Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaschaa

wyprostowac włosy na stałe u fryzjera??

Polecane posty

Gość kaschaa

jest to mozliwe??Moze króres z was udało sie okiełzac włosy.Ja prostuje codziennie włosy...niestety zaraz po wyjsciu z domu skrecaja sie z powrotem (przez wilgoc na dworze)...ile kosztuje takie wyprostowanie?czy bardzo niszczy włosy i ok ilu kosztuje??No i najwazniejsze do ilu sie utrzymuje9co ile trzeba powtarzac).Zastanawiam sie czy to moze bardziej niszczyc włosy od trwałej czy rozjasniacza...nie chce aby włosy mi powypadały:(.Zgóry dzieki za odp

prostowanie włosów u fryzjera -- to jest taka trwała prostująca - więc stopień zniszczenia włosów jest właśnie taki jak po trwałej -- efekt utrzymuje się też miejwięcej tyle samo --- czyli ok. 3 m-ce generalnie to chyba lepiej zrobić taką trwałą, niż codziennie prostować po wyprostowaniu u fryzjera - dobrze też sobie kupić jedwab w płynie u fryzjera (taki w ampułkach lub malutkich buteleczkach) - starcza na bardzo długo, bo daje się 2, 3 kropelki, a włosy są miękkie i błyszczące....

Gość fryzjerkaaa
Prostowanie "trwałą" czy tam na 3 miesiące ???? Pierwsze słyszę....

Gość lalala
ja mialam taki zabieg, nazywa sie x-tenso firmy l'oreal, kosztuje ok 200 - zalezy ile pojdzie tego specyfiku, przede wszystkim wlosy nie sa idealnie proste, ale nie reaguja na wilgoc, sa gladziutkie no i latwo sie ukladaja, efekt utrzymuje sie ok 8 tygodni jakis czas temu fryzjerka wspominala mi o czyms nowym do prostowania na "stale " wlosow, nie pamietam, co to bylo, ale mozna to stosowac jedynie na niefarbowane wlosy, wiec u mnie odpada

Gość ddsf
nie rób prostowania... to naprawde niszczy włsoy .. ja po prawei pół roku widze nadal jaką zniszcozną mam grzywke..i cezko odbudowac..nie warto

Gość to sporoz ależy od wzrostu
jak laska jest wysoka i ma prawdziwe piękne duże stopy to nic nie musi prostować :)

Gość a zrobię na złość
i nie spadnę :)

Prostowanie na stale robia w salonach Godwell. To jest to, ktorego nie mozna robic na wlosy farbowane. Z tego co czytalam dziewczyny placa po 800 i wiecej zeta za wlosy za lopatki. Sama sie nad tym zastanawiam :P

Ja chyba wolałabym za tą kase kupic sobie extra prostownice plus zestwa profesjonalnych kosmetyków do prostowania...i moze jeszcze jakas dobra odzywke ....:)

tala --> a ja wlasnie wolalabym zainwestowac w ten zabieg , musze myc wloski codziennie, a co za tym idzie jesli chce zeby ladnie wygladaly musze prostowac codziennie...i zabiera mi to strasznie duzo czasu