Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka 23

ratunku moze ktoras z was miala podobne objawy pomozcie

Polecane posty

Gość Agnieszka 23

Ratunku! moze ktoras z was miala podobne objawy ..mam zaparcia od ponad tygodnia nic nie pomaga maslanka jogurty tabletki na przeczyszczenie tj niby pomoglo ale pare razy bylam w ubikacji tak jakbym miala biegunke a teraz znow czuje sie ociezala i nie moge sie wyproznic tj np dzis rano tak mnie zlapalo ze szybko pobieglam do ubikacji a teraz chce a nie moge :( kurde glupi to problem ale mnie to meczy strasznie... do tego mam goraczke 37,8 plus bol zoladka mi sie wlacza co jakis czas kurde mialyscie kiedys cos takiego?? dziwne to o co chodzi z ta goraczka?? pomocy nawet olejek rycynowy pomogl "raz" teraz znowu nic echh jesc mi sie juz nie chce bo jak sobie pomysle jak sie czuje ... pomozcie

Gość Agnieszka 23
hmm strulam sie wiesz co to byloby za proste zoladek mnie boli od ponad tygodnia do lekarza mam zamiar isc w srode bo mam wtedy wolny dzien echh dzis nie mam goraczki ale wieczorem znowu bede miala moze to cos z jelitami albo sama juz nie wiem co :(

Gość Agata28
Witaj też miałam podobny problem. Chodziłam do Lekarza przepisał mi tylko jakieś ziółka, tabletki na przeczyszczenie. Nic nie pomagało . Dowiedziałam się od znajomej o \"lewatywie\" zrobiłam to. i pomogło nie jest to przyjemne ale pomogło. tu jest przepis na skuteczne działanie: gorąca woda, dwie stołowe łyżki soli, pół szklanki szamponu lub ( pokruszy mydło ) to wszystko wymieszać i wlac to do \"lewatywy\" bardzo pomaga. polecam wszystkim :) pozdrawiam oto moje gg: 7828689 jak cos to pisać a doradzę

Mniej \"hardcorowa\" wersja to wypić tuż po przebudzeniu szklankę przegotowanej wody. Na mnie działa - na niektóre nie. A jeżeli nie podziała, kupić albo enemę, albo gruszkę do lewatywy. Można dostać w aptece za na pewno nie więcej niż 10 zł. i roztworem podanym przez koleżankę powyżej przepłukać sobie trzewia :D:D Tylko robić w pobliżu kibelka :D:D

Gość Michalina27
Próbowałam tego sposobu co Agata28 z ta lewatywą i z tym przepisem. zrobiłam jak należało.po paru minutach nic, zrobiłam podwójną lewatywę. jak mnie po tej lewatywie pogoniło, to w ubikacji cała sie trzęsłam takie oczyszczenie polecam wszystkim . bardzo mi to pomogło, ale lepiej zrobic podwójną lewatywkę jest skuteczniejsza pozdrawiam cie Agata28

Gość Michalina27
Lekarze tylko przepisują leki a sami nic nie wiedzą

Gość jedz systematycznie
siemie lniane w duzych ilosciach tj. ok pół szklanki dziennie suchego ziarna w formie jakiej Ci pasuje czyli sypkiej czy zaparzanej ja np. zalewam zimna woda takie troszke rozdrobnione i pije - mi to pomaga na podobne problemy, najlepszy środek

Gość FRENKI 4 FINGERS
Śliwy, mleko Rtęci deko Efekt murowany Cały dom obsrany