Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę z kims pogadać

straciłam wiarę w ludzi

Polecane posty

Gość chcę z kims pogadać
nie "muszę" a "chcę";) zasadnicza róznica:) tia...ja kiedyś miałam jasno sprecyzowane poglądy na różne sprawy, byłam pewna swpich decyzji, miałam wizje dotyczące przyszłości, miałam niezachwianą wiarę w najbliższych przyjaciół, pewność że żaden koleś mi nigdy na głowe nie wejdzie itd... życie weryfikuje takie bzdury... ja też chętnie skorzystam z muru

Może to śmieszne, ale kidys słyszałam, ze warto-po wstaniu rano z łóżka-pójść do łazienki, stanąć przed lustrem i uśmiechnąć się samemu do swojego odbicia, wtedy nawet dzień może być bardziej udany. Nikt oczywiście nie musi brać tego poważnie, ale to taka mała odskocznia od poważnych tematów

Gość falling_star
przepraszam za to musze :D zdarza sie kiedy chcesz powiedziec wszystko naraz a do dyspozycji tylko jedna glowe :) ja tez zawsze bylam pewna sama siebie i wydawalo mi sie ze nikt nie jest w stanie spowodowac ze postapie wbrew sobie niektorzy ludzie maja na nas bardzo duzy wplyw...zwlaszcza Ci na ktorych nam zalezy potrafia zupelnie zmienic Twoj punkt widzenia a potem strasznie tego zalujesz

Gość falling_star
hehe rzeczywiscie zrobilo sie powaznie a nam jest chyba tylko potrzebny dystans...tylko jak o tym swojej glowie powiedziec, zeby chciala sluchac

Gość chcę z kims pogadać
fallin- nic sie nie stało;) no...ja zresztą staram się ten dystans na codzień mieć...w kazdym razie nie smędzę tak codziennie...ale czasem "wylewa się"

Gość falling_star
nie musisz mi tego tlumaczyc, rozumiem to doskonale ale powiem Ci szczerze ze dobrze jest czasem pomarudzic wlasnie tutaj to sa obce osoby, ktore podobne zeczy przezywaja lub przezyly...to jest znacznie lepsze niz pograzanie sie w samotnosci jesli cos dotyczy bezposrednio Ciebie nie potrafisz jasno spojrzec na sytuacje potem wchodzisz na forum i 10 osob mowi Ci ze masz wyluzowac i jeszcze uzywa do tego logicznych argumentow...stwierdzasz ze cos w tym musi byc i czujesz sie lepiej (trzeba tylko popracowac nad tym, zeby ten stan utrzymac dluzej...)

Gość falling_star
w ciagu najblizszych kilku godzin bede optymistka...bo dostalam kopa w tylek na zaped :D:D:D

Gość chcę z kims pogadać
powodzenia:) ja nie mam tyle zapału na razie...ale może, może faktycznie jakby poszukać tych jasnych stron...;)

Gość eeee ja też
straciłem wiarę w ludzi i nie zamierzam z tego powodu rozpaczać,po prostu, wiem, że muszę liczyć tylko na siebie, ot co! poza tym należy być całkowicie niezależnym od innych i trzymać ich na dystans! niestety brakuje mi jeszcze sporo do tego ideału...

Gość należy
??? a niby dlaczego? nie widze w tym nic fajnego

Gość gość
Ludzie potrafią być podli. Swoje przeżyłam i nauczyłam sie trzymać od ludzi dystans. Bądz dla siebie Ty sama najwazniejsza i szanuj samą siebie a jak ktoś Cie nie szanuje to niech spier....la. Najwazniejsze nie jest to zeby Cie lubieli tylko zeby Ci na głowę nie wylezli. Tyle w temacie.