Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa009

JAK PIELĘGNOWAĆ ZWIĄZEK?????

Polecane posty

Gość nimfa009

Co robic by bylo jak najlepiej,by cale zycie oboje czuli,ze nadal jest MILOSC?Jak obronic zwiazek przed zdrada?

Gość psubsiu
tez bym chciała wiedzieć.. moze niech kolezanki starsze sie wypowiedzą:) wiem, zemusisz mu dawac troche luzu, nie trzymaj na łancuchu bo sie udusi z braku powietrza.. nie zabraniaj mu realizowania jego pasji, nie bądz skorzkniała starą baba

Gość nimfa009
Wiesz tu chodzi o to akurat,ze ma u mnie luzy i odemnie jest ok,tylko jestesmy oboje zazdrosni,ale to ja nie moge bedac z nim realizowac swoich pasji,bo moj A.jest za bardzo zazdrosny,ale coz...Z "kariery"modelki zrezygnowalam mimo,ze kochalam to co robilam,ale wybralam MILOSC.Moze i nie jest to wporzadku,ale takie jest czasem zycie:)

Gość psubsiu
no ja o mojego jestem chyba bardziej zazdrosna, w prawdzie o wszystko.. wiem to chore :( i nie daje mu luzu a on wciaz powtarza ze dlugo tak nie wytrzyma:(

Gość majowy bez
Można zrobić dużo jeśli oboje chcą. Niestety najczęściej chce tylko jedna ze stron.

Gość aby uchronić się przed zdradą
trzeba faceta traktować jak psa: -dobrze karmić -pieścić i chwalić za wszystko co robi -na noc wypuszczać z domu

Gość daisy daisy
No chyba na noc nie należy go wypuszczać z domu tylko trzymać w swoim łóżku nie?:)

Gość psubsiu
wypuszczac go na noc? chyba nie lal :P never!!!!! w nocy to on będzie ze mna:)

Gość nimfa009
Z ta noca to sie niezgadzam!Powinien wiedziec gdzie jego miejsce:)Ja mojego faceta rozpieszczam i to chyba moj blad,poniewaz nie raz nie uslysze dziekuje,jak zalatwie za niego sprawe:)itd.Czasem mnie nie docenia i mowi,ze nie umie dac mi wiecej MILOSCI kiedy mi jej brak;przytulenie,pocalunek,mile slowo:)No coz...faceci to egoisci moim zdaniem.Szczegonie Ci,ktorzy sie tego stwierdzenia wypieraja:p ,ale to nie wazne,wazne by facet mnie kochal cale zycie i nie zdradzal!Och!Nie zniosla bym tego!!!! Pozdrawiam🌼🖐️👄❤️

Z perspektywy czasu widzę, że pielęgnacja związku jest bardzo złożoną i wymagającą dużego wyczucia sprawą. Myślę, że miłość potrzebuje zarówno ciepła jak i chłodu, by przetrwać. Chdzi o to, by się nie ugotowała ;-) Miłość często potrzebuje okazywania uczuć ale chciałaby od czasu do czasu trochę obojętności. Oczekuje kompromisów ale czasami chce, by się jej przeciwstawić. Preferuje stałość i poczucie bezpieczeństwa ale.. lubi być zaskakiwana... itp.itd. :-)

Gość nima recepty
nigdy nie wiadomo co przyniesie dzien........