Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaty_Mąż

pochwa kobiety po porodzie jest sporo szersza!!

Polecane posty

Gość Żonaty_Mąż

Pewnie kobiety tu mnie zlinczują, jednak musze to stwierdzic z przykrością. Czytam czasem kafeterię( jak żona zostawi włączoną;)) i niektóre wypowiedzi mnie dziwią. Po porodzie moja żona zaczęła się skarżyć ze jej tam trochę luźniej.Pytała czy coś się zmieniło i czy ja czuję podczas sexu tak samo. Kocham ja bardzo i dlatego nie powiedziałem jej że wolałem sex przed porodem. Dlatego z całym przekoniamiem moge stwierdzić że kobiety które rodziły mają sporo szersze pochwy. A piszę to bo w 100% jestem obiektywny. I dziwią mnie odpowiedzi niektórych Kobiet na pytania tych mniej doświadczonych("typu" czy pochwa po porodzie jest luzniejsza?") że nic się nie zmienia( a czasem ze pochwa się skurcza nawet). Nie bardzo w to wierzę. Ekspertem nie jestem ale może to jest tak że się trochę pocieszcie? A dodam że przed moją żoną miałem jeszcze 2 kobiety( jedna z nich rodziła).. I ta która rodziła też była luźniejsza.. Może mam pecha?

Gość buuhahaha
Helenka nie rób z siebie idiotki!

Gość Żonaty_Mąż
Potrzeboje chyba czasu żeby zrozumieć kobiety:)

Gość tu masz temat
i nie zaśmiecaj forum. Wystarczy trochę poszukać.

Gość no to masz facet
pecha. W moim małżeńskim łóżku jest lepiej po niż przed. A może żonka puszcza ci się na lewo i prawo z facetami co mają większą średnicę interesu niz ty??????

Gość Żonaty_Mąż
Nie wszedłem tu by komukolwiek ubliżać. Widać że powyższy tekst jest autorstwem jakiejś pani. Na mnie niestety nie działają ataki na "ptaszka" bo kompleksu nie mam:) Poprostu wydaje mi się że Wam tez pewnie było lepiej przed i teraz( skoro nic się z tym nie da zrobić) poprostu się pocieszacie i doszukujecie plusów. Też bym tak robił więc Was rozumiem:) Ale po co wmawiać głupoty innym i inne dziewczęta wprowadzać w błąd?

Gość viorika
i zawsze bedzie jakis problem.rodzic naturalnie i miec "luzna" czy tez zazczyc sobie cesarke i miec na "pamiatke"blizne?:)

Gość dfgdfg
to jakaś zakaźna choroba psychiczna?

Gość ulalaaa
a Ty chlopie nie masz juz innych problemow? bo jak nie masz to ja Ci cholernie normalnie zazdroszcze

Gość ulalaaa jabys miala tyle
problemow to nie siedzialabys na kafeterri i nie pisala glupich komentarzy:P