Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lastella

Coś na przywrócenie energii i sił. Polecajcie wasze przepisy!

Polecane posty

Gość lastella

Może jakieś źółka a może tabletki. Ostatnio jestem bardzo osłabiona, senna, dużo spię. Podpowiedzcie czym sie ratować, bo pracy przede mnąogrom :(.

Gość dobry temat
chociaż wiele nie wniosę - mnie pomaga zielona herbata w dużych dawkach....też bym chciała znaleźć coś co by mnie "obudziło'

dobry chumor kawka z duża pianka fascynujaca ksiażka odrobina świeżego powietrza nawet na balkonie :) kiedys tez popijalam żeń- szeń, magnez... ehhh nie widziałm różnicy a spać to sie teraz chyba każdemu chce :)

Mnie nic nigdy nie pomagało, testowałam różne specyfiki a chodziłam codziennie śnięta jak ryba. Zaczęłam pić Piwniczankę, kiedybyłam w Piwnicznej i uzupełniła mi ona jakieś braki w organizmie, o których nie wiedziałam i których nie wykryły żadne badania ani lekarze. Teraz mam bardzo dużo energii i sama siebie nie poznaję. Piję szklankę wody dziennie, ale nie ze sklepu ale ze źródła z Piwnicznej. Mam cały zapas.

Gość zdrowa ryba
Chromvital- suplement dietetyczny zawierajacy chrom i in. komponenty. Naprawde likwiduje ospalosc. Do nabycia u dystrybutorów...

Gość gorzka
ktoś tu polecał zieloną herbatę na przywrócenie energii. Tylko że ona obniża ciśnienie krwi. Jeśli ktoś ma niskie ciśnienie i w związku z tym chodzi śnięty to po zielonej herbacie strach pomyśleć.