Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopez

Czemu kobiety nie lubia kobiet ktore maja własny styl, własny poglad na swiat?

Polecane posty

a ja jestem \"kobieca\" kobieta i tez mam niemniejsze powodzenie:) trzeba miec to \"cos\" ;)

Gość do penelopa
pytasz czemu kobiety nie lubią ciebie...a czy ty lubisz kobiety? sama piszesz, że bardzo...że w głebi duszy jeteś facetem (aczkolwiek facecie raczej kobietki lubią;)...) i że wolisz towarzystwo facetów to taka reguła- raczej nie lubimy tych którzy nie lubią nas, to proste poza tym już zdaniem "one chyba się mnie boją" dajesz dowód na to że w jakiś sposób pragniesz być lepsza od reszty pań, przez łatwość nawiązywania kontaktów z facetami chcesz udowodnisz że jesteś "fajniejsza", naśmiewasz się z tego co kobiety lubią, z tego o czym rozmawiają-...no powiedz szczerze, za co tutaj lubić cię?

Gość do penelopa
sorki, korekta pytasz czemu kobiety nie lubią ciebie...a czy ty lubisz kobiety? sama piszesz, że nie bardzo...że w głebi duszy jesteś facetem (aczkolwiek faceci raczej kobietki lubią:)...) i że wolisz towarzystwo facetów to taka reguła- raczej nie lubimy tych którzy nie lubią nas, to proste poza tym już zdaniem "one chyba się mnie boją" dajesz dowód na to że w jakiś sposób pragniesz być lepsza od reszty pań, przez łatwość nawiązywania kontaktów z facetami chcesz udowodnisz że jesteś "fajniejsza", naśmiewasz się z tego co kobiety lubią, z tego o czym rozmawiają-...no powiedz szczerze, za co tutaj lubić cię?

Gość do penelopa
widzisz- ja czuję się ciałem i duszą kobietą w 100% i nie mam ochoty na to by ktoś udowadniał mi, że byłaby dużo bardzo "cool" gdybym miała w sobie więcej z faceta nie mam i nie chcę mieć a!i nie przeszkadza mi to wcale w posiadaniu własnego stylu i poglądu na świat chodzę swoimi drogami i nie staram się nikomu przypodobać- ani kobietom, ani facetom, ani tym niezdecydowanym

Gość penelopez
penelopez ale ja nie chce zeby wszyscy mnie lubili bo to niemozliwe, nasmiewam sie jezeli kobiety gadaja wyłacznie o kosmetykach, solariach ciazach , dzieciach i proszkach do prania lub płukania...bo mnie te etmaty nie intereseuja..moge posprztac do, chodze czesto dos kometyczki,czasem do dolarium dbam o siebie, wygladam niezle,ale na listosc boska nie musze o tym gadac, bo to nudne....wystraczy ze dbam o siebie znam swoje sposoby na tłusta cere itd..ale nie gadam o tym bo to płytkie...wole podyskutowac na glebsze tematy...zwiazane z miłoscia, smiercia, literatura, filmem i jestem w satnie polubic tylko kobiety ktore rowniez uzanaj zasasade ze o banałach sie nie gada..tylko o arywaznych dla ludzkosci sprawach....pisałam juz jakich..\ mam ejdna przyjaciołka ktora podziela moje poglady i jest okey, a wiekszosc kobiet nie musi mnie lubic pogodziłam sie z tym poza tym nie moja wina ze ejstem taka fajna i przebojowa..i ze w towarzystwie zawsze tryskam humorem za to mnie lubia wiecznie usmiechnieta...jestem:)a mozna mnie lubic za szczerosc i usmiech:)pozdrawiam

Gość do penelopa
penelopez...oczywiście "poza tym nie moja wina ze ejstem taka fajna i przebojowa..i ze w towarzystwie zawsze tryskam humorem za to mnie lubia" trzeba powiedzieć, że ta twoja "skromność" jest rozbrajająca;) "za to mnie lubią"- kto? chyba tylko panowie? ja o kosmetyczkach też nie gadam 24h na dobę, ale jeśli mam ochotę pójść z koleżanką na ciuchy albo omówić nowe romanse gwiazd Hollywood to sie nie krępuję- pozwalam sobie gadać na wszystkie tematy;)

Gość nie rozumim
Nie rozumiem, po co zakladac topik o sobie, gdybys byla kims niesamowitym, robila jakies niesamowite rzeczy to rozumiem. Ty jednak przedstawiasz sie, swoja osobe,jako kogos cudownego i niezwykle niespotykanego. Tak sie sklada, ze normalna z Ciebie kobieta, sympatyczna i inteligentna. Przepraszam ale ja tylko takie znam.Nie spotkalam jeszcze nogdy kobiet, ktore rozmawiaja na tematy glownie z uroda zwiazane, w moim srodowisku takowych nie ma. Spokojnie, nie podniecaj sie tak soba, jestes calkiem normalna czytaj- szara:) Zwykla ladna, inteligentna kobita, ktora lubi towarzystwo meskie i piwko, jak dla mnie ok ale tez zupelnie normalne:) Trzymaj sie, Pozdrawiam

Gość Coś mi ta
Penelopez przypomina! Jak w mordę strzelił---helena trojańska. Penelopez, a pochwę też masz wąską? buuhahaha!

Hmmm właśnie bardzo ciekawy ten topik , to ,że nie jest osobą znaną i podziwiana nie ma nic do rzeczy świat nie składa sie tylko z takich ludzi ,przecież my na tym świecie tez istiejemy . Co do topiku ja osobiście tez wole towarzystwo męzczyzn i mam ku temu powody ponieważ bardzo zawiodłam sie na dziewczynach tak naprawde dziewczyny sa strasznie zazdrosne , zawistne , udaja miłe a z boku obrabiają ci tyłek i nie oszukujmy sie o to w tym wszytkim chodzi !! Jak pracowałam w Angli w fabryce z dziewczynami chodzily o mnie takie ploty ze szkoda gadac min: ze sie kurwie , odbijam chłopaków innym , wdzięcze i ogólnie ze jestem głupią pustą lalą ! a wynikało to z tego ze byłam w tej fabryce nowa zaczeli sie mna interesować faceci nawet ci zajęci no i tak oto te niby wszystkie przyjażdne dziewczynki stały sie moimi wrogami dostawałam nawet smsy z pogrózkami i jeszcze jedno co było dla mnie najgorsze wrobili mnie w romans z jakimś szefem tej fabryki no i oczywiście dowiedział sie o tym mój chłopka który również pracował w tej fabryce prawie sie rozstaliśmy ale postanowiliśmy wracać do Polski bo nie dało sie tam żyć ! zwłaszcza ze byla to mała miejscowość i każdy kazdego znał ! jest też inny przykład : siedze sobie w pracy włączam komputer wchodze na to forum , patrze a tu powstał nawet topik o mnie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134238 wypowiedziałam sie pewnie w jednej sprawie krytycznie i od razu zaczeli na mnie psy wieszać !! a kto założył topik ? oczywiście jakas ruda zołza !! tak już na tym świecie jest ! facet patrzy na ciebie pod innym kątem rozmawiając z nim oceni cie szczerze czasem krytycznie i nie przemawia przez niego zazdrość ze np : ja mam ładniejsze , włosy , ciuchy ,buty , natomiast dziewczyna koleżanka niby radzi ci szczerze a w głębi duszy ci żle zyczy !! dlatego unikam kobiet mam co prawda 3 cudowne kuzynki znamy sie od małego , super sie ze sobą bawimy i ufam im ! wole mieć 3 oddane kuzynki niż 100 pseudoprzyjaciółek !!

Gość motylek ciebie i twoje
poglady juz znamy ty sie dziwisz, że nie lubią ciebie dziewczyny? skoro nawet na forum wszyscy poznali sie na tobie to co dopiero w realu... dziewczyno, zmień się, a może ktoś cię polubi

Ja nie mam zamiaru sie zmieniac żeby ktoś mnie polubił zresztą ja nie chce sie zmieniać bo lubie siebie , lubią mnie moje kuzynki , uwielbiają mnie faceci , i kocha mnie mój facet ! czego mi więcej trzeba ? P:P:P:P ps : znowu jakaś z klubu rydych zołz mądrala sie wtrąciła !!

Gość do motylka
najbardziej nie spodobała mi się twoja wypowiedż: "a kto założył topik ? oczywiście jakas ruda zołza !!" Masz żal do koleżanek z fabryki że oceniły Cię bezpodstawnie, a sama bezpodstawnie wyrażasz swoje uprzedzenie do rudych osób zgodnie z idiotyczną zasadą: "Rudy jest fałszywy". Ja nie wiem co za kretyn to hasło wymyślił. Wszyscy ludzie mogą być fałszywi (choć nie zawsze) ale do jansej cholery nie czepiaj się rudych. Sama uprzedzam że jestem blondynką, żeby kurde nie było potem ze się bronie bo sama jestem ruda. Nie! To nie o to chodzi! Mnie po prostu doprowadzają do szału takie głupie przesądy.

Cyba mnie nie zrozumiałaś droga koleżanko czepiasz sie mnie !! może wyrazniej czytaj to zrozumiesz ! pisałam ze jakaś ruda zołza załozyła o mnie topik równie dobrze mogłaby być to \" blond zołza \" czy \" czarna zołza \" niewazne ! nie chodzi mi o kolor włosów i nie napisałam ze rude to fałszywe ! sama to sobie dopisałaś ! miałam raczej na myśli że założyła ten topik o mnie jakaś ruda zołza co pewnie jest dziewczyną !! zreszta ja jej nie obrażam i nie obraziłam a pozatym ma taki nick że nawet jak bym powiedziała o niej ze jest zołzą to pewnie i tak by sie nie obraziła w końcu samo go sobie wymyśliła i sie z nim afiszuje !! ps: aha i podkreślam nie zależy mi na tym zeby mieć przyjaciółki !! nie szukam tu takich !! więc nie mówcie ze jakbym była taka czy siaka to byłabym lubiana ! jestem lubiana przez osoby na których mi zalezy a reszte mam gdzieś !

Gość reszta też ma cie gdzieś

Gość kristi25
Czytając Twoją wypowiedź odniosłam wrażenie, ze masz wysokie mniemanie o sobie. Ja nie lubię zarozumiałych dziewuch, którym wydaje się, ze są lepsze od innych. Takie o Tobie odniosłam własnie wrażenie. Myślisz kochana, ze inne kobiety nie mają własnego stylu czy własnego poglądu na świat... wydaje ci sie ze MY kobiety to tylko o kosmetykach rozmawiamy? Owszem rozmawiamy, ale nie TYLKO O TYM. I to jest normalne. Mnie dziwią takie babo-chłopy dla których obcy jest temat moda, uroda, kosmetyki. Moze gdybys wykazała więcej zainteresowania innymi to moze zauważyłabyś to. Ty chyba jednak dostrzegasz tylko siebie... przykre

Gość penelopez
motylek i juz Cie lubie, lubie takie kobiety jak Ty moja najlepsza przyajaciołka to piekna i atrakcyjna kobieta, faceci uganiaja sie za nia jak szaleni, a kobiety sa zazdrosne i chamskie do niej, nie miała nigdy przyjaciołki kobiety dopoki nie spotkała mnie, mnie nie obchodziło jak wyglada, nie byłam zazdrosna o wyglad bo nie mam kompleksow na temat swojego wygladu lubie siebie i podobam sie sobie...mam wady jak kazdy wiadomo , ale nie ma iedałow..a Asie uwielbiam jest kochana, dobra, przyjazna...lidzy sie dla mnie jej wnetrze a nie to jak wyglada...jest super laską..

Gość penelopez
motyle wysłąlam Ci maila

Witam cie słońce kurcze jestem zdziwiona ,że chociaz jedna osoba mnie tu szczerze lubi :):) miło mi :) odpisze ci na maila tylko dopiero jutro bo dzisiaj juz nie zdąże za 10 min mam wyjść z domku , wybieram sie do kina :) miło mi że napisałaś mi maila jestem naprawde pod wielkim wrażeniem , myśle ,że znajdziemy wspólny język :) ok teraz spadam ale jutro napewno napisze :) papap :)

Gość nie rozumim
W jakim Wy srodowisku zyjecie, ze wokol Was same falszywe, glupie kobiety?Zastanawiajace i wspolczuje serdecznie. Motylek, nudna jestes;)I strasznie przezywasz, mowisz, ze masz to gdzies ale tworzyz wypracowania na temat, ze ktos zaczepil Cie na forum, daj spokoj, olej to i juz nie placz. Nie jedna osobe na forum zaczepiano, mnie rowniez. Roznica jest taka, ze ja nie placze i nie lamentuje. Piekna i madra kobieto, majaca swoj styl(łał cos niespotykanego zapewne w Twoim srodowisku). Nie martw sie moze jeszcze kiedys jakas kobietka Cie polubi;)

Gość penelopez
do nie rozumiem :OBY TAKICH KOBIET JAK TY I MOTYLEK BYŁO WOKÓŁ MNIE WIECEJ:) JEDNK SA TO SUPER!!!!!!!1 CHCE JE POZNAWAC GARSCIAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Do nie rozumim !!! po pierwsze nie przeżywam a lubie dużo pisac tzn wogóle lubie dużo gadac i lamentować ! jak ktoś coś o mnie pisze to mu odpowiadam bo niby czemu mam nie odpowiadać ?! lubie czytać różne opinie na mój temat , czytam , analizuje , pożniej odpisuje ale żebym sie tym specjalnie przejmowała to nie !

Gość judkaaa
jak czemu? bo sa zazdrosne ;)

Gość vaerg
penelopez sama mowisz, ze nie lubisz ograniczonych kobiet a sama jestes ograniczona mowiac, ze na temat urody nie pogadasz.. ja tez nie gadam o tym non stop a jak gadam zbyt dlugo to tez czuje sie jak pusta baba ale ja potrafie pogadac i o kosmetykach i o sensie zycia ;|

Gość aj tammmmm
patrze na temat i .... a może te kobiety ktore rozmawiaja o kosmetykach - ich stylem jest noszenie mini, kozaczkow, i rozmowy o solarium - widzisz jakos nie mozesz tego zaakceptowac, wiec z jakiej paczki te dziewczyny maja akceptowac kogos kto pije piwsko, klnie jak szewc i oglada mecze? jak juz przestaniesz wpatrywac sie w lusterczko i wielbic siebie ponadprzecietnosc - zacznij w koncu myslec.....panie psycholożko :O

Ale dlaczego zakladasz, ze kobiety glownie rozmawiaja o kosmetykach i solarium? Ze kobiety sa puste, a faceci fajni... moze w tym lezy problem.

Gość aninka_Xxc
Moja koelzanke jej kolezanki obgaduja tylko dlatego ze ta chodzi do Denique i troche wydaje na fryzjera... zalosc