Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pattinka

Czy jest tu ktos kto nie naklada na noc kremu do twarzy???

Polecane posty

Go艣膰 do Moka
Nie s艂ysza艂am o tym 偶elu, ale skoro taki tani to na pewno wypr贸buj臋:) dzi臋ki. A je艣li chodzi o te przerwy w smarowaniu twarzy kremem na noc to jeszcze mam pytanie: normalnie mam zmy膰 twarz jak zawsze i przetrze膰 tonikiem czy nawet nie stosowa膰 toniku, a tylko przemy膰 buzi臋 mleczkiem albo 偶elem i to wystarczy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
tonik to zupe艂nie inna kwestia... producenci mowi膮 ,ze jest niezb臋dny do przywrocnia ph sk贸ry po umyciu jej wod膮. Ale to zrobi ju偶 dobry krem tak偶e tonik jest dla mnie zb臋dny. I bu藕k臋 myj normalnie. Raz mleczko, raz woda, raz 偶el... Wa偶ne 偶ebys nauczy艂a si臋 rozpoznawa膰 potrzeby sk贸ry. Ja raz myje j膮 zelem(jak sie czuje mocno brudna) , raz mleczkiem(jesli chce czegos delikatnego) a raz wod膮. pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Moka
Robi臋 dok艂adnie jak Ty - czuj臋, 偶e twarz jest zanieczyszczona to si臋gam po 偶el, a normalnie zmywam buzi臋 mleczkiem:) Dzi臋ki za wszelkie sugestie:) Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsp贸艂czuje
niekt贸rym wrecz uzale偶nienia od tych wszystkich preparat贸w....jesli juz teraz w m艂odod艣ci musicie tego wszystkiego u偶ywa膰 to strach pomy艣le膰 co b臋dzie za kilka lat! na szczescie ja nie mam takich problem贸w jak wy :) zero wyprysk贸w, przebarwien, pudr贸w - jedyny krem to nivea soft i cere mam piekniejsz膮 ni偶 wiele nastolatek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny
reklama dzwignia handlu! Naklamia a Wy wierzycie!!! Zatkaj sobie jedna z druga nos i usta. Jak dlugo pozyjecie??? To samo robi sie z wasza skora! Zapaciacie wszystkie pory kremami i innymi mazidlami i pozniej skora nie oddycha i wiotczeje!!! Mam ponad 50 lat i wiele osob nie wierzy!!! Rano, po prysznicu klade krem z filtrem. Maluje tylko oczy i usta. Przed snem wszystko zmywam i fakt, skora troche sucha ale szybko to przechodzi. Nie marnuje czasu i kasy na te wszystkie mikstury, w zamian za to wole zjesc owoce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Moka
wsp贸艂czuje-----> komu wsp贸艂czujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wsp贸艂czuje
do moka - umiesz czyta膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Moka
wsp贸艂czuje----->ok, my艣la艂am, 偶e o mnie piszesz

Udost臋pnij ten post

wsp贸艂czuje wiesz...takie komenatrze s膮 bez sensu. Dos艂ownie krzyczysz na inne dziewczyny i zaraz potem si臋 przechwalasz. To ich sprawa co u偶ywaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ich sprawa
ale jesli tak , to co? znaczy , ze trzeba miec takie zdanie jak wy, lub zadnego??? Your way or no way!!! Fajna zasada!

Udost臋pnij ten post

Tez jestem starsza, tez mi nie daja tyle lat ile mam i nigdy nie przesadzalam z kosmetykami. Mniej sie uzywa, mlodziej sie wyglada bo tak jak pisze poprzedniczka, skora ma czas na oddychanie.

Udost臋pnij ten post

Droga 50-latko, ja te偶 jadam warzywa i owoce, ponadto bior臋 suplementy witaminowe. Nie widz臋 problemu w tym, 偶e codziennie rano kremuj臋 sobie twarz, poniewa偶 cz臋sto-g臋sto wystarcza mi dobry krem matuj膮cy. Cer臋 mam w miar臋 艂adn膮, nie idealn膮, ale z zasady podk艂adu porzebuj臋 tylko wtedy, kiedy mam qwa偶ne spotkanie i chce wygl膮da膰 wyj膮tkowo elegancko, albo gdy robi臋 staranny makijaz oczu. Wtedy trzeba koniecznie zatuszowa膰 niedoskona艂o艣ci cery korektorem i podk艂adem. Ale jest r贸偶nica mi臋dzy osob膮, kt贸ra uzywa kosmetyk贸w z rozwag膮, a kim艣, kto je tylko zupki z torebki, bo na nic innego nie ma czasu, a liczy, 偶e krem za 300 zeta sprawi cuda.

Udost臋pnij ten post

Jam ci jest. Nie nak艂adam kremu na noc, bo jestem alergiczk膮 i mam cer臋 tak wra偶liw膮, 偶e nie wytrzymuje jakiegokolwiek obci膮偶enia, zw艂aszcza w nocy. Mia艂am, oczywi艣cie, hypoalergiczne kremy, ale i tak rano budzi艂am si臋 czerwona i spuchni臋ta. A poza tym nie czuj臋 potrzeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 My艣licie 偶e od krem贸w na noc
mo偶na rano obudzi膰 si臋 ze spuchni臋ta twarz膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agniewicz
I ja czasem, co tam czasem, naprawd臋 cz臋sto budz臋 si臋 ze spuchni臋t膮 twarz膮 i do g艂owy by mi nie przysz艂o, 偶e to od kremu. To naprawd臋 mo偶liwe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kremowa
To nieprawda , ze sk贸ra noc膮 nie pracuje tylko sobie odpoczywa jak nie na艂o偶ycie kremu na twarz. To w艂a艣nie w dzie艅 sk贸ra ma wolne. A noc膮 zachodzi intensywna regeneracja nask贸rka i g艂臋bszych warstw sk贸ry. Kom贸rki dziel膮 si臋 jak szalone, dlatego wa偶ne jest by dostarcza膰 im w tym czasie substancji od偶ywczych zawartych w kremach, lepiej s膮 one wtedy przyswajalne i kom贸rki czerpi膮 z nich to co jest im potrzebne do wzrostu, nawil偶enia, prodkukcji kolagenu i elastyny. Oczywi艣cie jak si臋 ma lat na艣cie to kremy na noc nie s膮 bardzo potrzebne , no chyba ,偶e ma si臋 such膮 sk贸r臋. Ale po 20 zdecydowanie nale偶y stosowa膰 kremy na noc. Sama mam 27 lat i bez kremu nigdy spa膰 nie chodz臋. I cer臋 mam idealn膮. Na to jak b臋dziemy wygl膮da艂y na stare lata pracujemy ju偶 teraz.

Udost臋pnij ten post

My艣licie 偶e od krem贸w na noc mo偶na rano obudzi膰 si臋 ze spuchni臋ta twarz膮?\" - mo偶na, bo moze to by膰 uczulenie na jaki艣 skladnik kremu. \"ich sprawa ale jesli tak , to co? znaczy , ze trzeba miec takie zdanie jak wy, lub zadnego??? Your way or no way!!! Fajna zasada! \" a偶 czasem szkoda mi komentowa膰 posty takie posty...Nie , trzeba miec swoje w艂asne zdanie do wszystkiego. Nikt ci tutaj nie narzuca艂 swojego zdania wi臋c nie tw贸rz czego艣 z niczego. pozdro Ja rzadko uzywam krem贸w jesieni膮, latem czu wiosn膮. Ale w zimie na dzien obowi膮zkowo krem p贸艂tusty. W pozosta艂e pory roku bywaj膮 czasy ,ze przez i nawet 2 mc nie uzywam nic bo sk贸ra nie ma takiej potrzeby.Obowi膮zkowo uzywam tylko 偶elu na naczynka. Oczyszczanie sk贸ry jest dla mnie wazniejsze i robi臋 to na zasadzie kt贸r膮 opisa艂am pare post贸w wy偶ej. Make up? Rz臋sy tuszuj臋 tylko na jakies okazje (cze艣ciej nie mog臋 bo pod wiecz贸r 藕le si臋 z tym czuj臋) a na ustach czasem b艂yszczyk, cz臋艣ciej pomadka ochronna. Podk艂ady i pudry to dla mnie rzecz zb臋dna. Sk贸r臋 mam do艣膰 艂adn膮 - super nawil偶on膮, z mieszanej powoli przeistacza si臋 w normaln膮 (czo艂o nadal mi si臋 przet艂uszcza ale mniej ni偶 kiedy艣), ale jak si臋 zestresuj臋 to wyskoczy mi jaki艣 pryszcz a to i musi by膰 te偶 wina wieku... Pono膰 to si臋 ma unormowa膰 do 25 roku 偶ycia (czyli jeszcze 6 lat si臋 pom臋cz臋). Co do owoc贸w - jem du偶o jab艂ek, warzywa staram si臋 jes膰 ale za nimi nie przepadam. Za to pij臋 ogromne ilo艣ci wody mineralnej z cytryn膮 - super oczyszcza organizm. Bardzo polecam pozdro

Udost臋pnij ten post

Kremowa sk贸ra w nocy odpoczywa po stresuj膮cym dniu pracy. Czy w nocy nak艂adasz fluid, puder itd.? Nie. Dlatego w nocy nast臋puje regeneracja si艂 na nastepny dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kremowa
Moka- ale przecie偶 krem nocny nie m臋czy sk贸ry. Przeczytaj uwa偶nie co napisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agniewicz
Ja w ka偶dym razie b臋d臋 zwraca膰 wi臋ksz膮 uwag臋 na to co nak艂adam na noc, bo ju偶 nie raz obudzi艂am si臋 z opuchni臋t膮 twarz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sara 122
Najlepsza metoda na zdrowa cere : warzywa owoce woda , nie nakladac podrow makijazy oraz cwiczenia swierze powietrze kazda z was bedzie miala zdrowe rumience przy stosowaniu tych prostych zasad. W ciagu dnia ochrony naturalny krem mozna urzyc ale nie na noc ! . Kremy naturalne z Dr Hauschka , Weleda , Honeygirlorganics, wystarczy nawet troszeczke olejku oliwkowego zmieszanego z naturalnym tonikem aby nie byl cieszki.

Udost臋pnij ten post

za m艂odu tez olewalam krem na noc... potem mialam tradzik......od tego czasu dbam o skore w 100%, krem na noc obowiazkowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miodunka1
Tu chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi. To po prostu zale偶y od sk贸ry. O ile przy t艂ustej cerze mo偶e nie by膰 konieczne, to przy suchej wydaje si臋 niezb臋dne. Natomiast niekoniecznie musi by膰 krem. 艢wietne s膮 czyste t艂oczone na zimno olejki, je艣li s膮 naprawd臋 dobre bez podejrzanych domieszek to nikt nie obudzi si臋 z opuchni臋t膮 twarz膮 (taki efekt to pewnie uczulenie ) ekokosmetyki.eu

Udost臋pnij ten post

dokladnie! nie wierze w to ze jakas porada jest w stanie byc przepisem na piekna cere dla kazdej bez wyjatku osoby. nie jeden stosuje kilka kremow na twarz a ma skore gorsza od tego co myje skore tylko mydlem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwonaoran偶ada
Po trzydziestce trzeba zacza膰 u偶ywa膰 kremu na noc, koniecznie! Sk贸ra staje si臋 coraz mniej j臋drna, potrzebuje wi臋cej piel臋gnacji i uwagi. Nie mo偶na pomin膮膰 tego kroku, je艣li chcemy przez lata cieszy膰 si臋 promienna cer膮. W mojej kosmetyczce od lat go艣ci krem Farmony http://sklep.farmona.pl/krem-na-noc-204 i swietnie si臋 sprawdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gosiaWM
Ja mam prawie 30 lat i te偶 nie u偶ywam kremu do twarzy. Sk贸r臋 mam bardzo t艂ust膮, zapycha j膮 dos艂ownie wszystko. Odk膮d odstawi艂am krem na noc sk贸ra jest w O NIEBO LEPSZYM STANIE, wreszcie wygl膮da zdrowo. Je艣li macie podobny typ sk贸ry - warto spr贸bowa膰. Po reszt臋 informacji zapraszam tu: https://wieczniemloda.com/rezygnacja-z-kremu-na-noc-11213

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak . Ja.Nigdy przenigdy od mlodosci nie uzywam kremu na noc. Efekt taki ,ze majac 46

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Wydaje mi sie, ze to w艂a艣nie noc膮... Podczas snu najwi臋cej sk艂adnik贸w wnika, wiec mo偶na zastosowa膰 cos bardziej skoncentrowanego. W ci膮gu dnia wystarczy lekki krem, najlepiej z filtrem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niczym si臋 nie smaruje ani w ci膮gu dnia ani na noc.

Udost臋pnij ten post