Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysztof Ignacy Wołyszko

Jestem bioenergopsychoterapeutą - odpowiem na każde wasze pytanie!

Polecane posty

Gość Adraaaa
Adrianna 22.12.1989 co o mnie bys powiedzial?

Gość Adraaaa
dodam tez ze interesuje sie moda jej projektowaniem, muzyką socjologia polityką i jestem no coz troche leniwa;)

Gość ANITA 20.12.1985R.
JA TEZ CHCĘ!!! :) - PROSZE...

Gość guzik
Nie pytam sie o wrozby dla mnie. Jakis czas chodzilam do bioenergoterapeuty z powodow zdrowotnych. Wzial kupe pieniedzy i nie pomogl mi. Jego dyplomy wiszczce na scianach,ktore zdobyl za granica,moglyby swiadczyc o jego fachowosci i skutecznosci w leczeniu chorob. Nic z tego. Od 2 lat mam pewna dolegliwosc,ktora bardzo mi dokucza w zyciu codziennym. Zadne leki fizykoterapia itp. nie pomagaja mi. Ucieklam sie do bioterapeuty,gdyz lekarze sa bezsilni,ale on niestety takze nie pomaga mi. Co mam z tym zrobic.Prosze mi podac jakies wskazowki.

mam na imie małgorzata ur. się 18.10.1983, moj chłopak michał ur. 05.03.1985, chciałabym się zapytac jaka przyszłośc czeka nasz zwiazek, czy on jest mi wierny w myślach i uczynkach , czy zostanie moim mężem? czy będziemy szcześliwi, czy uda nam się otworzyć własny interes, jaka będzie nasza przyszłość? bardzo proszę o szczerą odpowiedź i z góry dziękuję!

Gość ciekawa tego...
up