Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan kotek

okazała się brudaską, co robić?

Polecane posty

Gość pan kotek

Spotkałem się z taką laską, ma na imię Monika i chodzi do klasy takiej samej jak ja, tyle że do innej szkoły. Było to wczoraj. Spotkaliśmy się w pizzerii i na początku było bardzo fajnie. Monika to ładna dziewczyna. Ma ładne jasne włosy i ładną twarz oraz fajną figurę. Przyznam się że chciałem poprosić ją o chodzenie na tej randeczce... Tyle że nie wyszło, ale o tym za chwilkę. Jak przyszliśmy do pizzerii to było bardzo fajnie, gadka się kleiła i "błyszczałem". Potem zamówiłem dużą pizzę na nas dwoje i coś do picia. Powiedziałem Moni że idę umyć ręce przed posiłkiem na co ona powiedziała "spoko". Umyłem ręce i kiedy wróciłem to zapytałem się jej czy ona nie idzie umyć rąk. Powiedziała że nie. To trochę mnie zdziwiło ale pomyślałem, że pewnie myła ręce w domu. Nie drążyłem już tego tematu. Przyszła już pizza i picie, siedliśmy tak i gadamy, w końcu w żartach się spytałem czy czasem myje ręce przy posiłku. Na co ona śmiertelnie poważnie odpowiedziała: "Nie sorry nie myję rąk przed jedzeniem... i tak jest na nich dużo bakterii a brud się trudno zmywa, poza tym my metale nie myjemy rąk przed jedzeniem" - dodała takim tonem jakby to przewarzyło sprawę! Byłem lekko zaszokowany ale myślałem że to może kolejny jej żart. Powiedziałem: "he he, nie wierzę ci, ktoś z takimi ładnymi rączkami jak ty masz nie może być takim brudaskiem" i w żartobliwym geście wziąłem jej rękę. Kiedy tylko jej dotknąlem poczułem że jest okropnie lepka i wręcz klei się od brudu! Szybko ją puściłem i wytarłem o ubranie. Monia to zauważyła i obraziła się na mnie, że jestem chamski. Wybiegła z pizzerii i nawet nie wzięła parasola! Nie wiem co o tym myśleć. Boję się z nią więcej umawiać bo co będzie jak zajdziemy o krok dalej a okaże się że ona się "tam" nie myje? Sorry że tak wybiegam w przyszłość ale to naprawdę dziwne... żeby laska się nie myła... fuj :/

\"my metale nie myjemy rąk przed jedzeniem\" Stary, jak już prowokujesz, to może chociaż bez osobistych wycieczek. :D

Gość fuj wpolczuje
olej ja! nic ci po niej! brzydzisz sie jej a nie zmienisz tego..:/

Gość no tak ale
ty okazałeś sie ciotą, jeśli "wypłakujesz" się z tego powodu na babskim forum.

Gość eeeeeeeeeeeeeee
prowokacja, i to grubymi nićmi szyta...

Gość 1566747
wiesz co...to chyba nei dla ciebie laska..ale lepiej,że to sie wydało niż w tej bliżeszej sytuacja :P ....trzymaj sie

Gość bleeeeeeeeeeeeeeee
jakos mi oboje nie pasujecie hmmm ty ze robic jej wywiad o myciu rąk a ona ze palnęła ten głupi tekst o metalach :O

\"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.\" Albert Einstein

Gość eeeeeh
Iron Hill cutuje Tomasz Lisa .... :)

Gość bzdurna prowokacja i tyle

Gość eeeeeh
oczywiscie miało byc "cytuje"

Gość prowokacja i to marna
:-oŻenada to prostu:-o

Gość eeeeeh
Iron Hill nie udawaj..... dobrze wiesz;)

Gość upupupupupupupupuup

Gość dery
dobre, dobre:)

Gość jerta
Szkoda jej dla ciebie.Urodziliśmy się , żeby myśleć a nie żeby sprzątać itd

Gość utdktkhg
.

Gość dery
a tak na marginesie ( wiem ze odbiegam od tematu) chuj sie pisze przez u

Gość MONIKA Z BRUDNYMI RĘKAMI
ty ciulu! więcej się z tobą nie umówię! do tego opisałeś wszystko na babskim forum! przegrałeś życie i kcnk! :classic_cool:

\"my metale nie myjemy rąk przed jedzeniem\" dla mnie to tekst dnia ;) Skąd ludzie pomysły czerpią na takie tematy? :)

Gość dery
chyba zostane metalowa, tylko musze wlosy zapuscic-buuuu a to potrwa wieki- przegralam swoje zycie

Gość dobra dobra1
ja nie jestem metalem i tez nie myje rak przed jedzeniem chyba ze wracam od lekarza albo akurat z toalety):):):):kazali myc jak byłam mała!daj se spokój nie wiem czy ktos myje rece przed posiłkiem!ja tam mam czyste!nie grzebie w piachu czy w kolpie

A mój sąsiad (ze Wschodu !) poszedł do szpitala-nie wiem już na co! Pielęgniarka kazała się mu umyć i wyszła ,i zrobiła błąd bo dziadek był cwany i tylko przetarł twarz i koniec,a po powrocie do domu stwierdził.że \"ta łoni chcieli go w szpitalu zabić ,bo od mycia to człowiek umiera !!!) i żył. Kilka lat póżniej coś zrobiło się mu na skórze na czole i lekarka prawie siłą zmusiła go do zgłoszenia się do szpitala. Tym razem nie udało się oszukać pielęgniarek -wykąpały go !!!!! W ciągu miesiąca już nie zył ! Nadmieniam,że prawie wcale nie chorował !

pan kotek sprawdza czy ma talent pisarski,... dla mnie nie.... sorry za szczerosc -))))

Ja byłam metalówą.(teraz tez słucham czasem metalu).i zawsze myłam i po dziś dzień myję ręce przed jedzeniem:P

Gość super bajeczka hihih

Gość tak se pisze
Mandy, rowniez jak zamierzasz zjesc cos na dworzu? Eeee... w kaluzy? ;D