Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyuiop

czy znacie jakies tanie tab. bez recepty na grzybice pochwy/????

Polecane posty

Gość wertyuiop

wiem ze ten temat juz istnieje ale mam malo czasu i nie zdaze tam poszukac ...tak do 20 zl.....

Gość albothyl
tanich to nie znam, albothyl jest bez recepty, ale tani nie jest, to raz. a dwa, to skąd masz pewność, ze to akurat grzybica? albo czy to tylko grzybica? czy nie ma jakichś towarzyszących infekcji? albo czy jakieś doustne leki tez nie będą potrzebna? sama się nie wyleczysz :o

Gość ja ostatnio
zauwazylam biale i lekko zoltawe ciagnace uplawy, czy mozliwe ze to grzybica?

Gość wertyuiop
nie wiem do kona ale odczuwam boli pieczenie podczas seksu wiec cos jest nie tak...a do lekarza narazie nie pojde

Gość kubuś puchatek
Są bez recepty globulki z propolisem. Całkiem skuteczne. Dokładnie nie wiem ile, ale nie są drogie.

Gość nie kupuj
propolisowych. moga powaznie uczulić. ja po nich to dopiero dostalam prawdziwej grzybicy! zapytaj w aptece, moze ktos ci litosciwie sprzeda bez recepty clotrimazol

Gość avanta
ale clotrimazol w tabl. dop., bo clotrimazol w kremie jest bez recepty, z tym, że on Ci tylko usmierzy objawy, ale nie wyleczy. a dlaczego do lkekarza nie? ja tez jestem zdania, ze samo nie przejdzie, może być potrezbna jakas kuracja doustna, a może to być coś połączonego, i wtedy nawet jak Ty sie wyleczysz, to Twoj partner nadal to bedzie miał, i tak w kólko będzie Ci wracać. ja tam, jak tylko coś podejrzewam, to anio munity sie nie zastanawiam, tylko lecę do gina.

Gość aby używać
klawisza TAB na klawiaturze nie potrzebujesz recepty :-)

Gość a ja uzywałam gałek
z propolisemi pomogło,z tym,że nie wiem,czy to była grzybica,czy tylko mi się zdawało,faktem jest,że jakieś upławy były....żadnego uczulenia,ani innych sensancji nie miałam-ale to wszystko zależy od wrażliwości-każdy ma inaczej :) no i na pewno kosztują mniej niż 20zł...

Gość avanta
ale sama ne wiesz, co to było :o boshe, czy ginekolog gryzie czy co? to nie sa jakies tam błahe przeziębienia, upławy, oprócz tego, że mogą być wynkiem infekcji pochwy, moga tez wskazywac na jakies zapalenie jajników, macicy czy jej szyjki :o często grzybica jest towarzyszem innech chorób, przy których bez doustnych leków sie nie oebjdzie.

Gość sylwia22
te globulki ALBOTHYL czy jakos tak to najgorsze choler... jakie kiedykolwiek zastosowalam!one kosztuja ze 40zl a po nich dostalam gigantycznego grzyba i musialam leciec i tak do gina!popros o gynalgin lub clotrimazolum,moze Ci sprzedaja mi sprzedali bo propsilam strasznie:-)

Gość do sylwia22
wlasnie stosuje 5 dzien albothyl i nic mnie nie swedzi,kiedy wrocila grzybica u ciebie?podczas stosowania czy po zakonczeniu,Ja dodatkowo smaruje sie clotrimazolem