Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staly klient w burdelach

Pytanie do kobiet , prosze o prawdziwdziwe wypowiedzi .

Polecane posty

Uswiadomilem sobie ze pelno jest burdeli dla mezczyzn ale kompletnie nie ma dla kobiet. Czy jezeli bylyby takie miejsca gdzie moglybyscie wybrac sobie wysportowanych , jurnych mezczyzn tobyscie tam poszly.Jesliby bylo zapotrzebowanie zalozylbym taki biznes tylko gdzie znalezc takich mezczyzn ?

Gość ja bym nie poszla
cialo bez duszy mnie nie podnieca

Gość no pewnie ze bysmy poszly
!!!!!!!

Gość glos wszystkich forumowiczek
mowie w imieniu wszystkich forumowiczek kafeterii : TAK poszlybysmy gdyz nie jestesmy zbyt atrakcyjne i brakuje nam mezczyzn

Gość kaniii
hmm a wiesz ze gdyby przypadkowo ktoremus z tych facetow pekla gumka albo cos w tym stylu to byla by odpowiedzialna firma??musisz tez sie z tym liczyc

ubezpiecze sie PZU od nieszczesliwych wypadkow

Gość kaniii
dobra to jestem na tak:D

ja bym nie poszła, wole sama coś upolować niż płacić facetowi za seks, to jest przecież upokarzające

Gość facet co pracuje
w burdelu nie bylby dla mnie atrakcyjny

Gość ojey
wreszcie jakis mądry forumowicz.Niestety to nie przejdzie bo nasz kraj dalej jest zacofany i burdele dla facetów są cymś normalnym ale dla kobiet byłyby okraszone zamieszaniem, bo jak to tak można się puszczać i wogóle.Szkoda że żyjemy w takim durnym kraju.

ale tam bylby tylko towar najlepszej jakosci no i poczulabys sie fajnie placac gosciowi , nie on potraktowalby cie jak rzecz tylko ty jego , chociaz go by pewnie to chuj obchodzilo ale potem nie mialabys zadnych zobowiazan a podczas seksu konkretne wymagania ktore musialby spelnic nie myslac tylko o sobie....

genek masz racje wiec uslugi musialyby byc drozsze bo gosc nie moglby dziennie duzo razy pracowac , prostytutka sie tylko umyje i dalej jazda a ten biedaczek .......... stanie czy nie stanie oto jest pytanie , a podniecona klientka pozniej niezaspokojona moze sie bardzo zdenerwowac :(

Gość ale dla mnie najwyzsza jakosc
to nie biceosy i super technika.. Facet musi mi imponowac osobowoscia. No kim jest facet z burdelu? Co soba pprzedstawia? Ogolnie znana prawda jest ,ze kobietom opodswiadomie podobaja sie mezczyzni, ktorzy dadza dobre geny i zapewnioa byt i bepieczenstwo potomstwu ( w kazdym razie cos w tym stylu) Dla mnie bylby upadek puscic sie z byle kim - zero satysfakcji

ale dla mnie najwyzsza jakosc >>>>>>>>>>> przeciez Ty nie bedziesz wychodzic za niego za maz , on Cie ma tylko dobrze wypierd******

ale u baby wiekszosc tych spraw dzieje sie w mozgu. Po prostu byle jaki facet nie podnieca i juz. Jakby tak bylo, to na pewno na przestrzeni wiekow jakiws babskie burdele by sie wyksztalcily. Baba potrzebuje uczucia - choc udawanego.Rozmow przed i po - a o czym z takim burdelfacetem gada?. Chce dalszego ciagu - randek itd. Sama kopulacja to mizerniutka czesc damsko-meskich ukladow. Wy mozecie zgwalcic staruszke w ciemnym lesie, jak was przyprze. taka miedzy nami roznica

chodzi Ci o to ze mezczyzni oddzielaja seks od milosci a kobiety nie ? wydaje mi sie ze nie zawsze tak jest

I po co te filozofie, otwieraj ten burdel a sam zobaczysz jakie będzie zapotrzebowanie, notabene kiedyś oglądałam program w tv i wypowiadały się panie, które korzystały z usług męskich prostytutek i nie widziałam zeby któraś była niezadowolona wręcz przeciwnie bardzo sobie chwaliły usługi ;) a właśnie gdzie ci panowie co tak pięknie machali tyłeczkami w rytm muzyczki to był show dopiero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

margo>>>>>>>> odpowiedz na pytanie

Gość a ja tak mysle sobie
A mnie zastanwai jedno... jak taki facet miałby pójść do łóżka z jakąś nieatrakcyjną kobietą, która mu się kompletnie nie podoba... no to moze miec problemy, bo jak mu stanie? i co wtedy??

w mózgu, hahahaha jasne przeliczają ile kasy może mieć potencjalny przyszły kandydat na męża ;) w mózgu to niektóre \"baby\" mają wodę a wracając do tematu nawet z samej ciekawości wiele kobiet poszłoby zobaczyć jak się czuje królewna pizdolona\" spoko zakładaj biznes i się nie martw, ze pojdziesz z torbami ale nie na peryferiach tylko w wiekszym miescie.

Gość a ja tak mysle sobie
A co do pomysłu.... wydaje mi się, że kobiety są bardziej zakłamane i nie powiedzą wprost ze mają po prostu ochote na seks DLA SAMEGO SEKSU one będą mówić o miłości bla bla bla....

poruszylas bardzo ciekawa kwestie o niedyspozycyjnosci mezczyzny ale mysle ze skoro to maja byc profesjonalisci to jakos sobie by radzili

myślę, ze te młode kobiety bo strasze są dojrzalsze i potrafią mówić o swoich potrzebach ;) zresztą płacę to wymagam ;

Gdybym była szpetną, zakompleksioną maszkarą i nie miała żadnych szans na normalne życie erotyczne z kims, kto kochałby się ze mna dlatego, że darzy mnie uczuciem i pociągam go, to pewnie korzystałabym z takich instytucji i płaciła za sex, choć to tak żenujące, że nawet w opisanej sytuacji trudno mi to sobie wyobrazic, zebym miała się sprowadzic do takiego poziomu. Tak więc reasumując - nigdy w życiu w takiej instytucji sie nie pojawię.

w sumie dla niektorych kobiet w rodzaju zastępczej formy zaspokojenia fajny pomysł ale, jakbyś znalazł już tych boskich mężczyzn, co druga klientka by zakochana chodzila

Gość to swietna
zabawa, mi zdarzylo sie ze zaplacilam gosciowi za sex, oczywiscie nie w Polsce :D

tu chodzi o to , ze kobieta moze udac , ze jest podniecona nawet jak jej klientem jest 60 letni gruby zarosniety facet nie w jej guscie wogole. a jak do Twojego burdelu przyjdzie 78 letnia emerytka z pognieciona sukienka to zeby nie wiem ile placila to sie chlopak na jej widok nie podnieci no chyba , ze usztywniacz jaki zastosujesz.bo chlopu w kit nie stoi . musi miec impuls najczesciej wzrokowy.

oczywiscie mowie tylko w swoim imieniu Wyrzygakabym sie. Intelekualisci i ludzie sukcesu tam by nie pracowali. Po co mi byle zigolak. I jeszce za to placic? juz wibrator lepszy. na mnie bys nie zarobil

tez tak mysle , ze intelektualisci a takze ci co w TV pracuja to tam by nie poszli nigdy , slyszalem , ze ci co po studiach i w TV co pracuja to nawet nie pierdza bo im prestiz pracy na to nie pozwala. jedynymi klientami beda pewnie pierdzacy tak , ze az ekolodzy protesty wszczynaja robole.