Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

marzy mi się Szwecja nawet mam tam daleką rodzinę. Ale tam strasznie trudno nauczyć się języka. Strasznie mnie rajcuje to, że tam jest tak kulturalnie i wogóle czysto i świetnieeee---- po prostu marzenie

no..skandynawia jest super, ja zastanawialam sie kiedys nad nauka norweskiego,ale ktos mi to wybil z glowy, bo przeciez teraz kroluje hiszpanki i french bleee :o

po pierwsze może ten nick!!! po drugie ktoś już tu powiedzial, ze nie mieszkasz w Polsce a po trzecie chociaz to nie do końca mowi o miejscu pobytu, ale pisałas, że masz merto!!!! a u nas to tylko warszawa hihi

jestem juz :) obilem ojcu lusterko :) Troche mi sie zakrecilo przez te martini i zachaczylem lusterkiem :) Dobrze, ze od pasazera :) Kurna, musze mu nowe kupic, moze sie nie zorientuje:) a juz mi nie chcial pozyczac auta :)

taki mały ze mnie żuczek pracuje sobie w małym biurze w małym mieści zajmuje się małymi sprawami małych ludzi---- sama powiedz czy ja moge coś knuć!!!

za dużo wypiłeś heheheh . Zmieniam współlokatora może to nie zabrzmiało za ciekawie hihi Ale teraz mieszkam z ojcem a za jakiś czas bede mieszkać z kim iinnym heheh Dajcie juz spokój hehhe zamotałam się

nie bede mowil, czuje sie odrzucony, zanidbany, zimno mi i wogole kobiety brak (chyba sie starzeje, bo coraz czesciej sie na tym lapie, choc kobiet mam co kilka dni inna) UPS Mialem nic nie mowic.