Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdab

Do mam z Trójmiasta

Polecane posty

Gość magdab

Czy któraś z Was wie może gdzie w Gdańsku sa prowadzone zajęcia ruchowe np rytmika itp dla 3-latków?

chyba wiele jest takich punktów, ja na przykład chodzę z córką na rytmike zorganizowaną w ...salce katechetycznej przy kościele... porozglądaj się, może na przykład tam gdzie organizują aerobik są też i inne zajęcia, w klubach osiedlowych czy gdzieś, ja w okolicy mam właśnie dwa takie miejsca, swoje wybrałam bo mi bardzo blisko :)

Gość magdab
dzieki za odzew-z jakiej dzielnicy 3-miasta jesteś? Ja jestem z wrzeszcza i własnie wpadłam na to, że może w szkole baletowej coś takiego organizują

ja z okolic Chełmu ;) ale z okolic, żeby nie było :D o ile wiem takie zajęcia są organizowane dla dzieci od lat dwóch, tam gdzie ja chodzę jest podział na dwie grupki - młodsza to dzieci pomiędzy drugim a trzecim rokiem życia, starsza dla dzieci któe skończyły 3 lata, zajęcia bardzo sobie chwalę, moje dziecko też je lubi

Gość moja corka chodzila jak
malutka do szkoly baletowej wlasnie, bardzo jej to dobrze zrobilo. dla starszych dzici jest tez chyba cos przy operze

Gość magdab
Dzięki dzieki za odzew-przejde sie do baletówki i dam Wam znać

Gość magdab
Dzwoniłam do baletówki-sa takie zajęcia ale od 3,5 lat.Na poczatku listopada bedzie pokazowa lekcja. Można sobie pójść i zobaczyc jak to wygląda.Moja córeczka jeszcze jest za mała na takie zajęcia.