Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samobijstwo

Tak

Polecane posty

Gość Samobijstwo

Nie moge juz tego zniesc: mam depresje, bulimie, wiecZnie sie boje, oceniam, jestem gruba, mam grzybice paznokci stop i wlosy rosna mi nawet na plecach. To nie prowokacja. A wszyscy mowia, ze jestem ladna.

Gość lovercraft
samobójstwo to nie jest wyjście :) Wart żyć, ja coś o tym wiem...

Gość kalinka maja
wierze ze to nie prowokacja bo ja mam tek samo :(

to że masz depresję, bulimię, wiecznie się boisz i te włosy na plecach to wina hormonów...a nie twoja...zrób coś z tym i będziesz miała z głowy...

Gość nie umieraj
mam to samo z wyjątkiem bulimi, grzybicy paznokci stóp , i włosów na plecach, ale uwierz wiem co czujesz! nie jesteś sama z dołem, deprecha, itd. więc szkoda marnować zycie na umartwianie się, cza mieć poczucie humoru i umieć się smiac nawet jak do smiechu nie jest! zdystansuj się!!! i usmiech na ryjek! ;) ja mam tylko smutne oczy..

Gość Zwykła dziewczyna z szarikowej
Ja też tak mam. Czuję się do niczego. Kiedyś miałam ambicje , a teraz w szkole mam dwóje i kosy, piątki też są...ale myślę, że staję się pustką :(

Gość lovercraft
Mnie też się all wali, ale staram się trzymać tego głupiego życia, bo wierzę, że kiedyś los się odwróci :)

Gość Samobijstwo
To do jakiego lekarza mam pojsc? Ginekologa, endokrynologa, ogolnego czy jeszcze innego? Wstydze sie.....

Gość lovercraft
Najpierw idź do psychiatry, który zajmie się leczeniem zaburzeń psychicznych, przepisze Ci leki i zobaczysz poprawę :) Ja też nie wierzyłam, że to się uda a dziś jestem zdrowa :) Bulimia to nie jest choroba, z której się nie wychodzi 🌼

Gość Samobijstwo
I jeszcze wlosy mi wypadaja i mam strasznie krzywe zeby - bez kitu:(

Gość Samobijstwo
I nie stac mnie na nowe buty, a z lekarzami ciezko bo jestem na obczyznie. Psychiatra 150$

Gość Samobijstwo
Masakra... Coraz gorzej... Trace kontakt z rzeczywistoscia... Naprawde nie wiem, co robic... Zaraz zwariuje, potrzebuje pomocy tylko nie mam pojecia gdzie szukac...

Gość Kazimiera Szczeka
Jesteś najsłabszym ogniwem. Musisz odejść. Dowidzenia.

Gość Samobijstwo
Dziekuje, od razu lepiej... Nawet Tobie nie zycze czegos takiego...

Gość Samobijstwo
Z reguly nie szukam zrozumienia TUTAJ ale teraz jestem tak samotna... Czy ktos cos do mnie napisze? Zaraz zwariuje! Prosze....

Gość Heeeeeeeej
Nie łam się - to przejdzie, musisz przeczekać lub po prostu coś w swoim życiu zmienić. Chętnie bym pogadał, ale muszę spadać Trzymaj się ciepło :D

Gość Bluzgator
Tak ta Pani to zwyczajnie SZCZEKA na nas Polaków a posłuchajcie jak się odnosi do swoich - chodzi o tą mniejszość narodową, którą reprezentuje w mediach.KAZIMIERO SZCZUKA nie S-Z-C-Z-E-K-A-J !!!!!!!

Gość andziutka.aaa
wlosy mozna zgolic grzybice wyleczyc , depresje tez kup sobie sok z noni albo tran / na depreche jak znalazl/ tylko pamietaj ZYCIE MASZ JEDNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!