Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tata2006

Moze to dziwne ale w wieku 20lat chciałbym zostac TATĄ. ale nie wiem czy z

Polecane posty

Gość tata2006

najde odpwoiednia dziewczyne!

Gość troche to intrygujace
:)

Co to znaczy odpowiednia ? Przeciez to jest proste , wlozysz kilka razy i sie spuscisz i dziecko gotowe , KAZDA jest odpowiednia.

Gość palant z ciebie i
prostak. nawet nie umiesz domyslec sie intencji autora :O

Gość tata2006
i co nikt sie nie wypowie :) czy to normalne w tym wieku chciec miec dziecko

Gość hmhmhm zastanowie
sie kilka minutek i Ci cos napisze, bo nie wiem ... :) ;D

Gość Musisz
Moj kolega miał w wieku 19 lat normalne ,dojrzewasz szybciej chcesz stworzyc miec rodzine miec potomka . Tylko papietaj dziecko to niejest zabawka i radze tak od serce uzyj eszcze zycia baw sie szalej ,bo jak nie zrobisz tego teraz to cie o dopadnie w pozniejszym wieku :)

Gość może...
zacznij od dziewczyny! ! !

Gość może...
Dziecko to nie zabawka. " Ojcostwo to najważniejsz kariera w życiu mężczyzny". Wychowanie takiego maluszka niesie za soba bardzo dużo obowiązków. Nie sądze ze jesteś na to gotowy?!

Gość tata2006
dobra dziewczyne mam, ale nie jestem pewny czy z nia bym chciał miec dziecko. poprostu nie jestem pewny czy to jest prawdziwa miłosc. ale zostawmy to narazie na boku :) chodzi o to ze 3 dni opiekowałem sie rocznym dzieckiem bo sasiadka (24lata) zostawila mi je w opiece ,bo musiała wyjechac. i naprawde przywiazałem sie i spodobalo mi sie baiwnie i opiekowanie nim. czy to takie dziwne :)

Gość mandarynaaa
to znaczy tylko ze jestes dojrzały i odpowiedzilalny a to się chwali :D

Gość dziwne
To nie jest dziwne, ale 3 dni to nie całe życie. Ojciec w zyciu dziecka jest bardzo wazną osobą. Koniec imprez, wyjazdów ze znajomymi, kina, teatru. Będą zarwane noce, krzyk i płacz dziecka , zmęczenie dziewczyny i twoje ... T

Gość tata2006
wiem ze nie byłoby juz takiej sielanki ale nie przesadzajmy ze koniec ze wszystkim. przykładem jest włąsnie moja kolezanka(sasiadka) ktora własnie zostawila mi to dziecko na 3 dni , bo sama pojechała gdzies w gory sie rozerwac :) tak samo czasem(ok. 2 razy na miesiac) moznaby było zostawic dziecko rodzicom :D

Gość może...
Przyszły tato, przepraszam ze pytam, ale jaka jest twoja sytuacja materialna ? Masz dopiero 20 lat studjujesz ? pracujesz? nie obawiasz się że, nie zarobi dość pieniędzy, aby utrzymać powiększoną rodzinę. Rodzice pomogą... ale...

Gość tata2006
hahah :) wiedziałem że to pytanie wczesniej czy pozniej padnie. i dlatego własnie wiem, ze to o czym mysle jest teraz raczej niemozliwe. tak studiuje

Gość Co ty człowieku pitolisz..
20 lat i chcesz zostać tatą? człowieku!!! Bachora zawsze zdążysz zrobić... więc narazie wzbijaj się na szczyt kariery, posuwaj nowe sztunie- SŁOWEM, BAW SIĘ I WYJDZ NA LUDZI pukiś młody!

Gość może...
Pewnie to przyziemne, ale odpowiedzialność finasowa w dzisiejszych czasach jest bardzo wazna.

Gość tata2006
nie jestem samobójca zeby zaklładac rodzine nie majac pewnej pracy. ale teraz pomyslec na zdrowy rozum. dziwi sie ze jest taki niz w Polsce, a co tu sie dziwic własnie przy braku jakies pewnej stałej pracy. i przy tym ze teraz kazdy chce najpierw skonczyc studia . czyli tak naprawde jest sie wolnym w wieku 25lat.

Gość tata2006
a dodac do tego jakis czas szukajac pracy (przy szczesciu 1 rok) czyli mamy juz 26 lat. potem kilka lat aby zarobic na mieszkanie i 30 lat na karku. (najlepsze czasy zycia uciekły)

Gość może...
Ok.Czas ucieka, schematy na bok( Praca-->dziewczyna (żona) -->dom -->dziecko lub dziewczyna (żona) -praca-->dom -->dziecko). Co dla Ciebie oznaczy być ojcem? Narazie dowiedziałam się , ze opiekowałeś się dzieckiem sasiadki :przywiązałeś się i podobało Ci się. Fajnie. Ale, dlaczego ?

Gość tata2006
może zrozumiałem ze to jest naprawde w zyciu wazne :D kiedys troche inaczej o tym myslałem (jest bo jest , bo byc musi :)

Gość izlabeklada26
hmm gdzie tacy mezczyzni :D

Gość tata2006
moze z tym nie bedzie az tak zle :) nie wszystkie sa az takie, ze nie mysla wcale o dzieciach. dzis sama mi kolezanka powiedzila ze sama by juz chciała miec dziecko ale wiadomo, teraz studia i nie ma jak :P (tzn. nie chce sobie komplikowac)

Gość martyna z m jak martyna
chłopie ja juz do Ciebie lece :) eh szkoda ze juz nie te latka :P

Zaaplikuj sobie na wstrzymanie coś na min. 5 lat a potem szybciutko się tu zaloguj...myślę że życie Ci samo zweryfikuje te zachcianki (doradzam wspomaganie kalkulatorem). Trzymaj się ciepło i powodzenia w poszukiwaniach (odpowiedzniej 20-o letniej partnerki ;)