Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricja p

ile zarabiacie

Polecane posty

Gość patricja p

ciekawy dla mnie i według mnie temat dotyczący nas wszystkich: ile zarabiacie na miesiąc, jaką macie pracę na jakie umowy lub (na czarno)? interesuje mnie to ponieważ ja zarabiam od dwóch lat non stop niecale 800 złotych: dokładnie 780,00 uważam że to mało i wściekam sie że nie chcą mi dać podwyżki- moi szefowie mają węza w kieszeni.. i niestety musze dokombinowywac coś na czarno , nie zawsze sie wyrobię bo jeszce studiuję. ile zarabiacie i czy was ta kwota satysfakcjonuje : temat pewnie kontrowersyjny ale na pewno dla wszystkich ciekawy. W realu nie każdem sie powe a na forum jako anonim można.. wiec czekam na odpowiedzi..:))

Gość anonisia
ja zarabiam "na czarno" opieka nad dzieckiem 5 dmni w tygodniu czasem sobota wieczor średno wychodzi mi 1000/ miesiąc na rękę

Gość anonisia
a gdzie Patrycja pracujesz? pewnie legalnie, a wted masz wysokie podatki...

Gość patricja p
tak pracuje na wyzszej uczelni jako technik - pięc dni w tygodniu piszcie moze jeszce jakie macie wykszatłcenie

Gość ktoś111
wyższe - 1000 - dział kontrolingu

Gość toli
a ja zarabiam 1200 zl i kiepsko jest mi z tym, bo musze oplacac ratu za samochod, pralke, zmywarke, mikrofalowke , telewizor plazmowy, no raty za mieszkanie oczywiscie. nie wiem skąd na to wszystko brac! :)

Gość ktoś111
toli - to pochcolere braleś na raty? skoro cie nie stac? typowy polak

Gość patricja p
jeszce mieszkam z rodzicami - teraz moja malutka pensja jest moze i wystarczalna(chociaż jak opłacę szkołę o juz prawie nic nie zostaje) wiecie jednak co mnie najbardziej matrwi- co zrobię jak będę się chciałą wyprowadzić? za nawret 1000 nie da rady ...utrzymac mieszkania , ze nie wspomnę o wszystkim co do domu potrzebne, czy tylko ja tak mam że czuję presję czasu i boję sie ze nie podołam...? oczywiście szukam innej pracy ale...wiecie jak jest na rynku takich jak ja są setki...:(

Gość gekonik
Pociesze Was! Magister inzynier Informatyki, 400zł 20 gr na rękę. Mieszkam z rodzicami.

Gość patricja p
gekonik ale naie pracujesz chyba na cały etat? ja pracuje na 3/4

Gość gekonik
praca zlecenie, odpierdzielam nieraz 7 godzin dziennie, robie różne rzeczy nie ujete w zleceniu - czyli ponad norme to jest wykorzystanie

Zarabiam przeszlo 600, ale nie moge sie stad ruszyc dopoki szkoly nie skoncze (mieszkam w malym miescie), bo w razie czego to skad bym wziela.... Trzeba sie cieszyc na razie tym co sie ma chociaz jak mysle o swojej przyszlosci to odlegle mi sie to wydaje........albo rodzina......bez szans..... Szkoda tylko ze nie moge z chlopakiem pojechac do kina, na basen, do jakiejs knajpki, cokolwiek......on ma niecale 700, nie mozemy sobie pozwolic na takie wypady, bardzo zadko, a wlasnie tego najbardziej mi zal.......najczesciej filmy ogladamy, w domu cos robimy......no ale dobrze ze mamy chociaz siebie hehe :) Albo to ze np. glupich butow na zime sobie nie kupie najprawdopodobniej bo nie bede miala, cala wyplate szkola mi pochlania i jeszcze jestem troszke zapozyczona bo mi brakowalo.....rodzce jezeli moga to mi zawsze pomoga,ale nie zawsze tez maja.... No i wierze ze jak szkole skoncze to cos sie zmieni, tzn bede przynajmniej probowala cos zmienic :) I nie mowie tutaj o zmianie niewiadomo jakiej.....nie mysle tak ze jak bede mgr to znajde prace za 2000 :) bede sie cieszyla jezeli zmieni sie to z 600 na 900 albo 1000 :D 🖐️

Gość gekonik
Ale to moja wina, bo mogłabym znaleźć coś dobrego, jednak jestem w trakcie depresji po ciężkim okresie w moim życiu , staram sie z niej "wylizac" jakos daje rade z tą pracą, nawet całkiem dobrze, natomiast całkiem mi wiary brak we własne siły co do innej pracy, mimo,ze wiedze mam niemałą.Nie moge sie przemóc, jak cos sie zmieni dam znać...

Gość ewlowe
na czysto legalnie z podatkami 1700 do tego dorabiam sobie po pracy 500 miesiecznie

Gość gekonik
Ale to jednak nei powód do dumy i wiem o tym. Fioletowa, ciesz sie tym co masz, a ten ktoś bliski na kogo możesz liczyć - to coś wiecej niż pieniądze, niż wypady do kina itd. Ja miałam kogoś , komu ufałam i myślałam ,ze moge ufać, miałam też lepszą pracę, były wypady do kina, dyskotek ,kupowanie ciuszków. To jeszcze za czasów studenckich, niezbyt odległych ,bo dopiero roczek po obronie. Mój świat sie zawalił, ja nie dałam rady sie zebrać w sobie, za duż omnie rzeczy na raz powaliło... Wszystko wydwało mi sie bez sensu, mimo ,ze byłam najbardziej roześmianą dziewczyną, pelną marzeń... Teraz mam tąpracę ale dobrze ,ze chociaż to powoli wychodzę z dołka, tylko po tym wszystkim brak mi totalnej wiary w siebie, której miałam kiedys w nadmiarze i to chyba główny powód zastoju w zarobkach...

Gość patricja p
widać jak ciężki jest rynek współczuję tym co zarabiają poniżej 500 , zazdroszczę trochę tym co powyżej 1500 :takie życie..ja.gdybym miała sie oglądać na chlopaka to pewnie na nic tak naprawde nie mogę liczyć. on zarabia ok 14 000 / miesiąc ale wolę być samowystarczalna ,dlatego mnie martwi moja sytuacja finansowa : nie przymieram głodem a jednak gdybym miała się sama teraz utrzymać to porażka...!

Gość mamuska27
wykształcenie licencjat stanowisko kierowniczka zarabiam: 1200 netto dodam ze mam na utrzymaniu dziecko i wychowuje je samodzielnie:) uwazam ze to za mało:)

Gość ja mam 1800 netto
i mi mało, wiem, że bedzie podwyżka na jesien , zobacze ile i sie wyprowadze w nastepnym roku bo teraz jeszcze mam inne wydatki :) rodzicom nic nie daje, opłacam tylko komórkę Mamy i tv, telefon stacj, i net :)

Gość menuwiczka
1200 zł od 9 lat . tez węża mają :) i mam sama mieszkanie które musze utrzymac. na szczęście juz skończyłam studia i nie płace , ale za to kredyt na mieszkanie pozera pół pensji.

Gość tak se pisze
a ja myślałam że zarabiam drastycznie mało... moje pensja oscyluje między 1500 a 2500, zależnie od miesiąca, pracuję u prywaciarzy a moje wykształcenie nie ma tam znaczenia

Gość PL
Ja pracuje 5 lat zarazbiam 1950 zł na ręke do tego trzynasta pensja, do tego telefon, do tego za to ze ide na urlop dostaję 1500 zł. Zwrot za dojazd do pracy. Premia trzymiesieczna ok 800 zł. Do tego ful innych opcji. Np. dostałam od szefa w tym roku juz na drugie okulary kazde po 1000 zł. To daje srednio jakies 2500 na miesiac.

Gość babka z jajami
a ja sram na prywaciarzy i ich glodowe wyplaty!!! podjemalam dzialanosc na allegro i mam 100% zysku.. znam dwa jezyki i dzieki temu sprowadzam towar z USA i Wielkiej Brytanii.. na zasadzie co idzie to sprzedaje.. juz kilku sprzedawcow tempcze mi po pietach i szuka moich zrodel,wiec znow szukam nowych towarow.. ja nie satysfakcjonuje sie 50% czy 80% zysku jak oni, wiec musze byc kreatywna ::: i zawsze o krok przed nimi.. ludzie usamodzielnijcie sie.. mozliwosci sa tysiace!!!

1500 EUR na reke, nie mieszkam w Polsce.