Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

macie takie zycie - jakie same prowadzicie :P skoro prowadzicie takie - nie inne - odpowiada wam to i to lubicie, bo skoro nie lubicie - to trzeba chyba cos zmienic. No juz we wlasne zycie to mozna ingerowac :) Kawusia ma dzis tylko zly dzien, obiecala mi, ze bedzie cieszyc sie kazda chwila.

hmmmm no wlasnie,,,zauwazylam,ze wiele osob mi zwraca uwage na to,iz jestem dzielna , odwazna, i cholernie silna...chyba cos w tym jest.. ale w zwiazku z tym chyba totalnie slepa jestem skoro sama tego nie widze

a kyszszsz!!! ;) u mnie tez pada, auto rozpier... (zeby juz brzydko nie mowic), ale sie ciesze, ze mi nic sie nikomu nie stalo, bo wygladalo groznie - wiec sie ciesze, ze to tak wyszlo. przynajmniej dowiedzialem sie co to jest autobus w deszczowy dzien o godzinie 12.00. Nie mialem odwagi nim pojechac.

to była rada dla Ciebie Lady chociaż po zastanowieniu się dla sexo tez przyda jakis drink i ja sobie tez strzele a co ;)

Gość Lady Kawusia .....
zdradzila ojczyzne, nie mieszka w Polsce.....

Co sie dzieje??? Dlaczego temat ucichł??? Szklaneczkę wcięlo gdzieś...:( a tak przyjemnie sie czytało:(

ja myśle , że Sexo może juz dziś nie wróci. Bedzie maksymalnie wykorzystywał kolegę, bo przecież kilka dni nie bedzie miał autka ;)

No ja to mam piane na ustach!!!! pa wszystkim!!! Jutro Szklaneczka mam nadzieję,że Lady nas zaprosi na kawkę:)

jestem, biurokracja mnie wykonczy!!! Ja nie jestem przyzwyczajony do kolejek! Nie jestem przyzwyczajony do gburowatych bab w okienku!!! KUR... Normalnie mialem ochote rozbic szybke i pania potrzasnac! Paczka fajek za paczka, juz od wczoraj wypalilem chyba z 5 opakowan. Jeszcze sie siostra matce wygadala, ta kobiecina na serce chora, o malo zawalu nie dostala i jeszcze mi wmawia, ze to moja wina kurwa byla. No synek: przyznaj sie matce, ty w tego pana wjechales, nie oklamuj matki.... WRRRRRRRR A na sam koniec kupowalem zgrzewke browarow na wieczor, bo czlowiek dosc stresow ma - to mi jeszcze jakas laska w sklepie wyskoczyla; co, juz mnie nie pamietasz - mina: zabije cie wzrokiem. Dobrze, ze mi chociaz ojciec auto pozyczyl do konca tygodnia, ale kurwa co to za auto - zmulone, zduszone, bo gdziez oni tym jezdza?! NORMALNIE MNIE SZLAG TRAFIA!!!! ALe napije sie piwa i mi przejdzie:) Jestes Kawusiu jeszcze?