Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani fotkowa

Fotka.pl - przyczynodawca rozpadania sie zwiazków!!!!!!

Polecane posty

Gość Pani fotkowa

Juz drugi moj zwiazek rozpadl sie przez ta przekleta fotke!!!A jak to jest z wami????

Gość Pani fotkowa
Jesli ktos tu pierdoli to wlasnie ty!!!!

Gość Kaziek
Przez fotke ?? Bo padne. Mój przez ksiązka.pl

Gość Pani fotkowa
Smiejcie sie smiejcie a tylko czekajcie az wasze dziewczyny albo faceci dadza tam sobie zdjecie i zaczna pisac do nich i zostawiac komentarze...potem gg....potem czule sluwka wirtualne milosci....potem real.a potem ZDRADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pani fotkowa
Przepraszam za błąd mialo bys oczywiście słówka a nie sluwka!!!

Gość to nie fotka jest
przyczyną rozpadania się związków. Fotka działa jedynie jak papierek lakmusowy który wykrywa dupka z tendencją do zdrady.

Gość Pani fotkowa
no to prawda.....w sekscji wymrzony partner ukrywaja to co naprawde posiadaja.kryja sie pod maska i udaja kochajacych chlopakow a tak naprawde sicemniaja jak malo kto!!!!!!!!!

Gość wiesz co.
wierz w to dalej to do konca zycia bedziesz żyć w nieufności do facetów a co za tym idzie będziesz zawsze nieszczęśliwa. Powodzenia życzę.

Gość Pani fotkowa
moze i masz racje ale jak tu sie nie wściec jak facet juz drugi z kolei wstawai zdjecia sowej na fotke i pisze sobie z dziewczynkami a one jemu????Ufać tak ufac i niech wszyscy robia cie w konia....to na tym to polega???

Gość kurna flaczek
to jednak prawda ze kobiety wybieraja dupkow to juz cale zycie KOSZMAR a potem to rzutuje na caly meski rod takie gnojki. ale kobiety ich uwielbiaja bo niby dlaczego oni maja najwieksze powodzenie??

Gość zaufaj znowu
ale juz innemu a nie temu który juz zdradził

Gość Pani fotkowa
Dupki nie dupki ale bez nich świat bylby nudny....Niby fotka tozabwa ale niejednokrotnie przeradza sie w cos wiecej i potem jak sie czlowiek raz czy drugi zawiedzie vto rzutuje na kolejne zwiazki i faceci dlatgo tak maja przerąbane.hehehe

Gość ouyyyyyui
w usa mogłabyś ich oskarżyć

Gość Pani fotkowa
eee tam ale w USA nie zyjemy.poprostu kazdy musi siebie sam pilnowac a jak ma sklonnosci do zdrady to nic tego nie zmieni. ;-(

Gość buahahahahaha ŻAL
dla mnie smieszne jest wystawianie sie na fotke, po co Twoj facet wstawia do internetu swoje zdjecia? nie wystarczy mu, ze Ty go podziwiasz? wydaje mi sie ze to jest wazniejsze, ja mojem facetowi nie pozwolilabym miec chyba fotki, moze nie tyle nie pozwolilabym co sprzeciwialabym sie temu.

Gość anin
A czy nie zastanawiałaś się, że albo z Tobą jest coś nie tak, albo z Twoimi facetami? Każdy z nas zagląda na strony typu "fotka", ale nie każdy od razu zdradza. Może zbyt małe wymagania stawiasz swoim mężczyznom, łapiesz co leci, albo sama jesteś "dziwna". Bez urazy, tylko spekuluję. Jeśli tak mamy rozpatrywać tego rodzaju zagrożenie, to czegoś tu nie rozumiem. Przecież dużo łatwiej jest poderwać kogoś w realu aniżeli w wirtualnym świecie. W moim przekonaniu to drugie to zabawa i tylko zabawa, chociaż czasem pikantna. PS. Proszę o szczerą odpowiedź: Kto z Was NIGDY nie: czatował, pisał e-maile, rozmawiał na Skypie z osobą przeciwnej płci, której nie znał osobiście, a li tylko dzięki internetowi? Przecież w tym zawsze znajduje się ziarnko flirtu i seksualności, tak jesteśmy skonstruowani. Nie znaczy to jednak, że zaraz ściągamy majty i lecimy z nagim zadkiem po wrażenia...

Gość joooooooooo
a mnie niepokoii fakt ze mj facet systematycznie zaglada na fotke.pl i oglada te powyginane nastolatki. Jaki ma w tym cel nie mam pojecia lecz twierdzi ze ja mu sie najbardziej podobam ze wszsytkich. Jeszcze z nim na ten temat nie rozmawialam bo jeszcze wie ze widziałam co przeglada, lecz ja konta w tym beznadziejnym portalu nie posiadam

Gość A TY DUPY DALAS CZY CO