Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellee

Czy to jest jeszcze modne??

Polecane posty

Gość hellee

Mam taki płaszczyk z jeansu za kolana dosc dlugi obrzeza jego, kołnierz oraz rękawy konczą się takim "futerkiem" włoskami rudymi nie wiem jak to nazwac. Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi. Podobny miala Czesia w klanie, jesli to pomoze jakos.

Gość jizz
Nie mam pojęcia. Ale jeśli dobrze się w nim czujesz i ci się podoba, to co cię moda obchodzi, hm?

Gość hellee
no wlasnie nie wiem bo jakis czas temu nosila go polowa Warszawy

Gość czesia w klanie
dobre...

Gość jizz
Oj, co z tego, że nosiła... Powtarzam, jeśli go lubisz i dobrze w nim wyglądasz, to skąd wątpliowści? To, co ja mam w szafie, wyszło z mody sto lat temu, a w najlepszym wypadku trzydzieści - i mam to w nosie. :)

Wiem o co chodzi,tez mam pare takich kurtek,ale obawiam sie,ze to jest juz nie modne...Jednak jesli dobrze sie w tym czujesz a nie masz kasy na nowy plaszczyk nie przejmuj sie moda:)

Wiecie co :) chyba za duzo ogladacie TVN style:) Oni krytykuja ludzi za ubior na ulicy,czasem tak beszczelnie na glos zeby slyszeli,a moze wlasnie te osoby nie stac na ekstra modne i drogie ciuchy? Robia im krzywde takim komentarzem a potem dziwia sie ze wpadaja w kompleksy...

Gość hellee
to fakt ogladam tvn style nawet sie zastanawialam kiedys czy sie nie zglosic do nich i przejsc kompletna metamorfozę, ale sie wstydze ;P Apropos nie raz widzialam jak stali z kamera i obgadywali moze i mnie tez? Twarze niby zakrywaja :)