Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaha

Co to jest do cholery?

Polecane posty

Gość jestescie przegrani
a ty motyl sie nie przejmuj, ta co wiesza psy to pewnie jakies prochno z nieogoloną cipa

Gość Motylek2117
O przepraszam, mam 21 lat i gole sie codziennie!!

Gość Dzień dobry.
Kilka dni temu zorientowałam się że widzę przed oczami jakieś ptaki. Poszłam do okulisty żeby przebadał mi wzrok. Okulista przepisał mi jakieś krople i okulary do noszenia. Dziś okulista przy kolejnej wizycie zapytał czy jest jakaś poprawa. No to ja mówię: "Owszem, jest poprawa. Ptaszki są teraz znacznie większe, wyraźniejsze"

Gość klub pokrzywdzonych przez ptak
swietnie,,,ciesze sie ,ze jestescie tacy otwarci... ptaszki symbolizuja walke z problemem..im wieksze tym dalszy problem chwycmy sie za rece

Gość KOCHAMY PTAKI
chwyćmy się wszyscy za ręce🖐️ i zgodnie krzyknijmy KOCHAMY PTAKI😍 ;) Jeśli my pokochamy ptaki to ptaki pokochają też nas i nic złego nam nie zrobią:-) A więc KOCHAMY PTAKI😍

Gość dobrze no więc
Kochamy ptaki :) Kochamy ptaki :) (.....kurwa jak ja nienawidzę tych ptaszysk... 😡) Kochamy ptaki! :O

nie unosmy sie..tylko spokoj moze nasz uratowac.. jeszcze raz bez nerwow, bez zlych emocji trzymacie sie za rece? to na raz dwa trzy Ptak Jest Moim Przyjacielem Mym jedynym Zywicielem Tylko on sens zyciu daje Tylko jemu serce oddaje!!!

Gość hehehehehehehehe
dobre:-D Przyłączam się do Was;) też krzyknę KOCHAMY PTAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chwilke chwilke nie tak inwazyjnie...prosze sie wszystkim przedstawic

Gość hehehehehehehehe
ja ma na imię Asia,mam 23 lata i od trzech dni widzę na Kafeterii ptaki,dużo ptaków,same ptaki,wszędzie ptaki....

no coz...to dobrze trafilas, bo tak sie sklada ,ze mamy ten sam problem Staramy sie go zwalczyc juz od dluzszego czasu i nawet niezle nam idzie.... jezeli chcialabys o tym szerzej porozmawiac tgo sluchamy naszym, mottem jest "pomoc samemu sobie" zacznij moze od hasla "Kocham Ptaki" a teraz sluchamy, prosze, kiedy to sie zaczelo, w jaki sposob...czy spotkalas sie z nieakceptacja srodowiskowa?

Gość hehehehehehehehehehe
cieszę się ze tu trafiłam,do ludzi którzy maja ten sam problem,którzy kochaja ptaki,czuję sie tu rozumiana,społeczeństwo nie zawsze rozumie moją miłoć do ptakó a tu wśród Was mogę liczyć z zrozumienie,jest tu więcej takich osób jak ja,takich które kochają ptaki....Dzięki Wam czuję sie wolna jak te ptaki;)

Gość Ornitolog.
Nie martwcie się. Ja widzę ptaki od urodzenia. Dlatego właśnie wybrałem ten zawód 🖐️. Nasze życie bez ptaków nie miałoby sensu.

Gość HIHIHIHI
TE PTAKI W KÓŁKU TO REKLAMA FILMU "STRAŻ NOCNA" DO D.... TA REKLAMA

Gość TO REKLAMA FILMU NOCNA
STRAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEWIEDZIELISCIE!!!!!!!!!!????????????

hmmm..chyba ktos nam robi kolo...eeeee..piora? :o

chcialabym przeprosic caly klub za czyn,ktorego dopuscilm sie wczoraj. jak wiem-wszyscy kochacie ptaki,ja rowniez ptaki kocham.i te male i te duze i te loty i nieloty.ja dla ptakow jestem w stanie poswiecic cale swoje zycie,czasem nawet jestem w stanie sie z nimi utozsamic...bo ptaki -tak KOCHAM PTAKI!!! ale wczoraj zrobilam cos strasznego,cos co spedza mi sen z powiek,schudlam przez to,zbladlam ,nie jem nie pije nie spie,drecza mnie okrutne wyrzuty sumienia.nie wiem jak moglam top zrobic. otorz klinelam na narzedzia>opcje internetowe>zabezpieczenia>p.niestandardowy etc...i zabilam je!!! zniszczylam!tak po prostu ,tak bezdusznie tak bezczelnie i...tak szybko.zniszczylam cale stado biednych niewinnych ptaszat! czy wybaczycie mi? ja naprawde zaluje swojego haniebnego postepowania:(

o jezu,przez to wszystko nawet ortografia mi sie sprzeciwia...napisalam otorz mimo iz wiem ze pisze sie otoz,ale wiem zeto zemsta ptakow.co jeszcze sa w stanie wymyslic zeby pomscic swoich braci? help!!!

Gość do chanell
wybaczamy Ci;)Najważniejsze,że nadal kochasz ptaki.Twój haniebny postępek po długich naradach Naszego Klubu Miłosników Ptaków został Ci wybaczony......Ale pamiętaj,nie krzywdź żadnych ptakow już więcej....

Gość *Ptasiek*
Witajcie, mam na imie Zdzislaw, Zdzislaw Kuropatwa, dla przyjciol Ptasiek....nikt mnie nie rozumie :(.....marze o tym, zeby pofrunac w przestrzen, uniesc sie w powietrze, poczuc wolnosc..... niestety, uwazaja mnie za wariata....:( Dolaczam sie do was, i razem z Wami krzycze: KOCHAMY PTAKI!!!!!!

Gość Motylek2117
Kochani, znowu mam kryzys, potrzebuje wsparcia, a was tu nie ma :(....

Gość do channel
takie rady jak narzedzia>opcje internetowe>zabezpieczenia>p.niestandardowy etc... możesz sobie w dupe wsadzić. Mam mozille i w ogóle nie mam czegoś takiego jak opcje internetowe

do tego ktory probowal mnie pojechac ale mu nie wyszlo> to nie byla rada,tylko zwierzenie z haniebnego czynu,nie mialo ono nikomu w niczym pomagac no jak masz mozille to przynajmniej ptaszkow niewinnych nie zabijesz bo nie wiesz jak :) a Klubowi Milosnikow Ptakow dziekuje za wybaczenie i kolejna szanse :*

Ja kocham ptaki ale instalnelam sobie w firefoxie adblocka.... mimo to lacze sie ze wszystkimi ktorzy kochaja ptaki...

DO LEKARZY OD SIEDMIU BOLEŚCI !!!!!!!! jestem prawdziwym motylkiem i mam taki problem ! jestem najbardzije nielubiana i krytykowaną osobą na tym forum ! rycze po nocach bo nikt mnie nie lubi :P:P:P:P:P Mam cudownego narzeczonego , super kuzynki , mnóstwo przyjaciół wśród kolegów , wspaniałą kochającą rodzine :P:P:P:P:P:P a mimo to wy mnie nie lubicie i czuje sie z tego powodu zle ! chyba zapadne sie pod ziemie :P:P:P:P:P:P ( chcielibyście ) :P:P:P:P oprócz tego mam piękne ciało i super gładką ( ogoloną ) skóre :P:P , ptaki też widze ale to już z innej beczki :P:P:P POMOŻECIE MI ??????

Gość nie nie nie
i jeszcze raz: nie