Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia20

dziewczyny powiedzcie mi czy szampon koloryzujacy Joanna jest dobry

Polecane posty

Gość madzia20

zawsze uzywalam szamponu koloryzujacego pallet do 24 myc jednak strasznie wypadaja mi włosy a czytałam tu gdzies na forum ze jest to mozliwe własnie od tego szamponu wiec teraz chciałam wyprubowac szampon koloryzujacy firmy Joanna tylko nie wiem czy jest on dobry i czy dobrze farbuje włosy bo niestety mam juz dosc duzo siwych włosów i chciałabyym aby je zakryło

Gość tewa
Ten szampon joanny /multi soft do 24 zmyc/ jest suuuuuupeeeer

Ja nie polecam, farbowałam kiedyś tym szamponem na czarno i siwe włosy były pokryte tylko do pierwszego mycia, poza tym strasznie śmierdział, i brudził wannę i ręczniki jeszcze przez wiele myć włosów, włosy zrobiły mi się sianowate i zaczęły wypadać. Poza tym był strasznie uparty, trzymał się kilka miesięcy aż mi odrosty było widać. Nigdy więcej.

Gość gdfgdfgfdgd
przedchwilką sobie zorbilam joanna kawowy brąz...trzymalam 23 minuty ;P i prawie wogole mi nie zafarbowalo... moj wyjsciowy kolor to średni brąz. nie widze roznicy ;( ale za to wlosy są strasznie miękkie.. zapachu nie czuje, bo mam katar xDDD ogolnie polecam, ale nie spodizewajcie sie ze wam sie radykalnie zmieni kolor... no niestety...