Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierniczka

jak to jest z ta masa cukrowa?

Polecane posty

Gość cukierniczka

zrobiłam według przepisu (ale tego bez dodawania miodu)..gotowałam jak trzeba...przelałam do miski, woda odparowała ale to nie chce zgestniec...kiedy sie własciwie zageszcza?? juz w czasie gotowania powinien sie robic jakis kisiel czy trzeba czekac po odstawieniu z ognia?? ehh...nigdy nie mialam reki do garów:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ANTY TALET KUCHARSKI
no ja te probowalam tyle ze mi nie wyszlo ale zupelnie w druga strone...gotowalam i jak wystyglo troche to nie umialam tego oderwac od ganka bo tak zastyglo ;( albo za dlugo fotowalam albo za malo wody nie mam pojecia :( w kazdym raze nic mi z masy nie wyszlo a juz napewno nie jakas kulka jaka ponoc ma sie z tego zrobic :D...powiedzcie co zrobilam nie tak (procz tego ze sie wogole do tego zabralam) dzieki za odp :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojejq
słuchajcie, ugotowałam tą pastę, wypiłam jak był konsystencji miodu. Kiedy mi wypadną włoski??? błągam odpiszcie, bo potwornie boli mnie brzuch, a nie chcę iść do szpitala, bo się boję, ze nie podziała po płukaniu żołądka!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Martasek
Tego sie nie pije tylko nakłada na nogi hahahah:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nemon
hehehe, no nie pije się:):), ale poza depilacją używa się też masy cukrowej w cukiernictwie - [url=http://www.sweetdecor.pl]masa cukrowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×