Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudana...

...próba samobujcza...

Polecane posty

Gość Eisengrim
Za to ty palancie bez szkoły rozwiązałeś cały problem. Jaki ty silny jesteś, jaki mężny. Chyle przed tobą czoło. Problem bez względu z czego wyrasta, jest problemem. Zabieraj swoje obesrane kategorie na podwórko przed blokiem.

Gość taki se gość
To co napisałem tyczy się tych obłudników którzy uważają : jacy to oni są cacy że pocieszyli jakąś laskę pisząc jak to oni się nią przejmują "czy aż tak chcesz na nią swoje niepowodzenia wylać" skąd wiesz jakie jest moje życie żeby oceniać co na kogo wylewam? Ja tu nic na nikogo nie wylewam po prostu piszę to, co uważam za słuszne i prawdziwe z mojego punktu widzenia.

Gość Nieudana...
Taki se gościu i cała reszto... chyba wszyzcy dokładnie piszecie takjak napisał aki se gosc to co uwazacie za słuszne... Ja sie juz pożegnam... dobranoc wszystkim.

Gość Eisengrim2
To jest twój punkt widzenia. TWÓJ PUNKT WIDZENIA. CZAISZ BAZE? Czy może trzeba ci to narysować? Ból jest rzeczą niemalże materialną rozumiesz? Z czego nie wyrasta, nie jest niczym godnym hańby. Ciesz się że w tym momencie go nie czujesz. Każdy ma swoją granicę. Każdy... Tak, to fakt że każdy ma też inną - nie godzi się jednak negować tych różnic i kpić z nich!

Gość taki se gość
z kogo kpię niby?

Gość Nieudana...
Esengrim2 jeszcze tak przeczytałam co naipsałeś... Jeżeli ból jest niemalże jak rzecz materialna... jest zatem niemalże nieistotny... mało ważny Dobranoc. i nie kłućcie sie o moje życie.

Los innych, obchodzi mnie na tyle, że gdybym się dowiedziała, że coś się z nią stało, zastanawiałabym się, czy nie mogłam jednak czegoś zrobić. Ponieważ czytam, to co pisze, jestem już w jej historię zaangażowana. Wyłączę komputer i jeszcze przed zaśnięciem pomyślę o niej. Jutro, jesli znów tu nie zajrzę, zapomnę. Tyle.

Gość Eisengrim2
Z całego tekstu który napisałem zauważył tylko jedno słowo - kpić. Jakoś przez tą "wyrafinowaną" gadkę twojego autorstwa nie przemawia siła czy konsekwencja. Twoja grzmiąca moralizatorska tyrania jest raczej śmieszna.

Gość to powieś sie teraz
albo przez okno wyskocz chyba ze rodzice sie musieli przez taką kurwe wykosztować i kraty w okna wstawić i jeszcze internecik dziecku podłączyli a ono takie niezadowolone z zycia, ale pewnie dobra materialne to dla ciebie nic i tobie jest zle emocjonalnie a nikt cie nie rozumnie dziwko

Gdyby dobra materialne były wszystkim, co jest nam do życia i szczęścia potrzebne.... Szkoda słów. Nieudana... Dobrych snów. Nich Ci przyniosą ulgę.

Gość Eisengrim33
następny agent. Kurwa! Skąd wy się bierzecie? Sami twardzi ludzie w tym kraju. A niech mnie! Imponujące

Gość taki se gość
Nie wymądrzaj się Eisengrim2

Gość Eisengrim33
Buhahahahahaha!!

Gość Eisengrim33
nie zabijaj sie skarbie,wszyscy cie kochamy i zwalczymy problemy a to ze urodziłaś sie szmatą przez którą twoja matka i ojciec płacze to nic nie szkodzi,to nie twoja wina,po prostu nikt nie potrafi ci pomóc,pamiętaj jednak ze zawsze myslami będziemy z tobą ruro i będzie nam przykro jak coś ci sie stanie

Gość Dalej nie rozumiem
dlaczego tutaj przesiadujesz, chcesz nam wmowic ze masz racje...daj nam samym sie o tym przekonac, juz wiemy ze pomoc jej nie chcesz, my przeciez jestesmy tragicznie zaklamani...jakby ktos na necie mogl sie kims innym przejmowac...eh, chlopie, Ty powiedz lepiej o co Tobie chodzi, a nie rzucasz jadem;-)

Gość Floyd
Twardziel, twardziel... dawaj więcej. Dawaj coś nowego, bo już się powtarzasz.

Gość A możę nikt nigdy...
nie przejał sie Tobą, nie zaopiekował... nie wsparł gdy była potrzeba ... ludzie...

Gość taki se gość
Chodzi mi o to, że osoby z takimi problemami powinny iść się leczyć w miejscach do tego przeznaczonych koniecznie pod opieką ludzi kompetentnych niekoniecznie to muszą być szpitale, bo zaraz na mnie najedziecie:o i nie powinny przesiadywać na tego typu forach, bo tak się składa, że poczytałem sobie kilka tematów, z których tryska "jadem" większość ludzi tu przesiadujących nie potrafi poprawnie wyrazić swojej opinii bez rzucania mięsem nawet, jeśli to tylko dwa zdania Eisengrim chyba wiemy, o kim między innymi teraz piszę? I ponadto denerwuje mnie jak ktoś stwierdza fakty po prostu i zaraz się na niego najeżdża jakby niewiadomo, jakie tabu naruszył czyżbyście bali się prawdy?? Tyle chciałem przekazać mniej więcej.

Gość i tak na Ciebie najadą...
źle zaczałes a Oni wszyscy to źle pociągneli... a Wy wszyscy zgubiliście wątek w którym ktwi problem... przykre.

ja tam lubie jak rodzice płaczą i sie zamartwiają,wkońcu oni są nieważni,liczysz sie tylko ty,bo to tylko ty masz problem

Gość Tutaj prawdziwy Eisengrim
Czyżby serduszko cie zabolalo? Przeczytaj swoje pierwsze slowa czlowieku, to bedziesz wiedzial o czym mowa. Prosze bardzo jak to jest z ta twoja gruboskornoscia. Nie potrafisz tej swojej prawdy napisac inaczej? Znaczy to tyle, ze guzik wiesz o niej. Rozumiesz ja tylko na swoj ograniczony sposob. Nie wtykaj wiec tego dziadostwa na ten sposob innym, bo uwazaj! - mozesz kogos zranic. Fascynuje ciebie ta mysl?

Gość taki se gość
Czasem trzeba coś napisać twardo żeby to doszło do drugiego dlatego napisałem to tak jak napisałem.

Gość Tutaj prawdziwy Eisengrim
Jakie twardo? Jakie twardo? Głupio, wulgarnie, bezmyślnie. Masz swoje twardo... Jak ci ludzie mogli się poczuć? Pomyśl następnym razem człowieczku.

Gość taki se gość
Ale widzisz poskutkowało zwrócono na tę wypowiedź uwagę. Gdzie ty tu widzisz wulgaryzm?Bo ja nie widzę w mojej opinii, jest dosadna to prawda, ale nie wulgarna. A co do tego jak czują się inni po przeczytaniu mojego posta, nie interesuje mnie to gdyby ich to nie dotyczyło to by nie czuli się dotknięci przez moją wypowiedź po prostu wytknąłem im obłudę a kto lubi kiedy jest krytykowany?

Gość The Eisengrim
No własnie, nie interesuje ciebie nic. A wiec jestes pusty i przychodzisz z niczym. Nie interesuje cie to co inni mysla, wiec przychodzisz napisac to aby sie pochwalic swoja napompowana jak balon sylwetka sily. Jakie to żałosne. A że nie wiesz nic o tym co czuja inni, nie mozesz tez wiedziec nic o ich obludzie. Nie masz zielonego pojecia o niczym.

Gość taki se gość
Eisengrim wyciągasz wnioski jak Szerlok Holms :D ;) i po za tym gdzie ja tu się chwale moją siłą czy czymś podobnym jestem zwykłym człowiekiem i mam swoje problemy smutki ale także radości jak każdy. A ty przyczepiłeś się mojej opinii i robisz z całej reszty takich cierpiętników daj spokój, bo to nie poważne jest:o

Gość Kalinkaaa
Obaj jesteście mało powazni i zbędni w tym temacie...

Gość Nieudana...
nie sądziłam, że ktoś zacznie się kłucić i przekonywac o swoich racjach w moim temacie... nie sadziłam że ludzie maja taką potrzebę wyjścia na swoje... nie sądziłam że ja tak bardzo tego chcę...

Nieudana, w calym swoim gniewie zapomnialem co bylo tak wazne w tym topicu. Za co przepraszam ciebie tym zabrudzeniem. Czasami jednak podobne przejawy ignorancji i glupoty ze strony innych poruszaja we mnie szczegolna strune. Niektore wpisy podpisane moimi nickami zostaly napisane przez pewnego zartownisia.

Gość Nieudana...
Magnus nie musisz się tłumaczyć... dziekuje. Może niektórych dziwi to że mam net... więc wytłumaczmy te sprawę. Otuż jest to związane z moja nerwicą... widzą że mnie to odstresowywuje zatem i pozwalają tu być...