Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puszynka

Pytanie o tipsy

Polecane posty

chciałam sobie zrobić tipsy więc mam kilka pytań ... co ile trzeba wypełniać ? i czy nic im sie nie dzieje podczas np : kąpieli ? i wogóle czy są w miare wygodne ?

Gość tipsy mam
zalezy co 3,4tygodnie sie uzupełnia.ładne ,estetyczne itd

Gość PIEKNA SPRAWA
MAM I SĄ BOSKIE ,JAK SĄ DOBRZE ZROBIONE TO SIE TRZYMAJA I TRZYMAJ ,PRZED ZAŁOŻENIEM MIAŁAM OBAWY ŻE MI PO KILKU DNIACH POŁOWA SIĘ POŁAMIE ALE MYLIŁAM SIĘ NOSIŁAM MIESIĄC CZASU DO UZUPEŁNIENIA JAK MASZ OCHOTE TO SERDECZNIE POLECAM RĄCZKI ZUPEŁNIE BOSKO WYGLĄDAJA I PANOWIE TEŻ TO BARDZO LUBIĄ CHOĆ MOŻE I SIĘ DO TEGO NIE PRZYZNAJĄ :-)

Gość zrobiłam raz i nigdy więcej
mam zniszczone paznokcie, trzeba trzy miesiące czekac aż odrosną a żeby tipsy naprawdę ładnie wygladały to co dwa tygodnie powinny byc uzupełniane, a to też kosztuje

Gość ładne paznokcie_
puste sztuczne panny ..współczuje , wystarczy o swoje własne zadbać i wyglądają pięknie a nie obgryzać i wogóle nie dbać a póżniej wydawać na tipsy tyle pieniędzy.

Gość up_ _
no to up

Gość Kiniia
hej, zdecydowanie polecam żelowe a zwłaszcza z frenchem, akrylowe mi sie nietrzymały. A teraz nosze żelowe juz pół roku,na korekte chodze co miesiac. Fakt z początku jest trudno, ale to kwestia przyzwyczajenia, wszystkie czynnosci domowe wykonuje normalnie i bez obaw. O długości tipsów decydujesz sama, ja osobiście nosze krótsze, długie wyglądają nienaturalnie, ale to kwestia gustu.Jeżeli bedziesz miała dobrze zrobione, naprawde będą śliczną ozdobą dłoni:) Pozdrawiam

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Ja znam
samych takich facetów co na widok taaakich pazurów to im się zbiera na wymioty..!! Brrrrr..

Nosze tipsy juz czwarty rok i chyba juz nigdy z nich nie zrezygnuje. Od urodzenia mialam brzydkie paznokcie, wydalam majatek na odzywki i wzmacniacze do paznokci i...... nic. $ lata temu moj maz mi na dzien kobiet fundnal i od tej pory nosze je bez przerwy. Uzupelniam raz w miesiacu co przy dobrze zrobionych tipsach w zupelnosci wystarczy. Mam szczescie, bo moja kolezanka kosmetyczka ktora sie tym zajmuje robi to profesjonalnie i jeszcze mi sie nigdy nie zdarzylo, aby mi powietrze popodchodzilo lub zebym tez miala jakies inne problemy z paznokciami. Ona uzywa do tego firmy Alessandro, dobra niemiecka firma i co najwazniejsze produkty te nie zawieraja ani jednego procenta kwasu, czego nie mozna powiedziec o innych firmach.

Gość też kiedyś nosiłam
ale mąż tak długo mi je obrzydzał aż obrzydził :P moje paznokcie długo przywracałam do równowagi

Gość maniulka
robię NOSZĘ MALUJE DBAM ZAKŁADAM SOBIE SAMA NIE DAJĘ ZAROBIĆ INNYM;) SĄ ZAJEBISTE I TO MOJA TIPSO MANIA JESTEM UZALEŻNIONA OD NICH JUŻ NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami\"sypkimi\"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Gość aaajaaa
Tez kiedys mialam. Przed zrobieniem tipsow mialam zniszczone paznokcie, ale to co bylo po sciagnieciu...dramat!!

ja rowniez jestem profesjonalna manicurzystka. dobrze zalozone tipsy i zel nie niszcza paznokci! to co najczesciej je psuje to zdejmowanie ich samodzielnie w domu. na zdjecie tez powinno sie pojsc do salonu!

Gość m4dzu
sluchajcie ja mam takie pytanko pewnie dosyc glupie ale chce wiedziec chodzi o to czy te tisy by sie trzymaly bez zelu i czy mocno sie odznaczaja od paznokcia bo niemam pojecia chodzi mi o to czy niemozna by bylo ich pomalowach samym lakierem?? bez zeli itp prosze o odpowiedz bo mnie to ciekawi