Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek

Mam skromne pytanie do kazdej kobiety.

Polecane posty

Gdybyscie usłyszały od faceta który mowi ze pracuje z dziecmi umyslowo chorymi.Pomagajac nauczycielowi w takich pracach jak:karmienie,pilnowanie aby sluchaly nauczyciela,Umycie naczyn,przebieranie ubran,wyklejanie roznych papierow,pilnowanie aby same nauczyly sie dbac o wlasna chigiene. Takze zmiana zabrudzonego pampersa. Interesuje mnie czy po uslyszeniu tego nabralybyscie obrzydzenia do osoby szczegolnie po uslyszeniu ze tez zmieniam dzieciom brudne pampersy ?.

Gość nieeeeeeeeeeeeee
Dlaczego miałabym nabrać obrzydzenia? Raczej byłabym pełna podziwu :D

Gość jamajka**
Nie, to fajne że facet chce zajmować sie chorymi.Pozdro

a mogę zadać niedyskretne pytanie? dlaczego podjąłeś temat? czy jakaś osoba się zdrygnęła gdy jej to powiedziałeś?

hmmm obrzydzenia może nie ale lekkiego niesmaku :( ta praca nie należy do przyjemnych na pewno i szczerze podziwiam osoby którzy potrafią sie zajomować takimi ludzmi ,ja miałam w domu babcie chorą na alcchajmera i tez tzreba było sie nią zajmować czasem robiłam to ja : między innymi karmiłam ja i szczerze nie lubiłam tego robić do tego trzeba sie nadawać ja robiłam to raczej z przymusu akurat nikogo nie było w domu ,inna sprawa że zal mi jej było i się poświęciłam ale nigdy więcej to nie na moje siły :(:(

Gość Kobieta_S
Czy ty nie masz innych problemów??? Normalna praca. Najważniejsze czy czujesz się dobrze w pracy i czy masz satysfakcję. Zadziwiające, że umiesz to robić! Dziś role mężczyzn i kobiet trochę się odwróciły i nic już nie dziwi i nie obrzydza. Pozdrawiam

Gość Vivien_
ja nabralabym obrzydzenia raczej do faceta , ktory nieuczciwa droga zarabia pieniadze ;)

Gość ja czułabym
wyłącznie szacunek!!! U mnie +100 punktów!

Oczywiscie, ze nie!! Moim zdaniem nie ma w tym nic, co moze budzic obrzydzenie. Poza tym jest to dla mnie niesamowite, mezczyzna ktory tak bardzo potrafi sie kims opiekowac.. To mnie raczej rozczula;-) A dla porownania - czy odczuwamy obrzydzenie wobec pielegniarek i lekarzy pracujacych w szpitalach czy tez domach opieki, hospicjach? Pozdrawiam!:-)

Dla mnie to tylko na plus 🌻 -przecież każdy facet jak ma małe dziecko w domu to robi te rzeczy pomagając żonie, więc dlaczego niby taki pomysł? Praca jak każda, tylko tyle że bardziej męcząca od innych :P . Pozdrawiam.

Gość Jebaczka
ja bym miała obrzydzenie wtedy, gdy napisał mi CHIGIENA

Gość sobieradzik
Nigdy .Zadowolona byłabym ,że kiedyś będzie umiał opiekować się swoimi dziećmi i żoną. Że w chorobie nie opuści.

Gość Szakiraa___88
Chyba bym sie pożygała !! :O:O Ty w ogole jestes facet??

Gość obrzydzenie to ja mam
do takich shakir

Podjolem ten temat bo sie do swej pracy nigdy nie przyznawalem teraz gdy wiem ze dla kobiet nie jest to odstraszajace to bede mowil prawde.

Gość a jeśli już to
"podjąłem" ;)

Gość kasia25
Chyba żartujesz?! To jest powód do dumy a nie do wstydu!