Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha1234

a mnie bola nogi po yasmin!!!!!!!

Polecane posty

Gość samantha1234

:(((( co mam zrobic?? rzucic w cholere???????/

Gość samantha1234
chyba tak zrobie ale jest mi z nimi dobrze, nie mam zadnych innych skutkow ubocznych. boje sie ze przy innych tab beda jakies straszne problemy. wiem ze musze zmienic po prostu chialam z kim so tym pogadac........:(

mnie bolały łydki- uczucie ciężkości i takie tam...konsultowałam z lekarzem do 7 tabl. nie przeszło i odstawiłam.

poprostu zaryzykuj,jeżeli będą problemy przy innych tabletkach, może spróbuj z plastrami?

Gość samantha1234
judyta a teraz bierzesz inne? tez cie po yasmin bolaly czy o innych?? co ci lekarz powiedzial?

Gość ale....
do dupy te hormony,wlasnie takiego bolu nie mozna lekcewazyc bo jest ryzyko dostania zakrzepicy zyl

wiesz najpierw przez prawie 2 lata brałam diane 35,aaa wczesniej proba z cilest ale zle sie czułam, pozniej zmieniłam na harmonet kilka miesiecy. no i lekarz zapytał czy nie chce sprobowac yasmin.....tylko po yasmin miałam te dolegliwosci.na poczatku przez dwa dni jeszcze mocne uczucie suchosci w ustach- pragnienia.

w sumie lekarz pytał mnie czy wystepowały w rodzinie żylaki i inne choroby zył- ale nie mam skłonnosci. pomimo wszytsko odstawiłam...uważam ze nie mozna bagatelizowac takich objawów

Gość ese
o tototo ,wlasnie o to mi chodzilo,tak latam jak durna po tych tematach...a chodzi mi o bolace nogi po yasmin..a dopiero pol opakowania...wezme jeszcze drugie,jak bede umierajaca to rzuce..ej,samantha,i co rzucilas? mi sie jeszcze cycki tragicznie powiekszyly..zaczne sie chyba bandazem obwiazywac :]

Gość Vilja
Kicha, mnie ginekolog nie pytal czy w rodzinie wystepowaly choroby zyl, a niestety tak - rodzice, babcia. Co prawda robilam badania na krzepliwosc krwi i mam ok, nogi tez mnie nie bola. Jedyne co mialam to kurcze lydek, ale ok kiedy uzupelniam magnez i wapnik, to juz wogole ich nie mam. Jutro na wszelki wypadek jeszcze powtorze badania na stezenia krwi i sie skonsultuje z lekarzem, ale mysle ,ze poki nogi mi nie puchna, bola itp, to jest ok.

Gość megi24
bralam Diane 35 przez 5 lat i przez 2 ostatnie nogi mnie pobolewaly a ostatni rok to bol byl juz nie na zarty.basen co 2 dzien nie pomagal a wrecz wzmagal ten bol ociezalosci. nadwagi nie mam, wystraszylam sie i odstawilam tabsy na dobre najgorsze ze nogi od czasu do czasu pobolewaja, np dzis. nie biore juz 5 m-c jesli nogi bola to brac pigulek nie radze a co do wypowiedzi ze mozna je zastapic plastrami to NIE- poniewaz plastry maja jeszcze wyzsze stezenia hormonow i ginek mi powiedzial ze jak juz musza byc hormony to tylko nowosc -wkladka dopochwowa (bo omija uklad zylny i niskie stezenie hormonow) ale tak naprawde to jesli sie u siebie widzi taki problem to najlepiej zrezygnowac z hormonow dla WLASNEGO zdrowia

Gość samantha1234
dziewuszki ide w tygodniu do gina poprosic o rade. jak mi pozwoli to skoncze te 2 opak yasmin a potem z niego rezygnuje bo zylaki w mojej rodzinie ma prawie kazdy. poradze sie czy moge stosowac inne tab ktore w mniejszym stropniu powoduja takie dolegliwosci. aha i chce tez zrobic sobie wszytstkie badania bo jak bylam u lekarza po yasmin to to tylko mnie zbadalam przesisal yasmin i cmoknal w dupe a tak byc nie moze dlatego tez ide do innego!!!!!!!!!!

Gość malo_doswiadczona
up up up

Gość ale nic
dziwie sie, ze sie tak wymeczacie, potem macie problemy co zrobić z żylakami , z cellulitem z nadwagą ...