Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marwi

Jak się ubrać na randkę?

Polecane posty

Zeby było miło i ładnie?Nie za wyzywająco i nie za sportowo...nie byłam od wieków na randce:-(

Gość HEJKA MAŁA
no jakaś spódniczka do kolanka,sweterek--dopasowany,z lekkim dekoltem,bucik na obasiku i koniecznie uśmiech :)

Gość dyskusja ogolnaaaa
zalezy jakie masz ciuchy;) czesto "wyrabiam" kolezanki na rozne okolicznosci to zalezy gdzie pojdziecie bo np. mozesz zalozyc jeansy biodrowki jakis fajny pasek do nich szpilki ( tylk ozeby spodnie nie byly za ktorkie !!! ) i jakas bluzeczke np. opiety bezrekawnik pod kolor butow na to biala katanka lub tp. jesli masz sztruksy mozesz zalozyc do nich szpilki i gladka bluzeczke ( do sztruksow nie sa polecane bluzeczki z aplikacjami-- obowiazkowo gladka) kantow nie polecam gdyz powinny byc naprawde na specjalne okazje ;) napisz w czym chciala bys pojsc to ci doradze;)

Gość dyskusja ogolnaaaa
oczywiscie w gre wchodzi spodniczka najlepiej nie za krotka i np. sweterek "kopertowka" lub z aplikacjami" i dekoltem w serek" nie zapomnij ze nie mozesz zalozyc za duzo zlota lub srebra musisz wygladac jednoczesnie swierzo, mlodo, delikatnie i naturalnie ale musisz robic wrazenie

Gość dyskusja ogolnaaaa
wlosy figlarnie upięte lub dobrze ulozone ale rozpuszczone makijaz na rano wiadomo -delikatny na wieczor nieco mocniejszy i oczywiscie obowiazuje zasada ze jesli podkreslasz oczy to najlepiej cieniem pasujacym do ubioru ;) i wtedy na usta mozna nalozyc blyszczyk i lekką cielista pomadke pod blyszczyk;) jesli zaznaczasz usta , oczy powinny byc mniej podkreslone ehh szkoda ze cie nie widze:(:( jesli masz proste wlosy pomysl o ich wyprostowaniu beda sie lepiej ukladac i nie beda sie elektryzowac jesli nalozysz na nie fluid do prostowania wlosow

Gość wthep
Nie wazne gdzie, nie wazne z kim, ale co masz zamiar robic na tej randce. Jak myslisz, jak daleko sie posuniesz, albo jak daleko on sie posunie?

Gość dyskusja ogolnaaaa
pamietaj ze nawet jesli nie masz super ciuchow mozesz z nich skompletowac fajny komplet ;) wazne zebys czula sie wygodnie nie radze zakladac bluzki bez stanika lub tez bluzki do ktorej konieczny jest stanik bez ramiaczek, bo naogol to myslimy wtedy o tym czy bluzka nam sie nie zsunie ;) a nie o milych chwilach z partnerem zwlaszcza nowo pozananym ;) stawiaj na elegancje delikatnosc i wygode ! ps. wytuszuj dobrze rzęsy i zaznacz brwi :P patrz na niego ponętnym spojrzeniem i zgrywaj troszke kobietke cieplą ale i tajemnicza oni to lubia:P:P:P:P

Gość Słowko
Usmiech:):):):) I ez szla ciepła swocih słów:) Badz sobą:) Nie kopiuj:) I usmiechaj się naturalnie, dlatego, że czujesz to szczęście:) Znam taką co ma protetyczny usmiech:) Usmiecha sie, bo jej kazano. Widac po oczach, ze nie jest szczesliwa, jest zła i smutna, zawiedziona. Oczy nie klamia. A fotka je pokazuje. Nie przyklejaj usmiechu. Bo potem jest tak: usmiehc ten na siłe, mowinie super juz mi przeszło, ale w sercu nadal zal, ze kurcze nie jestem, z nim. I potem doł, dołek. Bo protetycznego usmiechu nie da sie długo nosic. odpadnie jak maska i pokaze smutek, ktory ma sie w sobie.

Gość dyskusja ogolnaaaa
wthep ----> skoro dziewczyna nie wie w co sie ubrac i co z roba zrobic tak przypuszczam to watpie ze na 1 randce zwlaszcza ze nie byla na randkach " od wiekow" dojdzie do czegokolwiek ostrzejszego niz kiss ;) noo chyba ze sie myle:D:D

Gość dyskusja ogolnaaaa
a moze sama zainteresowana by sie wypowiedziala ;)????

Gość HEJKA MAŁA
pewnie grzebie w szafie :D

Gość dyskusja ogolnaaaa
no tak ;)

Ja tez niedlugo wybieram sie na randke, i tak jak zalozycielka topicu wieki temu bylam ostatnio na takim spotkaniu :/ TEz nie wiem w co sie ubrac, zwlaszcza, ze przy takiej pogodzie to trudniej :( No i wlosy: koszmar: jak jest taka wilgotna pogoda, to szybko robia sie \"oklapniete\" :( nie posiadam zadnej spodnicy na tego typu pogode :( i nigdy nie wiem co ubrac pod plaszcz! (plaszcz, czarny, za kolana) i nigdy nie wiem jak wiazac te cholerne apaszki, przez to przestalam nosic plaszcze :( i tak w ogole zauwazylam, ze chyba nie umiem sie ubrac :( a pieniedzy na razie brak na jakiekolwiek zakupy!

Dziękuję za wszyskie rady:-) Kochane jesteście:-) Cóz wszytkie są dobre,chyba założę spódniczkę jak mi radzicie do kolana, tylko sweterka nie mam ale sobi coś kupię w poniedziałek. Myślicie że można już w kozakach? Bo nie mam takich jesiennych butów do spódnicy...a wybieramy się do normalnego pubu, na jakiś soczek, może coś do jedzenia, ale żadna elegancka knajpa, no i miasto małe :-)

Do grey, Nie martw sie, u mnie też cienko z kasą:-( Ale sweterek i tak muszę sobie kupić, chyba jakiś zapinany,bo ładnie się komponuje, tylko nie wiem jaki kolor...włosy tez mam do kitu, cienkie, rzadkie, proste, ale jak jest wilgoć to zaraz się skręcają na końcach i wyglądam jak koszmar...dlatego zastanawiam się czy ich może nie pokręcić?Jakoś spiąć, chociaż to też trudne, bo nie są dlugie i mam odstające uszy:-D Kurcze ale problem, ale i tak się cieszę, bo taka randka dobrze mi zrobi:-) Piszcie jeszcze;-)

Marwi, ja chyba raczej nic nie kupie. Wybiore spodnie (bo cieplej, a ja czesto choruje :( ), jeansowe, dzwony, do tego polbuty z brazowej skorki na plaskim obcasie, czarna bluzeczka na ramiaczkach, a na to przeswitujaca bluzka z dlugim rekawem koloru popielatego rozu. Ale obawiam sie, ze bedzie mi zimno...No oczywiscie na to wspomniany plaszcz, ale co pod szyje? moze ktos cos doradzi? Musze miec cos na szyje, bo zamarzne... A cholera.. to chyba zly ubior :( Niech to!

Wiesz co Grey? Są teraz takie cieniutkie szale, długie i one się bardzo ładnie komponują na szyi, tak zawinięte dookola i puszczone luźno (mam nadzieję ze rozumiesz:-) ) A co do tej bluzki na ramiączkach, to nie wiem gdzie idziecie, ale może lepiej jakiś ładny sweterek? Obcisły, z dekoltem w serek, albo jak ktoś już nam radził kopertowy? Będzie Ci cieplej:-)

Hihi, ale ta bluzeczka na ramiaczkach pod ta bluzke, zeby nie bylo widac stanika :) ale masz racje.. za zimno :) i czy taki szal pasuje do jesiennego plaszcza?? ze skory??

Pasuje:-) Tylko on jest raczej elementem dekoracyjnym...pod skórą go schowasz, potem skórę zdejmiesz a szal zostaje:-) Nie wiem tylko czy wiesz o jaki szal mi chodzi, bo w kazdym mieście jest coś innego w sklepach, a moje podkarpacie to juz całkiem zacofane:-D

Polecam jakies eleganckie spodnie (chyba umiesz wybrac cos takiego?;) ) i do tego sweterek, moze byc rozpinany, pod spod jakis top. Calosc oczywiscie dobrana kolorystycznie, nie wiem co jeszcze moge napisac. Buty na obcasiku (niewazne czy małym czy wyzszym ;) ). No i obowiązkowo spryskac sie odrobine jakimis perfumkami, by jeszcze na dluugo zapamietal Twoj zapach :D. Zycze powodzenia

Gość elza09
FAjny temat. A macie moze jakies przykladowe zdjecia? tzn. strony, na ktorych sa jakies komplety, no nie wiem.. cos w tym stylu, bo ja nic nie moge znalezc...

Dzięki:-) Stronki by się przydały, fakt, ale ja nic nie mogę właśnie znaleźć:-(

Gość vuyty
Sweterki? Matyldo ile macie lat bo sie pogubiłam :(

Gość Lady Marmelade
nie wiem jak masz sie ubrać... bynajmniej na pogzeb to na czarno :O

Gość doktorowa
Na randkę - znaczy bez rozbieranek , rozumiem ?:) Jak bez rozbieranek , to obcisłe dżinsy (odpadają , kiedy w planie jest rozbieranie) plus jakaś wdzięczna bluzka , może trochę figlarna , nie za sztywniacka i staropanieńska. Najlepiej z dekoltem w szpic , nie za głębokim oczywiście na pierwszą randkę :) Na wierzch krótki płaszczyk i git. Co do butów , to jak kto lubi , raczej na obcasie chociażby niewielkim , bo na płaskim człowiek się czuje jak kaczka - a ma się czuć ładny (a) :) Zresztą to wszystko zależy od Waszej osobowości i temperamentu oraz od faceta co to w ogóle za typ. Ale najważniejsze to porządnie zrobione paznokcie , żadnych strzępów i obgryzionych skórek , nie mówiąc już o obgryzionych szponach , oczywiście umyte i wyszczotkowane łosy - jak długie , to najlepiej rozpuszczone :) No i delikatny makijaż- takie bajki , że faceci wolą naturalne dziewczyny , to opowiadają tylko oni sami - oni sami nawet nie wiedzą , że to , co biorą za naturalność , to makijaż, tyle że dyskretny :P

Gość niegrzeczna 2
A co na randkę, na której wszystko jest możliwe ;) np. zrzucanie ciuszków? Nie a tak powaznie to mam pytanie, bo dla mnie problemem jest dobór wlasnie tych ubrań. Pełno tego w sklepach jest, ale co kupic ?? Moze znacie jakies fajne strony z przykladami spodniczek, bluzek, bielizny, butów ? :)