Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek z nikąd

Jacy ludzie siedzą na czatach?

Polecane posty

Gość człowiek z nikąd

Czy są nieśmiali?

Moge powiedziec jacy kiedys siedzieli... Teraz daleko do niesmialosci na czatach ;) Ale kiedys bywalo milo :D

Gość żona byłego czatownika
powiem ci tak, siedzą : małolaty, którzy udają dorosłych panowie po 40, którzy udają sexi ogierków, sidzą mężowie, którzy chcą jakiegoś urozmaicenia, a sami są tak beznadziejni, że w rzeczywistości nic nowego żonie nie potrafią zaproponować, siedzą dziewczyny, które szukają faceta, potem się rozczarowują, i siedzą normalni , z ciekawości

Gość rozni
caly przekroj spolecznestwa wbrew pozorom.

Gość
Zazwyczaj trafiam na na mężczyzn: 1. Do 18-nastego roku życia owładniętych myślami o sexie, często są prawiczkami szukającymi szybkiej podniety 2. Zapracowani mężczyźni w wieku do 30 lat, szukający dziewczyny chętnej na sex spotkania, dla takich gości sprawą priorytetową zazwyczaj jest wygląd zewnętrzny, wszystko musi być opisane dokładnie: wzrost, waga, wymiary.......a fantazja robi swoje:D 3. Starsi, siwiejący panowie, często przeżywający kryzys wieku średniego, w większości przypadków poszukują młodej, reprezentatywnej dziewczyny która wzamian za pomoc finansową spełni ich fantazje erotyczne z lat młodości:( :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Niestety czat to nie jest miejsce gdzie można spotkać wartościowych ludzi, każdy może mieć swoje zdanie, ale moje jest niestety poparte długimi godzinami spędzonymi na czacie:(

Ja tez kiedys spedzalam duzo czasu na czacie (a dokladnie na Wirtualnych Pogawedkach) i poznalam tam wiele fajnych osob. No ale to bylo dawno ;) Z 6 lat temu :)

Gość żona bylego czatownika
I zapomnialam dodać, siedza jeszcz byłe prostytutki, sfrustrowane i osamotnione, bo nikt juz ich nie chce, takie własnie jak ja.

Gość znowu w zyciu mi nie wyszło...
taaa..od razu jest milej i sympatyczniej... podpisano - sfrustrowana dziewczyna szukajaca faceta najlepiej po 40 dla spelnienia jego erotycznych zachcianek. pfff....:D

Gość jkkkaa
to jak trafić na kogoś normalnego? Moze te czaty na portalach są najbardziej zaśmiecone. Gdzie jest czat dla powązniejszych ludzi?

Gość znowu w życiu mi nie wyszlo
I tak mi brak ch.... w dupie

Gość ja na interii
spotkalem swietne osoby i to praktycznie od razu. super sie nam gada mimo ze sie nie znamy z reala i sioe nie poznamy pewnie. teraz juz gadamy na gg i wiem ze nie tylko swiry tam siedza.

Ja czatowalam na Wirtualnych Pogawedkach :) BYlo super. Niedawno sprobowalam na innych czatach i juz mi sie tak bardzo nie podobalo (m.in wlasnie na interii) A fajnych lludzi jakos tak poznac... jak sie rozmowa klei... jak sie nie zaczyna od cyferek, propozycji spotkania i innych takich :)

Nie korzystam z czatów ale można przypuszczać , że są tam pewnie całkiem zwyczajne osoby ,tylko otoczka niewiadomej może sprawiać wrażenie poznania kogoś wyjątkowego.:)

Gość na czatach...
czat religijny- bluzniercy czat filozoficzny- debile czat milosny- oblesni zboczency czat o fantastyce- przeciwnicy harrego pottera i wiedzmina czat samobojcow- ludzie ktorzy nigdy nie mieli do czynienia z samobojcami i takie inne paradoksy siedza tez ci, korzy nabijaja sie z tego wszystkiego albo nie maja co robic i wchodza z nudow

Gość celinka 5
He he - ale ktoś wspaniale tu ujął - nic dodać nic ując! Gratuluję dowcipu:)

Gość jkkkaa
czasami, ale tylko czasami kogoś fajnego się wyłapie z czatu, wtedy przechodzę na rozmowę na gg,ale też bywało, że się oszukałam, później załowałam ,ze ta osoba zna już mój numer na gg:)