Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julek

Samotni po 50

Polecane posty

Gość julek

Chcialbym aby niektorzy (re) ktore byly i sa samotne znalazly forum do wszystkiego. Do tanca, do rozanca i do seksu.

Gość jestesmy tu ale juz pora na
sen:), wiec do jutra:)

Gość julek
to meldujcie sie jutro. I pokazcie co macie do zaoferowania.

Gość Możemy porozmawiać
:-D

wlasciwie, to interesujacy topik. gdybys nie wspomnial o \"sexie\". znajac kobiety, te marza o ROMANSIE i gentelmenie. Sex oferuje kazdy mezczyzna, (nigdy nie powie NIE)., a romans tylko niewielu. Powodzenia.

Gość taka po 50ce
watpie czy popisza. jestes wulgarny i DiaNa dobrze napisala!

I to już wszystko? No... nie! .. teraz zacznij opowiadać o sobie, moze normalnie. Faceci po 50 to : .. tu mi strzyka, polityka , jak to inni robia kasę, wredna żona kazała,... jestem taki biedny. No ruszaj.......... 🖐️

Gość no popatrz
a na innym topiku piecdziesiatek byl taki madry w gebie ..... :D:D:D:D

Gość SISI ................
No to co możemy porozmawiac? Tak to juz jest, że jak nie ma o czym mówic to może o pogodzie? :-D

jasne ze mozemy pogadac i to nie o pogodzie?? tylko ze ja to w sumie po 50 sie nie czuje samotny. a po dwóch 50 to dopiero sie rozkręcam.hehe :D:D:D

Gość julek
A ile razy macie seks w tygodniu? macie problemy ze zwodem?

Gość julek
Antosia masz racje. ja znam 4 jezyki, a polski juz zapomnialem, bo mieszkam juz 38 lat za granica, i nie jestem Polakiem!

Gość ./././..
julek, chyba w chinach mieszkasz, bo tam jest wiele jezykow! jeszcze nie slyszalam o kretynie zeby uczyl sie ilus jezykow a wlasny zapominal! Komu chcesz zaimponowac? i czym?

jest mozliwe zapomniec wielu slow, ale nie jezyka ojczystego. Jest wielu polakow. czechow i jugoli, ci czesto mowia o znajomosci 6 - 7 jezykow, ale maja klopoty z nauczeniem sie angielskiego , nawet po 20 latach zamieszkania w danym kraju. Takich mezczyzn (wlasnie, mezczyzn, bo tylko oni mowia o znajomosci wielu jezykow) nie traktuje sie powaznie.

Gość SISI ........
Do julka Z 23.30 Zapamietaj raz na zawsze, że języka ojczystego nigdy sie nie zapomina :-D, a ten kto to mówi jest po prostu głupi jak lewy but, pozdrawiam :-D PS Ty pewnie nie znasz żadnego języka

Gość Sisi 2 -
Do SISI , a ci , ktorzy swoje zycie i wiedze opieraja TYLKO o jezyk ojczysty, maja MALO dfo powiedzenia , na inne tematy... :p I stale, tym co mowia "do rzeczy" wytykaja nieznajomosc jesyka ojczystego. Ciekawe jaka masz wiedze o biochemii i fizyce kwantowej? :-)Twoja wiedze nt jez. ojczystego mozna zobaczyc na wszystkich topikach, naszej nie zobaczysz..., co nie znaczy , ze jej nie mamy. Ale skoro musisz PODKRESLAC jaka jestes erudytka i TO Ci daje poczucie wyzszosci... pisz o nas " cwiercinteligenci" . Ten topik , nie jest o jezyku polskim , a o samotnosci po 50-tce.Ludzie po 50-tce tez maja p[otrzeby seksualne, ale jedni o tym ... MOWIA otwarcie, a INNI/E placza w p[oduszke , lub zabijaja w sobie te p[otrzebe i oskarzaja o dewiacje tych , ktorzy mowia o tym OTWARCIE!Do 50 , troche mi brakuje, ale i po 20 tez mozna sie czuc samotnym i marzyc o przytuleniu , innego cvzlowieka!:p Julek- pozdrawiam

.... a moze , doczytalyby Panie \"korektorki\", ze JULEK NIE JEST POLAKIEM. Napisal TO wyraznie.Nie mieszka od 38 lat w POLSCE, ale to nie znaczy , ze mieszkajac wczwsniej MUSIAL byc POLAKIEM.Moja przyjaciolka z Sacramento mieszka od 10 lat w Polsce z mezem - rowniez obcokrajowcem . Ich dziecko chodzi do polskiej szkoly, a .... w tym roku wracaja do USA. Czy ta mala ma prawo po latach zapomniec jez. polski? A moze odmawiacie jej tego prawa?

Ciekawe czy Julek sie oprze tej laseczce z bardzo stojacymi piersiami:P:P:P Dlaczego czepilyscie sie jezyka Julka?\' Nie widzicie, ze wcale go nie zapomnial? Robi z was balona, a ze zwod i wzod? ot, zwykla literowka............... zobaczymy jak to bedzie...............z tym wz ...czy zw.......

Gość tani
i co temat sie skonczyl gdzie ci prawdziwi mezczyzni o gdzie duzo gadacie gdzie te czyny latwo krytykowac

Gość julek
Hallo wy Drodzy, nie macie nic innego do powiedzenia tylko moje slownictwo krytykowac? Zarzuty ze jezyka ojczystego sie nie zapomina jest sluszne. Ja zachowalem swoj jezyk ojczysty. Tylko jezyk polski jest dla mnie jezykiem obcym a nie ojczystym!!!!!

oj, az mnie prostata zabolala i zwis sie uniosl. Julek nie przejmuj sie, powiedz a ile razy tobie dziennie staje, bo jak wiem to faceci po 50-tce maja problemy. Mozemy poswintuszyc, a co... Przeciez nie bedziemy piec sernika i moze czegos sie dowiemy. No to wal