Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliniak

DOJRZAŁE PIĘKNO

Polecane posty

Gość maliniak

no nie wiem,jak to jest,ale ja dostrzegam piekno w dojrzałych ludziach - popatrzcie na Annę Korcz, Gabrielę Kownacką,czy Grażynę Szapołowską... mogłabym jeszcze długo wymieniać. te panie wyróżnia uroda,klasa,styl... nawet ich zmarszczki są piękne - jakby świadczyły o dojrzałości,mądrosci życiowej... a panowie? - prosze bardzo - dla mnie sexowni są np. Jan Nowicki, Paweł Wawrzecki czy Piotr Fronczewski... mam prawie 19 lat... :) dziwne? Wy tego nie dostrzegacie? ja juz nie wiem sama...wychowałam się bez ojca,moze dlatego pociąga mnie ta dojrzałość,statcznośc,mądrośc... dodam,że obecnie jestem zakochana w 20 lat starszym facecie... ;) eeeech...

Powiem Ci, ze mam tak samo ;). To juz pewne zboczenie, bo faceci w moim wieku mi sie wcale nie podobaja, a pociagajacy najbardziej dla mnie sa tacy po 30... czasami starsi... Poza tym odkad pamietam, rowiesnicy nie byli dla mnie az tak interesujacy jak Ci \"dojrzalsi\"... Sa po prostu gusta i gusciki :).

Gość maliniak
hej! idiota,o co Ci chodzi? przecież nie porównuje ich kunsztu aktorskiego,ani skłonnosci do..hmm... "kłotni" :classic_cool: ale wyglad zewnetrzny,wrazenie,jakie wywierają,sposób bycia... nie przesadzaj,ok?

Gość Tylko
Musicie wziasc pod uwage to ,że one wszystkie sa bardzo "Podrasowane"Serie zabiegow ,naciagaja skore ,prakatycznie nie wycgodza od kosmetyczek . "Normalnej" kobiecie tak ulicy jest bardzo trudno zachowac figure a co dopiero taka Twarz. Zauwazcie ,że u kobiet medialnych nie widac zmatszcze ,cieni pod oczami ,workow to wszytko jest usuniete a zostaja tylko Wyrazne rysy twarzy.I mysle ze to wam sie podoba

Gość senioritka
Anna Korcz jest po 30

Gość Tylko
Korcz ma dopiero 37 lat jestem w szoku myslałam ,ze jest grubo po 40. Pocieszylam sie mam 36 nie nie zaminiłabym sie z nia :)

Gość sępidło
HEj Maliniak! Pamiętam Twoją excytującą przygodę z instruktorem jazdy! JAki obrót przybrały sprawy? Ujawniłaś się czy nie? Pozdrawiam:)

Gość maliniak
o! ktos mnie pamieta:) no cóż - zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3040866 niestety,nie mam odwagi powiedzieć mu prawdy... a wciaz o nim myślę :( dzis znowu go widziałam...fajnie "wygladał" na mnie z samochodu...a ja zajrzałam mu do autka i sie ukłoniłam...niestety nic wiecej:( ale znów ten jego piękny uśmiech...i to na mój widok:) eeeech...

Gość Rachela W.
Przepraszam Cię "tylko", ale straszne głupstwa opowiadasz o wymienionych kobietach. Widuję je na żywo, starzeją się i nikt im skóry nie naciąga, po prostu kiedy robią im zdjęcia w filmie zakładaja filtry i odpowiednie światło, a tak w zyciu to starzeją się jak wszystkie, no i na siedzenie u kosmetyczek to za bardzo czasu nie mają. Po prostu kiedy kobieta jest piekna, starzeje się tez ładnie. A co do mądrości, to byłabym powściągliwa, choć nie chcę burzyć złudzeń, akurat te panie wymienione, no cóż...