Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batoniki

jaki jest Wasz ulubiony baton ???

Polecane posty

Gość batoniki

właśnie zajadam się Kit Kat White i stwierdzam, że nie ma lepszego :) a jaki jest Wasz ulubiony ???

Gość batoniki
w skupieniu zajadam sie batonikami postawionymi na klatce schodowej przez psa sąsiadów. :classic_cool:

Najbardziej lubię Kit Kata w czerwonym opakowaniu :) Prince Polo orzechowe I inne! ale na pierwszym miejscu stoi Kit Kat

lubie najbardziej KINDER BUENO :))) a tak to: princesse kokosowa kit kat czerwony twix mars snikers cruncher

Gość a ja......
jestem na diecie :P

Gość tajemnicza ..............
a ja lubie Marsa , 3 bit

Gość katarina000
Nie ma wiekszej rozkoszy w ustch niz 3-bitowa przyjemnosz.Kit ket bialy tez jest pycha.Wczoraj wieczorem zjadlam go i rozbolal mnie brzuszek.U mnie to norma.Od dzisiaj natomiast nie jjem slodyczy.Nie ze wzgledu na tusze,bo waze 46kg,ale ze wzgleu na zdrowie.Slodycze sa strasznie niezdrowe! Pozdrowionka z KIelc.

Gość Klopsówa
ja nie jestem na diecie ale nie jem słodyczy żeby nie przytyc.... a z tego co pamiętam to lubię Picnica, Lion peanuts....no i też Mars. Pozdrawiam!

Gość Klopsówa
ja ważę 47 kg;) i też nie chę ich jeśc ze wlględu na zdrowie(cukrzyce itp.) no i nie mają wszystkich niezbędnych składników. Wolę zjeśc zamiast batona górę jabłek albo nbananków;)

ja waze 49 ale nie wyobrazam sobie zycia bez slodyczy :) ulubiony to ostatnio mars choc to moze glupie boli mnie pozniej jezyk:) ale Pawelki toffi tez lubie i Jacusie:) i bounty:)

Gość nie obżerajcie się tak
jak to powiedział kiedyś cynick skończcie z kultem wpierdalania, bo albo będziecie wyglądać jak kaszaloty-może już wygladacie jak kaszaloty- :P, albo dostaniecie robali jakichś i będziecie wyglądać jak anoreksja :P

Gość kinder delice
pychotka :)

Gość nokia3410
ja lubie pierota, bajecznego, princese kokosowa, liona , snikersa, kinder bueno.........wiecej grzechow narazie nie pamietam

Gość weraaaa
Kinder Bueno Uwielbiam!!! i jeszcze Bounty , ewentulanie Twix reszta sredni mi smakuje

Gość Prince polo
Prince polo

Gość a ja lubię
pawełki, jacusie, adasie i inne takie, no i wszystkie batony od milki :)

Gość aniaaaaaaaaa
kit kat peanut butter bounty pawełek toffi grześki bez czekolady no i chałwa sezamowa, chałwa z bakaliami, chałwa w czekoladzie :) :) :)

Gość a mój ulubiony
to kinder delice :)

Gość Gslawek
Ten baton Pawełek już zyskał sporą popularność ale mimo dość fajnego smaku też jak dla mnie ma mroczną stronę - chodzi o dnie do końca dobre i zdrowe składniki. Jeśli wziąć pod uwagę dokładnie to co ma w sobie na bardzie artykułów http://www.open-youweb.com/baton-pawelek-o-smaku-advocat-opinia/ to chyba jest ogólnie przeciętnym. Czy jednak obecnie jest poprawiony smakowo i w składzie?

Gość prawictwo pospolite 152
tylko scickers reszta batonów to g****o