Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Klejenie samochodowego lusterka- plastyk

Polecane posty

Mam pytanko. Ułamali mi lusterko w samochodzie. Niczym nie mogę go skleić (element plastykowy). Wypróbowałam pare klei, ale żaden nie skleił tego plastyku. Może ktoś z Was mi doradzi, jaki klej trzeba kupić. szkoda mi wydawać pieniądze na nowe lusterko, bo szkło jest całe, tylko część plastykowa, podtrzymująca je została ułamana. Dziękuje z góry za porady.

Ble, ble ble....nikt nie wie????? W sklepie doradzili, ale jednak preparat \"nie dał rady\". wasze sposoby wypróbowane......

Jovik sa zaklady ktore zajmuja sie min sklejaniem plastiku a dokladniej chyba zgrzewaniem :) Mialam tak robione lusterko i sie trzymalo dopoki tir we mnie nie wjechal:)

Kaziula :-D U mnie nie ma takiego zakładu :-( Myślałam, ze plastyk to plastyk i sama sobie poradze, ale nici z tego. Myślałam, że ktoś już miał taka sytuację i wypróbowany specyfik. Trudno, widocznie to nie takie proste.......ale czekam dalej. Dzięki.

Jovik:D no to innego pomyslu nie mam:( Probowlam tez z roznymi klejami ale zaraz sie rozlazilo.

Kurna!! Czyżby czekało mnie kupno nowego lusterka??? :-( A ile kosztuje takie zgrzanie???? Na kleje wydałam 20zł.

Gość jovik sprobuj poxipolem
sliczne to nie bedzie ale trzymac sie powinno.

Kaziu lusterko tylko odleciało jak tir w Ciebie wjechał ....to miałaś dużo szczęscia ,oby tak dalej...... ze szczęściem oczywiście .:)

dzięk!!! Właśnie robie kulke z poxipolu, a ośmiorniczka zawiodła.....A fujjjj.

Lusterko sie rozpryslo na czesci drobne:) A szczescie faktycznie chyba siedzialo na siedzeniu pasazera:D

Toś mu napedziła troche strachu ,dobrze więc że było zapięte w pasach i nic mu się nie stało.:) A tak poza tym to brak lusterka musi być bardzo uciążliwy, szczególnie dla kobiet bo któraż nie lubi powiedzieć ; lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na swięcie....:D

Ja tam nie wiem.Lusterka w samochodzie nie uzywam w tym celu, nie maluje sie w ogole wiec nie poprawiam tez makijazu:) Lusterko sluzy mi do tego do czego jest przeznaczone:) To nie ja napedzilam strachu tylko kierowca tira ktory nie wie do czego sluza lusterka:)

Sexoholck------> prosze o szczegóły(jestem kobitą :-P), jakas konkretna nazwa tego silikonowego preparatu???? Plisssss..........👄

Gość 250
zl na szrocie za lusterko?? Jovik S klasa jezdzisz? :D ;) Na gieldzie musisz popytac ;)

No, na giełdzie u jakiegos faceta, co miał te \"graty\" rozłozone!!! Jezu, nie E klasą, tylko Hyundai- em......zobacz, po ile chodza części i nie zdziwisz sie czemu kleje lusterko :-D

Gość 250
To byl zart ;) Wiem jak jest z czesciami ;) Moze zapytaj chlopakow na osiedlu czy by Ci takiego lusterka nie wyrwali z innego hyundaia :classic_cool: Za 50 zl ;) Myslisz ze sie nie zgodza? :classic_cool:

No pomysł iście wspaniały- jeszcze tylko jak wyrwą to niech później je skleja, zanim zapłacę!!!!!!:-P

Heheh nie namawiaj Jovik do zlego pomaranczko:P Jovik a nie masz jakiegos znajomego mechanika ktory moglby Ci zalatwic taniej lusterko?

Gość 250
Wiem ze to glupie podejscie. Ale taka jest nasza polska rzeczywistosc. Zalozysz nowe za 250 zl i Ci znowu skroja? Co wtedy?

No cóż........chyba nie obejdzie sie bez kupna tego p56677^^%%- go lusterka. Wrrr........jutro rekonesans w celu \"zdobycia\" całego acz taniego lusterka! i chyba takiego odkrecanego na noc :-P dzięki za porady.....jakby kto chciał w przyszłosci załozyć topik \"Jakie kleje są najlepsze\" lub \"Marki klei na polskim rynku\" to niech wali do mnie jak w dym :-D

dwuskładnikowy klej epoksydowy (np. Poxipol). Powinno trzymać jak cholera. Tylko nie \"na styk\" ale trzeba pomazać też naokoło, co brzydko wygląda.

Uwierz mi przedmówczynio, ze pomazałam tym \"cholerstwem\" naokoło i d...pa!