Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa swiata mezczyzn

do mezczyzn.....

Polecane posty

chcialabym zapytac panow tutaj obecnych o to, co Was pociaga w kobiecie, Nie chodzi mi jednak o ogolne pytanie. Chce sie dowiedziec, jak zainteresowac mezczyzne na , powiedzmy, pierwszym spotkaniu tzn, na co zwracacie uwage?(wyglad zewnetrzny?, zachowanie?) Slyszalam,ze aby poderwac faceta tzreba usmiechac sie za kazdym razem ,gdy cos mowi zabawnego, tak aby dac mu do zrozumienia ,ze jest super zabawny podnoszac w ten sposob jego meskosc, ego. ale czy tak naprawde o to w tym wszystkim chodzi? Czesto zauwazam ,ze w towarzystwie szczegolnie adorowana jest kobieta i zastanawiam sie wlasciwie "dlaczego wlasnie ona? "

Gość julek
Hallo Kochana, to nie mozna uogolnic. Ja tylko moge powiedziec z mojego punktu widzenia. Kobieta musi byc pociagajaca. Ladna twarz, dekolt, widok szerokich bioder i waskiej talli najlepiej ubeac sie w obcisle spodnie, i powinna madrze gadac, byc kumplem, opiekuncza i miec swoje zdanie i swoj profil osobisty. Ponadto jako parapsycholog, radze Ci obrazowo to sobie wyobrazic czego oczekujesz? Wtedy Twoja podswiadomosc droga telepatyczna spowoduje realizacje Twego zyczenia. Twoja wola musi byc zdecydowana, i tak sie zachowywac jakby byla spelniona. nie nalezy sie koncentrowac na imiennej osobie a wyobazic sobie taka ktora chcesz. Zycze Ci spelniena Twoich marzen.

:) dziekuje serdecznie

Gość julek
prosze badzcie zyczliwy do waszych bliznich. Jak ie poscielisz tak sie wyspisz. Jak wysmiewasz albo drwisz z innych, tak bedziesz prze innych traktowany. A zapytanie tej Pani bylo bardzo szczere i powazne.

Gość ciekawa swiata meczyzn
ale to pytanie kierowalam do mezczyzn i odpowiedz uzyskalam od Julka ( zgodnie z moimi oczekiwaniami) , nie wiem w zwiazku z tym co ta druga osoba tutaj robi :)

Gość julek
Ciekawa swiata mezczyzn. Zycze Ci aby wszystkie twoje marzenia staly sie rzeczywistoscia. Caluje cie w cziulko!!!!

Gość julek
jestes bardzo obrzydliwa. Nie bedac prorokiem, bedziesz miala czernista droge przed soba

faceci są tak samo różni jak kobiety -na mnie np. działa wygląd, długość włosów, sposób ubierania, sposób mówienia, wyobraźnia, inteligencja, wrażliwość ..........więcej mogę w priv .......