Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wazne

czy sa na forum jakies matki albo ojcowie???

Polecane posty

Gość bardzo wazne

bardzo prosze o szybka odpowiedz:)

Gość bardzo wazne
jejku dziekuje za szybka odpowiedz:) jestem studentka psychologii i mam na jutro za zadanie poprosic kilka mam:) zey opisala mi sowje dzieci:) zadanie na jutro a ja jeszcze zadnej nie znalazlam:( mozesz mi opisac swoje dziecko??:) jakie jest??:)nie musi byc absolutnie zadnych szczegolow typu imie itd.. :)

Gość moje dziecko jest
pokurwiałym chujem, ryczącą po nocach pierdoloną mendą której tak bardzo nienawidzę ze czekam na dzień jego smierci

Gość są a co jest
pierwszy opis rewelacja, ale powiedz o jaki opis tak naprawdę chodzi - cechy charakteru czy co?

Gość bardzo wazne
uuuu naprawde to wazne :(

Gość bardzo wazne
no cechy charakteru, wiek..wszytsko co masz o nim/niej do powiedzienia:)

Gość no to teraz ja
moje dziecko to jebana cipa którą mąż codziennie rano przed praca porządnie pierdoli w dupsko, to dziwka której kazdy na osiedlu wsadzał juz chuja, jest taką kurwa ze az nie moze chodzic nie rozjebując szeroko nóg - taka to z niej kurwa

Gość no to teraz ja
a lat ma 13, cech charakteru to przede wszystkim totalne kurestwo, dziwkarstwo, ciągoty analnie no i jest bardzo nieśmiała a mimo to każdy ładuje ja od razu na dzień dobry w dupsko - nie wiem jak ona to robi

Gość a mój bachor
to krzykliwy skurwiel, drący jape po nocach.

Gość bessina
Przedmówca to chyba kompletny idiota. Zaden rodzic nie opisalby dziecka w taki sposób, bo świadczy to tylko o nim samym- jak ją wychował A teraz poważnie. Mam dwie córki 7 i 16 lat. Mlodsza- oczko w głowie całej rodziny. Wygadana, bardzo rezolutna, wrażliwa, potrafi godzinami opowiadać i komentować różne wydarzenia ( np. politykę). Autorytetem dla niej jest starsza siostra- mają wspaniały kontakt. Starsza- bardzo silnie związana z rodziną, ambitna i pracowita. Jedyny problem to przeżywanie stresow w szkole. Bardzo mądra, stawia na pierwszym miejscu obowiązki, koleżenska, lubiana w środowisku. Co jeszcvze???

starszy jest charyzmatycznym cwaniakiem,inteligentny,pyskaty-ostatnie słowo musi należeć do niego(ale z tym walczę :)),ma duże poczucie humoru,potrafi się z siebie śmiać,nie chce się uczyć-bo jak twierdzi i bez nauki ma niezłe stopnie,dużo czyta,ale też sporo czasu spędza w necie,podejrzewam,ze czasem mnie okłamuje,ale to są kłamstewka nie do udowodnienia,lubi byc w centrum uwagi-wśród rówieśników,jest uparty,sarkastyczny,złośliwy (raczej bywa,a nie jest),a na pewno jest leniwy,potrafi się wzruszyć na filmie-ale pozuje na twardziela,twierdzi,ze się nigdy nie ożeni,bo dziewczyne są bleee,chodzi do 1 klasy gimnazjum-czy tak może być? :)

Gość a mój bachor
mój syn to chuj a córka zwykła cipa

młodszy (o rok) wariuje tylko w takim towarzystwie,w którym się dobrze czuje i potrafi nieźle rozrabiać,nie lubi nowych,nieznanych sytuacji-jest nieśmiały,poczucie humoru ma bardziej \"utajnione\",ale umie zaskoczyć błyskotliwą i celną ripostą,lubi rysować i pisać \"opowiadania\"-dosyć krwawe (heh),mniej pyskuje i chętniej pomaga w pracach domowych,lubi się ruszać-mam na myśli deskorolkę,piłkę nożną,pływanie,narty....czyta głownie komiksy (manga sie chyba nazywają :) ),podejrzewam,ze ma kompleks starszego brata-bo często mu ulega-ale świetnie się rozumieją,podobają mu się dziewczyny z długimi włosami,lubi być chwalony (kto nie lubi?,ale on bardzo wyraźnie lubi),bywa bardzo uparty......

Gość bardzo wazne
a ile lat maja Twoi synowie??:) wlansie o takie opisy mi chodzilo:)

Mam jednego syna, skończone 16 lat w marcu, zodiakalny baran, bardzo kochany chłopak, uczynny, chętny zawsze do pomocy kiedy o cokolwiek poproszę, jego hobby to informatyka, godzinami siedzi i pisze programy no i oczywiscie na mnie testuje ;) Uśmiechnięty kiedyś większy żartowniś teraz poważniejszy. Jest bardzo samodzielny i troskliwy wobec mnie i innych kobiet, kultura na wysokim poziomie. W ogóle jest The Best!!! Lubi pizze i gdybym na to pozwoliła pizza byłaby na sniadanie, obiad i kolacje... Jest lubiany przez kolegów i koleżanki. Mogłabym dużo wymieniać cech mojego syna pozytywnych ;) Jeśli chodzi o czarniejszą strone charakteru to jest tego niewiele i nie ma o czym pisać ;) Cos jeszcze napisać? Czy wygląd zewnętrzny tez?

Zapomniałam dodać, że bardzo dużo czyta, niestety po nocach również i rano ledwo wstaje do szkoły...