Seven 19 Napisano 19 godzin temu 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Ok Piękna na piosenka o aniele. Na razie nie wstawię nic bo mi się melancholia i nostalgia uruchomiła. Zamilknę teraz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 19 Napisano 19 godzin temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: On tak sam. Nawet nie uczyłem. Jak wyszliśmy z.moją i còrka na spacer do parku. Sprawdzić każdy gdzie indziej idzie , tylko do mnie ich nie widział. Nawet nie uczyłem, aby się w domu nie załatwiał, sam tak chciał. Nawet jak byl chory w domu nie zrobił. Ani razu nawet klapsa nie dostał, nie trzeba było. Pielęgnuj piękne wspomnienia i dobre chwile. Trzymaj się, idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 234 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Seven napisał: Pielęgnuj piękne wspomnienia i dobre chwile. Trzymaj się, idę. Jak przychodziłem z pracy jak się położyłem on na mnie. Pokazywał mi i chrumkał położył mi łepek na szyi mojej, później przytulał. Wchodził na mnie i się odwracał grzbietem łapki miał na górze na mnie. Jak były zdrowy jak przychodziłem stawał się głodny, najpierw jemu dawałem jeść. Ja bym nie zjadł jakby on nie dostał. Edytowano 19 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 14 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 465 Napisano 13 godzin temu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 425 Napisano 13 godzin temu Ktoś mi przesłał do odsłuchania i wpadła mi nawet w ucho muzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach