Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milva1

pomozcie wybrac jakies lekkie perfumki

Polecane posty

Planuje kupic mamie jakies perfumy. Juz nie mam jakos pomyslow... powinny byc to naprawde lekkie, swiezutkie, nieduszace perfumki.Macie jakies pewniaczki ktore na bank by jej sie spodobaly?? Bo chodze i szukam ale nie moge sie zdecydowac.Dobrze by bylo aby nie byly to ajkies super drogie perfumy...

kup sobie CHARLIE WHITE>Sa naprawde swietne leciutkie.Super wybor.Caly czas do nich wracam.

Gość kffaituszek
Bruno Banani:) sa lekkie i lekko slodkie, ale nie duszace;0

Gość C-TRU zielone-boskie i tanie

Gość Młaaa
Witam polecam bruno bananiego - różowe superrrrrrrrrrrrrrr pa

Moja mama osobiście używa ELIZABETH ARDEN - \"green tea\" można je tanio kupić na allegro testery kupisz za 120 natomiast podróbki też są nie złe :) ja natomiast polecam DOLCE & GABBANA - \"light blue\" ( sama ich używam , niezwykle piękny delikatny i kuszący zapach ) już nawet pare osób mnie zatrzymało i pytało sie czym pachne bo mówili ,że piękne :) pozdrawiam :)

No c-thru zielone mooocne straszniacko...a charlie white to chyba juz nie do dostania; kiedys moja mama uzywala jakiegos coty jovan, ale tego juz chyba tez nie ma (taka zielono-pomaranczowa butelka), a szkoda bo byl taki ladny... moze kojarzycie to i ew. czy cos jest zblizonego??

Gość beczka piwa
davidoff cool water czy jakoś tak - jest lekkie i świeże (jak dla mnie) , tommy girl Ja i tak najbardziej lubię wodę chanson d'emotion z rozgwiazdą :P Jak dla mnie - bomba (ale nie bardzo trwałe)

Wyszukaj Manifesto Isabelli Rossellini, przy mniejszej butelce powinnas się zmiescić w danej kwocie.

Gość Cosmetic shop
A ja polecam coś z Gabrieli Sabatini np. najnowszy letni zapach Elegance - bardzo delikatny. z lekką nutką cytrusa. Naprawdę milutki. Albo ciekawy jest też Temperamento - zapach lata 2004. Polecam!

Gość Cosmetic shop
A poza tym duża wodę tzn. 50 ml kupisz za ok.100 zł :-)

lekkie ... :) to green tea :) light blue to juz zależy jak na kim :) ale Miracle są również ładne i na dojrzałych kobietach ciekawie pachna :)

polecam Ci ETERNITY Calvina Kleina, naprawdę śliczne leciutkie perfumy, koniecznie zobacz w perfumerii! tylko, że kosztują troche więcej niż 120zł , 30 ml ok.180 w sklepie , nie wiem jak na allegro