Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka**

Piszemy wspólnie powieść -kto ma pomysł niech dopisuje dalej

Polecane posty

Gość jamajka**

Muszę zaraz wyjśc , nie mam czasu sie zastanowić , może niech początek będzie taki Anna uslyszała dzwonek do drzwi ,zbiegła po schodach ......

Gość teraz ja_________
...zbiegła po schodach, zahaczajac nieszczęśliwie nogą o przdostatni stopień, zawadziła głową o wielki kamienny posąg stojący nieopodal, krew trysnęła na białe tapety, a jej mózg przyozdobił biała tapetę w gustowny szlaczek....

Gość teraz ja_________
...czarny pudel zaczął zlizywać krew z posadzki i z białej tapety... chłopak ukradkiem wziął trochę mózgu Anny i wyszedł nucąc pod głosem: a mogło być tak pieknie...

Gość kocham was ludzie
:D A to ładną powiastkę napisaliście :D Ode mnie Nobel

Gość magda........
zastanawiał się co robić, wpadł w panikę chciał uciekać...

Gość teraz ja_________
czarny pudel został aresztowany pod zarzutem nieumyslnego spowodowania śmierci Anny i zbezczeszczenie jej zwłok. Obecnie odsiaduje wyrok, z 10 lat zostało mu jeszcze 2.

Gość krysia mila
przystojny facet cofnal sie jednak i ,,,kopnal lexzaca tak mocno ,ze wyleciala z niej wtraba i rzekl " a to za zupe przesolona"

Gość teraz ja_________
strzezcie sie czarnych pudli!!!! chłopak natomiast popadł w obłęd, mózg Anny dobitnie przypominał mu o szczęśliwych chwilach, obecnie przesiaduje na kafeterii. Jego nick to...

Gość ...zbiegla po schodach....
nerwowo zerknela w lustro wiszace w przedpokoju..hmm kto to moze byc? Nikogo sie nie spodziewam...???Powoli przekercila klucz w zamku..

Gość teraz ja_________
kochaniutka o czym piszesz? Anna już od 8 lat nie żyje?:(

Gość przekręcila klucz w zamku...
uchylila ostroznie drzwi i poczula jak do domu wpada lekki aromat ciasteczek cynamonowych.

Gość teraz ja_________
tak tak ciasteczka cynamonowe, piekny brunet, wielka miłość, zdrada, przebaczenie i ślub - a orginalnie nie umiecie. albo dopisujcie do tego co już jest....lipa z wami

Gość jamajka**
wspaniały chłopak nie był taki zwyczajny- nie mial bowiem jednego oka,oraz lewej nogi

Gość mmmm.... lubila
ten zapach. Swiadczyl tylko o jednym.. Juz wiedziala kto stoi za drzwiami...

Gość cynamonowych.
Wyjrzala. W drzwiach stał blondyn o dziwnym przyklejonym do twarzy usmiechu. - jak ja nie lubię takich blondasów - pomyślała

Gość teraz ja_________
za drzwiami stał grabarz i ponurym głosem zapytał : Anno pójdź ze mna , muszę cie pochować, a zapach ciasteczek okazał się aromatem cmentarnym...

Gość pomyslala..
O co chodzi? Blondas pokazal cos na migi (niestety nie znala tego jezyka) - i wreczyl jej pudelko ciasteczek. Zdziwiona chciala oddac ale on wreczyl jej na to kartke; "jestem gluchomiemy, prosze wspomóż naszą akcję kazdy grosz się liczy"

Gość teraz ja_________
nie chciała dać za wygraną, nie dam sie tak po prostu pochować, z jękiem rzuciła sie w górę schodów, z głowy nadal wylewał sie jej mózg, ale ona niewzruszona jak Joanna d'arc walczyła, ...posępny grabarz ruszył za nią, postukujac swą nogą i patrzac jednym okiem, zaczerwienionym od złosci...

Gość grosz sie liczy...
Dal mu 2 zlote, wzieła ciacha i zasiadła z pełnym pudełkiem przed komputerem

Gość teraz ja_________
jak gazela dopadła drzwi swego panieńskiego pokoiku, zatrzasnęla drzwi, uffff wreszcie bezpieczna...ale nagle dał sie słyszeć jakiś chrobot, to jednoreki grabarz drapał pazurem w futrynę drzwi, Anna nie mogła znieść tego dźwięku, zatkała uszy rekami, uciekać kotłowało sie jej w głowie - okno!!! rzuciła sie do niego, upatrujac w nim jedyną drogę ucieczki, ale za oknem stał czarny pudel (na przepustce) oblizujac sie lubieżnie...

Gość komputerem...
Weszla na strone te organizacji dla głuchomiemych, dla której zbierał pieniądze blondas

Gość mysle ze....
tajemniczy chlopak jest jej bratem z pierwszego malzenstwa jej mamy, kiedy to zaszla w ciaze w ogrodnikiem ktory piknie rzezbil rzywopłoty

Gość mysle ze....
dziewczyna zemdlala z wrazenia, osunela sie na czysta podloge (wczesniej umyta mopem Vieleda). Na to wszystko z ukrycia patrzyl ów ogrodnik

Gość teraz ja_________
nic to - rzekła Anna. wyszła oknem , stanęła na gzymsie, trzymajac sie ściany, ale nieszczęśliwie wykrecona podczas upadku noga zeslizgnęła sie z gzymsu...Anna spadła, ale szybko sie podniosła, nie zauważywszy przyczepionego do jej łydki czarnego pudla. UciekaC!!! pomyślała ponownie... nagle zza zakrętu wyszedł przystojny chłopak - właściciel pudla i jednocześnie namolny akwizytor sprzedający naiwnym dziewczynom cynamonowe ciasteczka z cyjankiem podając sie za głuchoniemego. Co robisz z moim psem ladacznico!!! Oczywiscie nie poznał swojej ukochanej...

Anna uslyszała dzwonek do drzwi ,zbiegła po schodach, nerwowo zerknela w lustro wiszace w przedpokoju..hmm kto to moze byc? Nikogo sie nie spodziewam...???Powoli przekercila klucz w zamku..uchylila ostroznie drzwi i poczula jak do domu wpada lekki aromat ciasteczek cynamonowych. Wyjrzala. W drzwiach stał blondyn o dziwnym przyklejonym do twarzy usmiechu. - jak ja nie lubię takich blondasów - pomyślała O co chodzi? Blondas pokazal cos na migi (niestety nie znala tego jezyka) - i wreczyl jej pudelko ciasteczek. Zdziwiona chciala oddac ale on wreczyl jej na to kartke; \"jestem gluchomiemy, prosze wspomóż naszą akcję kazdy grosz się liczy\" Dala mu 2 zlote, wzieła ciacha i zasiadła z pełnym pudełkiem przed komputerem.otworzyla pudelko z ciasteczkami i znalazla tam nie tylko ciasteczka ale karteczke od tego chlopaka,okazalo sie ze...