Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonakolejnąporażką

Wejdźcie prosze mamusie, ciężarne i starajace się

Polecane posty

Dziewczyny staram sie już 3,a może już 4 cykl z kolei i znów porażka. Dzis dostałam dużo białego :pierzynkowego" śluzu,ale on był tylko do połudia. Szyjki sprawdzić nie moę bo jest w miarę wysoka i schowana więc z tego co zdołałam zauważyc jest twarda,ale nie pokoi mnie to,że w środku jest tak miekko czy to juz napewno oznacza,że przyjdzie do mnie okres i znów nici z ciazy?

Nie przejmuj się :) Ja co prawda nie prowadzilam tak \"dogłebnych\" obserwacji ;) ale staraliśmy się długo, ponad pół roku. Też cierpiałam co miesiąć \"bo znowu nic...\" ale wiesz jaka pózniej radość??? Powodzenia! pozdrawiam

witaj! piszesz ze szyjka jest wysoko, jezeli tak jest to napewno nie jest twarda tylko miekka i otwarta a to bardzo pomaga okreslic dni plodne probowalas mierzyc temp termometrem? tez bardzo pomocny, albo testy owulacyjne-chyba najlatwiejszy sposob :) pozdrawiam

ale ja już jestem po owulacji kilka dni

Gość o kqrcze
dziewczyny a jak moge obserwować swoją szyjke? palcem? o co chodzi z miekką i twardą szyjką odpiszcie

czesc.my z mezem tez staramy sie o dzidziusia i nic .

Gość zle ze mna
ja staram sie ponad rok.. i nic:( nam jest zle.. ale wyobrazcie sobie jak czuja sie ludzie ktorzy staraja sie po 3 lata.. i nic:(

ja nie stosowalam zadnych zabezpieczen przez 1,5 i nic..w ciaze zaszlam po ok 9 mcach swiadomego starania sie:) Nie kazdy ma tyle szczescie zeby zajsc w ciaze za 1 razem:) powodzenia!🌼

jak ktoś chce prosze e-mail wyślę mojego e-booka ze zdjęciami jak mierzyć szyjke macicy i śluz, ale ostrzegam to są takie mało estetyczne zdjęcia bo jak tu zrobić estetyczne na e-mail można badanie@starania.pl

Gość zuzanka skakanka
zaszłam po 3 długich latach starań, zaczęłam leczenie (nie pod kątem niepłodności, mam też inne kłopoty zdrowotne) i udało sie (miałam po raz pierwszy w życiu monitoring cyklu)