Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierniczka

jak to jest z ta masa cukrowa?

Polecane posty

Gość cukierniczka

zrobiłam według przepisu (ale tego bez dodawania miodu)..gotowałam jak trzeba...przelałam do miski, woda odparowała ale to nie chce zgestniec...kiedy sie własciwie zageszcza?? juz w czasie gotowania powinien sie robic jakis kisiel czy trzeba czekac po odstawieniu z ognia?? ehh...nigdy nie mialam reki do garów:P

Gość ANTY TALET KUCHARSKI
no ja te probowalam tyle ze mi nie wyszlo ale zupelnie w druga strone...gotowalam i jak wystyglo troche to nie umialam tego oderwac od ganka bo tak zastyglo ;( albo za dlugo fotowalam albo za malo wody nie mam pojecia :( w kazdym raze nic mi z masy nie wyszlo a juz napewno nie jakas kulka jaka ponoc ma sie z tego zrobic :D...powiedzcie co zrobilam nie tak (procz tego ze sie wogole do tego zabralam) dzieki za odp :D

Gość ojejq
słuchajcie, ugotowałam tą pastę, wypiłam jak był konsystencji miodu. Kiedy mi wypadną włoski??? błągam odpiszcie, bo potwornie boli mnie brzuch, a nie chcę iść do szpitala, bo się boję, ze nie podziała po płukaniu żołądka!!!

Gość Martasek
Tego sie nie pije tylko nakłada na nogi hahahah:D

Gość Nemon
hehehe, no nie pije się:):), ale poza depilacją używa się też masy cukrowej w cukiernictwie - [url=http://www.sweetdecor.pl]masa cukrowa