Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

FLUID=CERA JASNA

Polecane posty

Kochane jaki byscie polecaly podklad kryjacy w kremie dla jasnej cery? Bardzo jasnej... Tak do 30 zl, doradzcie prosze :)

Gość tak_zwana
tez bym chciala wiedziec :)

Gość kolejna ofiara losu
moja kolezanka ma bardzo jasna,wrecz blada cere i zawsze kupowala podklad z Avonu-taki polplynny w szklanym sloiczku....

Dziewczyny idzdcie do Sephory tam panie dobiora Wam podklad, nawet wymaluja! Kurde ja niestety nie mam kasy, bo bym juz dawno miala wlasnie taki swietnie dobrany podklad. Kwestia tylko czy jest trwaly...

Gość rotfl
krem kryjący (puder) Soraya jest w roznych odcieniach nawet w takim co inne pudry nie mają (te najjasniejsze i te najciemniejsze) i kosztuje niecale 10 zeta :) jeszcze jak masz problemy z trądzikiem albo ze swiecącą sie cerą to tez oczywiscie Soraya :) tylko musi pisac na tubce soraya kuracja anty trądzikowa, jest swietny :)

Wlasnie uzywam Soray i zupelnie mi nie odpowiada, gdyz szybko znika :(

Gość kokoszanellllll
Tak do 30 PLN to trudno będzie, ale spróbój PAN STIKA MF, kosztuje 28PLN w Rossmanie, dobrze kryje i ma jasne kolory, a ja polecałabym COLORSTAY Revlona, ale to już wydatek około 70PLn, 02 BUFF, jest jasnym kolorem, dobrze maskuje, matuje i długo się trzyma. W Stanach kosztuje 10 - 12USD, jakby ktoś z tamtąd mógł go Ci przyslac to warto.

O rany... 70 zl za fluid? Niestety nie stac mnie na taki wydatek... Ale dzieki wszystkim za rade :)

Gość Ja polecam
a ja polecam eris nature matte foundation. matuje dobrze kryje male niedoskonalosci i ma jasny kolorek :)

Gość tak_zwana
ja moge polecic Marize(wiem,wiem badziewna firma)ale kolor ciemny róż-jest bardzo jaśniutki i bardzo mi sie podoba a cena 10 zł niecałe :) oczywiście nie należy sie cudow spodizewac...ale kolorek naprawde ładny :)

Gość domi1_23
Podkłady nowe z Oriflame są dobre za 19,90. (Ja jestem konsultantką).

No i w koncu wybralam i jestem bardzo zadowolna. Wybralam fluid z AA, nr 3 (miod). Bardzo dobrze sie rozprowadza i skora jest taka gladka i dosc dlugo sie utrzymuje na skorze, a cena to 16,90 :) polecam :)

Gość miód do jasnej
przecież to ciemny odcień? No cóż, co mnie to.

Wlasnie ten nie jest ciemny! Dla mnie jest w sam raz, przeciez nie pisalam, ze mam porcelanowa cere, ale ze bardzo jasna i tyle.

Gość Asieczka
Hej jak masz konto na allegro to zamów sobie Max Factora Lasting Performance jakiś jasny odcień one super kryją i na allegro są o 20 zł tańsze także w okolicach 30 zł napewno się zmieścisz :) Najpierw sobie obczaj w Rossmanie albo w Galerii Centrum odcien, który będzie ci odpowiadał :)

Gość 2222222
Lasting performance!!!Max Factor Najlepszy-sprobuj na allegro za 3 dychy!!!SUPERRRRR!!!!!kolor 100 fair-mam i polecam!!!!!

Gość podpisuję się pod
ostatnią odpowiedzią. MF jest boski, mimo, że mam tłustą cerę, matowi moją twarz na ładnych parę godzin... No i syfów po nim nie mam:)

Gość Gosiaczek22
Ja mam bardzo bladą cere, co widać szczegółnie zimą, cięzko sie opalam. moge ze swojej strony polecić Fluid z Kolastyny"Jasny beż"z witaminką E - kapitalny, nie kruszy się, trwaly i nawilza, lub z JOKO seria Energy 2 w 1 numer 121 naturalny- oba kosmetyki ok 10 zl.

polecam z AA niedrogi a dobry polecanm szczególnie osobom, które mają wrażliwą skórę

polecam z AA niedrogi a dobry polecanm szczególnie osobom, które mają wrażliwą skórę

Gość gość
ja polecam podkład z miss sporty -so matte perfect stay jest bardzo dobro ,mam najjaśniejszy odcień i jest nieco za ciemny dla mnie ale wystarczy do niego puder o ton jasniejszy y i nie odznacza się od mojej bladej cery używam go na codzie i bardzo długo mi się utrzymuje na skórze, skórę mam mieszaną ,często wysuszoną koło ust a przetłuszczająca koło nosa .Jestem nawet z niego zadowolona kosztuje nie całe 16 zł pudru z marizy transparentnego sypkiego i razem to fajnie wygląda

Gość gość
Oriflame obojetnie jaki (oprócz very me) kolor porcelain

Gość vbngnfg
dobra jest pianka z essence kolor o1 dobrze kryje ladnie stapai się z cera albo fluid rimmel stay matte kolor 100 dobrze kryje ladnie stapia się z cera najlepiej testować fluidy w drogerii żeby dobrze dobrac kolor bo niektóre pisz a ze naturalny a jest pomranczowy