musi to wypisać lekarz na recepcie.

Gość śmierć leczy to
definitywnie :p

Gość Imerr
jest jeden jedyny lek, któy powoduje całkowitą remisję trądziku. Skończyłam kurację, maiłam fatalną twarz. dziś wygląda jak pupa niemowlaka, a ja nie mam nawet zaskórników. IZOTEK nie kazdy go przepisuje, bo jacyś idioci powiedzieli że jest baaaardzo szkodliwy dla psychiki. jak nie zuważyłam, ani 2 moje koleżanki które tez stosowały. brałam 10 miesiecy. pomogło. dałabym nobla za ten lek

sposrod tysiaca specyfikow ktore uzywalam pomogy mi 2!- PIGULKI JEANINE i BREVOXYL-najlepszy krem na tradzik podskorny jaki mozna sobie w ogole wymarzyc

hmmm rezygnacja z fluidu tez byla dobra decyzja! cera odzyla! moge polecic super naturalny kremik na dzien i na noc a mianowicie krem HIPP z rossmanna!!!

Gość Samodzielna26
Witaj,ja od pewnego czasu stosuje calkowicie naturaly lek-drozdze-ok 1 łyżeczke swieżych drozdzy na jedna szklanke- zalewa sie wrzatkiem i pije sie je chłodne,jak na mnie świetnie działaja tym sposobem pozbylam sie paskudnych krost ,lepiej rosna włosy,paznokcie-efekt byl po ok 2 tygodniach picia ich 2 razy dziennie rano i wieczorem.Pozdrawiam i mam nadzieje,ze pomoże

Gość Samodzielna26
BLAGAM WAS-to bylo do Ciebie ta rada

Cóż, ja nie miałam szczególnych problemów z trądzikiem, ale dla mojego brata byl to straszny problem, miał po prostu pryszcza na pryszczu i blizny po krostach. Brał jakiś antybiotyk, nie pamiętam nazwy, a zewnętrznie Davercin, nie wiem, jaka cena i czy na receptę, w każdym razie teraz cerę ma niemal bez pryszczy, jeśli chcesz, to mogę zapytać dokładniej. Trzeba się jednak nastawić na dłuższe czekanie na efekty... Bratu pomogło po kilku miesiącach regularnego stosowania.

Gość chichotkaaaa
ten topic nie jest bez sensu. Autorka nie prosila o rade tylko pytala co bylo przyczyna waszego tradziku

Gość co do drozdzy
to radzilabym uwazac... niewatpliwie u niektorych powoduja niezly efekt jezeli chodzi o skore czy wlosy, tyle ze moze dojsc do powstania lub kolejnego ataku grzybicy (zwlaszcza tam, gdzie najmniej bys jej chciala).... Znam z autopsji niestety....

Gość gula zula
Hej! mi pomógł brevoxyl, pozbyłam sie krost i pryszczów takich czerwonych małych. ale co jakiś czas tzn 2 razy na miesiąc wyłazi mi podskórny pryszcz, który jest nie do wyciśniecia. i mecze sie z takim ok tygodnia. Może ktos zna sposób na podskórne gule????????????????????????

Jestem w trakcie kuracji homeopatycznej, o której piszę w temacie \" Kampania antytradzikowa\". Może tego spróbujesz.

Gość psorinoheel n
DO KAPRYSNEJ: a jakich kropelek homeopatycznych używasz??? bo ja wcześniej używałam psorinoheel n i byl rewelacyjny wszystko mi wyleczył ale był doś drogi ( 30 zł i starczał na 3 tygodnie) i chciałam sie teraz przerzucic na homeodose 24 ( koszt 11 zl) :) a jakich Ty używasz?

Gość hurma
differin-na recepte, a blizny kosmetykami do mikrodermabrazji

do Cieekawska--> a jaki antybiotyk? ile go brałaś? i czy dużo minęło już od zakończonej kuracji? z góry dzięki za odp :)

Gość Nina Lodz
Antykoncepcja mi pomogła, a dokładniej tabletki Regulon. Po 4 miesiącach stosowania baardzo widoczna poprawa.

Gość Nina Lodz
Antykoncepcja mi pomogła, a dokładniej tabletki Regulon. Po 4 miesiącach cera niemal idealna. Wczesniej był koszmar i niczym trądziku nie mogłam zwalczyć. Teraz tylko przed okresem coś tam wyskoczy, ale sa to małe niebolesne wypryski. Generalnie piękna cera :)