Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alma.

Prezent na ślub

Polecane posty

Gość Alma.

Mam problem:ide niedlugo na slub przyjaciolki i kompletnie nie wiem co jej podarowac z tej okazji.Poradzcie mi co mozna kupic.Chcialabym zeby sprawiloby to radosc,zeby pasowalo do okazji i zeby nie bylo zbyt drogie.

Po pierwsze musisz pamiętać, ze idziesz na ślub dwojga ludzi, a więc nie tylko przyjaciółki, to i prezent powinien być dla obojga. Najlepiej kasa, a jak nie to np. wielki porcelanowy słoń z trąbką do góry albo robot zelmer ;-)

Gość ja kupiłam swojej
komplet słodkich poduszek...jaśków

Gość a bo ja wiem...
komplet ręczników, pościel, łobrusa, robota tylko nie jakieś badziewstwo porcelanowe

Gość a ja bym chciała dostac
jakąś piekną porcelanę :) dla mnie to nie badziewo, ucieszyły by mnie dwie sliczne filikżanki :)

Gość dish
ja krótko mieszkają razem to może być wszystko!! ja dostawałam głównie kasę i do tej pory brakuje mi mnóstwo rzeczy: z ciekawszych polecam: szybkowar kieliszki koktajlowe (takie rozszerzane, jakoś mało kto takie ma) komplet: stoliczek do jedzeniw w lozku+ 2 tlezyki+ 2 filizanki ze spodeczkami+ dzbanek do mleka na wagę złota sa rzczy na których mlodzi urządzając się oszczędzają bo rzadko sie ich używa np. duży biały obrus dobej jakości

Gość a ja.......................
Najlepiej zapytaj mlodych, co chcieli by dostać. Nic chyba bardziej nie wkurza, niż piąte żelazko czy trzeci ekspres do kawy...

Gość Alma.
Dzieki za Wasze opinie. Czekam na dalsze :)

Gość agusia1504
Ja ostatnio byłam na weselu kuzynki i kupiłam jej serwis do kawy ...Bardzo ładny osatnio przy odwiedzinach u niej zaserwowała mi kawke własnie w tym serwisie...I bradzo sie cieszyła z tego prezentu nie tylko ona ale i jej maz

Gość tomekk27
Jeśli chodzi o coś przyjemnego na ślub to mogę Ci polecić kupno dla nich kursu nauki gotowania potraw francuskich. Sam z żoną sobie go zafundowaliśmy niedawno. Myślę, że byłby to fajny prezent, by młoda para nauczyła się spólnie gotować :) Tutaj masz do tego link: http://podarkinakartki.pl/p184_nauka_gotowania_kuchnia_francuska_krakow.html Pozdrawiam

Gość rodłoooo
pościel albo pieniądze w kopercie :)

moja przyjaciólka i jej mąż ode mnie dostali takie naczynie ze szkła chartowanego z posrebrzaną pokrywką które stoi na pięknym stojaczku z 2 podgrzewaczami, to jest piękne, praktyczne i idealne na prezent.Ślicznie wygląda na stole, potrawy w nim są zawsze ciepłe. wiem od niej i naszych wspólnych znajomych że są b. zadowoleni z tego prezdentu.